|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Picasso †
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 24
- Hangszer: GW-8,
- Adott köszönetek: : 940 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 585 alkalommal
Re: Hangtechnika - keverők, erősítők, végfokok, hangfalak, m
A VOX csöves erősítőit sem szabad lebecsülni!!!!!!
Picasso
- czaga
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 45
- Hangszer: Korg PA 4XPro, Yamaha Tyros 4
- Adott köszönetek: : 89 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 105 alkalommal
- Kapcsolat:
Szia Zsolti93!
Nekem a Dynacord PM600-1000-es volt, utána egy Yamaha EMX5000 szolgált sokáig nagyon nagy megelégedettséggel.
Beheringer pmp 3000 és volt valami Phonic is kiprobáláson meg sem közelítette, az új digit dyna sem olyan mint a régiek.
Talán az Allen&Heat CP ami jó lehet, de mióta a harman csoportba beolvadtak az sem az igazi...
Nekem a Dynacord PM600-1000-es volt, utána egy Yamaha EMX5000 szolgált sokáig nagyon nagy megelégedettséggel.
Beheringer pmp 3000 és volt valami Phonic is kiprobáláson meg sem közelítette, az új digit dyna sem olyan mint a régiek.
Talán az Allen&Heat CP ami jó lehet, de mióta a harman csoportba beolvadtak az sem az igazi...
üdv.: Czaga József
Eszközök: Korg PA4, Yamaha T4; SHURE B58A; Soundcraft UI16; QSC K series
Eszközök: Korg PA4, Yamaha T4; SHURE B58A; Soundcraft UI16; QSC K series
- Adames
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 312
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Ez a Skytec szett kiválóan alkalmas kis és közepesen nagy, félprofi karakterű rendezvények szervezéséhez. A készülék különböző bemenetekkel rendelkeznek. Az MP3-, USB- és SD-bemeneteknek köszönhetően az MP3 számok közvetlenül hanghordozóiról lejátszhatók. Valamint az AUX bemenet lehetővé teszi CD-lejátszók és más DJ és PA készülékek csatlakozását.A két mikrofon bemenetnek köszönhetően előadói és énekes fellépésekre is alkalmas a szett.A készülék 5-utas ekvalizérrel rendelkezik, mely felejthetetlen zenei élményt biztosít.
----------------------------------------------------
Mennyi pénz, annyi zene...
Üdv.
----------------------------------------------------
Mennyi pénz, annyi zene...
Üdv.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Adames
- Kiemelt tag
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 577
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Én is szétnéztem és tele van bóvlival.
Erről jut eszembe:
Pesten voltam két hete a Tajtinál. Arra jártam, gondoltam meghallgatom a Yamaha DXR szériáját....nincs az üzletben, de azt mondták jöjjek el jövő héten, mert akkorra hoznak. Pénteken is jártam arra, de már telefonon előtte érdeklődtem és azt a választ kaptam, hogy csak akkor hoznak, ha meg is vásárolom. Hát...akkor hoz bárki!
A weboldalukon le van fényképezve a sok hangfal, hogy bemutató darabok meg kipróbálható meg mittudomén és boltban meg semmi sincs.
Kérdeztem, hogy akkor milyen aktív hangfalat lehet meghallgatni, azt mondták, hogy ha yamahát akarok, akkor ott van az AX sorozat jól szól és nem is olyan drága, mint a DXR....hát igen...kb ennyire értenek hozzá az eladók.
Ezek után nem is kérdeztem többet, megköszöntem a segítőkészségüket és szétnéztem magamtól. Egy darab DB aktív hangfalat találtam a többi az mind passzív volt és nem tudom milyen minőségűek, de mind a 60-70 ezer forintos kategória.
Vajon hányat fognak eladni ebből a hangfalszériából? ( és csodálkoznak, hogy nincs forgalom )
Ha valakinél tudtok meghallgatható állapotban lévő DXR szériás hangfalat, akkor írjátok meg, mert a kereskedők sajnos szegények.
Erről jut eszembe:
Pesten voltam két hete a Tajtinál. Arra jártam, gondoltam meghallgatom a Yamaha DXR szériáját....nincs az üzletben, de azt mondták jöjjek el jövő héten, mert akkorra hoznak. Pénteken is jártam arra, de már telefonon előtte érdeklődtem és azt a választ kaptam, hogy csak akkor hoznak, ha meg is vásárolom. Hát...akkor hoz bárki!
A weboldalukon le van fényképezve a sok hangfal, hogy bemutató darabok meg kipróbálható meg mittudomén és boltban meg semmi sincs.
Kérdeztem, hogy akkor milyen aktív hangfalat lehet meghallgatni, azt mondták, hogy ha yamahát akarok, akkor ott van az AX sorozat jól szól és nem is olyan drága, mint a DXR....hát igen...kb ennyire értenek hozzá az eladók.
Ezek után nem is kérdeztem többet, megköszöntem a segítőkészségüket és szétnéztem magamtól. Egy darab DB aktív hangfalat találtam a többi az mind passzív volt és nem tudom milyen minőségűek, de mind a 60-70 ezer forintos kategória.
Vajon hányat fognak eladni ebből a hangfalszériából? ( és csodálkoznak, hogy nincs forgalom )
Ha valakinél tudtok meghallgatható állapotban lévő DXR szériás hangfalat, akkor írjátok meg, mert a kereskedők sajnos szegények.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Gondolj bele, hogy mennyivel jobban mutat a boltban ugyan akkora befektetett összegből 5-ször annyi 50-60 eFt-os hangfal, mint egy pár 300 eFt-os. Egyik sem fogy úgy sem a mai gazdasági helyzetben, de legalább a bolt nem pang annyira az ürességtől.
Persze nem biztos, hogy ez a helyes üzletpolitika.
Persze nem biztos, hogy ez a helyes üzletpolitika.
Üdv.: Apelláta
- Adames
- Kiemelt tag
Gabi!
Sajnos a legtöbb üzlet így csinálja, hogy csak akkor tudod megnézni ha utána vevő is vagy rá. Nem akarnak pénzt belerakni csak azért, hogy ott álljon, hogy hátha majd egyszer megveszti valaki. Ez nekik jobb, de sajnos nekünk nem. Műszaki cikk vásárlás egyébként is valahol mindig egy lutri.
Az Electronic oldalán már én is jártam, és árban ugyan csábítók a termékeik, de a minőségük??? Bár a múltkor láttam egy kolléga szintúgy istenítette ezt az Ibiza márkájú hangfalat.
Sajnos a legtöbb üzlet így csinálja, hogy csak akkor tudod megnézni ha utána vevő is vagy rá. Nem akarnak pénzt belerakni csak azért, hogy ott álljon, hogy hátha majd egyszer megveszti valaki. Ez nekik jobb, de sajnos nekünk nem. Műszaki cikk vásárlás egyébként is valahol mindig egy lutri.
Az Electronic oldalán már én is jártam, és árban ugyan csábítók a termékeik, de a minőségük??? Bár a múltkor láttam egy kolléga szintúgy istenítette ezt az Ibiza márkájú hangfalat.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 577
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
A főváros ( vagy az ország ) legnagyobb hangszerüzlete nem engedheti meg magának...?
- Adames
- Kiemelt tag
Lehet, hogy megengedheti, csak éppen NEM AKARJA! Nem szeretné, hogy benne álljon meghatározhatatlan ideig a lóvé! Így megnézheted katalógusban a terméket! Nem elég?
De egyébként a válság miatt főleg!