Hozzászólás: # 5182Hozzászólás
Attila
2012.04.28. 20:16
A vitának akkor van értelme, ha építő jellegű.
Kedves Cralusso !
Abban egyetértek, hogy Magyarországon vannak nagyon jó muzsikusok, csapatok, akik profi szinten müvelik a népzenét (ez így is van rendjén), Romániában román zenészek, akik tényleg vérbeliek ugyanúgy, mint a romazenészek, és akikkel tényleg nem lehet fölvenni a versenyt. De ha én például nem értek a vajdasági népzenéhez, vagy legyen az bármely nép vagy nemzet zenéje, azt nem is kommentálom.
Távol álljon tölem, hogy kioktassak valakit, nem is ez volt a cél. Én csak azt állítottam és allítom most is, hogy az a hangfelvétel amirő szó van, az nem csárdás !
Ezt miért nem lehet elfogadni ? Ha valaki téved, az nem akadálya az üdvösségnek, attól nem áll meg az élet. Csak mi gyarló emberkék nem igen szeretjük ezt elismerni. Inkább leállunk vitázni, cirkuszolni, körülmagyarázni, stb. Ez jellemző más témáknál is a fórumon. Sajnos. Pedig ha ez a zenészfórum úgy müködne, mint egy 'nagy család' (márpedig ez volna a cél), akkor nem azt kéne lesni, hogy kit hol lehet támadni.
Hogy Ön idősebb és több tapasztalata van, azt én tisztelem, de mindanyiunknak el kell tudni fogadni, hogy mindig vannak és jönnek űjak, mások, akik lehet, hogy jobbak, mint mi. És ez így van jól, ettől halad a világ előre.
Egyszóval, ha nem lehet itt véleményt kifejteni, akkor miért vagyunk itt ?
- azért, hogy lessük ki mit tölt fel ?
Én teljesen jóindulattal írtam viskib kollégámnak, amit írtam.
Elnézést kérek a kellemetlenségért és minden jót !
Atti