Sajnos volt rá példám, hogy szóban megegyeztük, abban maradva, bizonyos időn belül vissza szólnak, hogy oké, nem oké, ami ugye elmaradt, én is elsiklottam felette, hónapokig nem kerestek, én meg úgy voltam vele, hát akkor biztos nem oké. Erre a rendezvény előtti este hívnak, hogy akkor holnap, ugye találkozunk! Hát nem találkoztunk, mert közbe vállaltam mást!
Ami ehhez tartozik, külön szoktam kérni, ha nem kellek, akkor is hívjanak fel!
Az előtte lévővel viszont nem értek egyet! Lehet én vagyok elfogult, de ez a meglátásom! Több irányú tapasztalatokból is! Számos kollégától, akik tényleg kollégák, 90%-ban hallom ugyanezeket! Valamint hozám rengeteg emberke jön, KORG-gal kapcsolatos dolgok miatt, akik zenészeknek vallják magukat (tisztelet a kivétel) és hát katasztrófák, azt tele vannak bulival, minden hétvégén mennek, és hát tapsolják őket, azt 2-3 akkordól többet nem ismernek, nem beszélve arról, hogy énekelni se tud nagy része ezeknek!
Amúgy irták itt meg máshol is sokan, ki kéne ezeket mind szűrni, de hát se vizsga, se szakmai felkészültség ellenőrzése, se semmi, azt mennek és ''zenélnek'' !
Hozzáteszem, én sem vagyok egy dalos pacsirta és egy nagy zenész, de szerintem azért valahol vagyok én is