|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Használati útmutatók
Moderátor: Moderátorok
-
szaszern
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 4
- Adott köszönetek: : 219 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 10 alkalommal
Re: Használati útmutatók
Szia!
Köszönöm a gyors választ. Az én hangszeremben csak '"Dual MP3"bővitő van,HDD-beszerelés lehetősége adott,előkészitett ,ha megrendelem hozzá a Korg HDIK-1 jelzésü insatallatios Kit-tet.Addig is marad a pendrive . A Pa 60-ba volt hdd.Talán egy hiba lehetőséggel tőbb,de sokkal kényelmesebb mint a pendrive.Ha tudna valaki egy korg HDD beépitő keretet "baráti áron"talán meglépném,a bővitést!
Az OS, frissitést -tekintettel a véleményedre -,megcsinálom ,ahogy eddig is.Természetesen előtte kimentem a bankokat !!
Köszönöm a gyors választ. Az én hangszeremben csak '"Dual MP3"bővitő van,HDD-beszerelés lehetősége adott,előkészitett ,ha megrendelem hozzá a Korg HDIK-1 jelzésü insatallatios Kit-tet.Addig is marad a pendrive . A Pa 60-ba volt hdd.Talán egy hiba lehetőséggel tőbb,de sokkal kényelmesebb mint a pendrive.Ha tudna valaki egy korg HDD beépitő keretet "baráti áron"talán meglépném,a bővitést!
Az OS, frissitést -tekintettel a véleményedre -,megcsinálom ,ahogy eddig is.Természetesen előtte kimentem a bankokat !!
-
szaszern
- Újonc
Hello
Légyszives irnál,egy kicsit bővebben a telepités előtti mentésekről,és a az uj OS utáni betőltésről!
Azért kérem,mert amikor megvettem a hangszert ,éppen akkor jelent meg a OS 2.01 verzió és akkor még nem volt ,mit elmentenem-hiszen minden "gyári volt" !! Most már viszont a Mixer/Tuning -ban nagyon sok stilus hangszin paramétereit megváltoztattam!!-nem szeretnén elvesziteni őket,
Tehát hogyan is van amit irtál :” biztonsági mentés MEDIA menü SAVE ALL...” …..erről tőbbet légyszives!
Szóval ez nem csak egy egyszerü bank mentés!!! és s visszatőlttés??
Természetesen Korg pa800-ról van szó (ua vonatkozik a korg 2pax-re is!) Szertném
zenésztársaim segitő hozzászolását olvasni föképpen azoknak akiknek pa800/pa2x hangszere volt. Természetesen a többi forumtárs is adhat tippet a témában akinek Korg pa2x/pa800 -as volt,és
gyakorlata van a OS frissitésekben!!!!
Légyszives irnál,egy kicsit bővebben a telepités előtti mentésekről,és a az uj OS utáni betőltésről!
Azért kérem,mert amikor megvettem a hangszert ,éppen akkor jelent meg a OS 2.01 verzió és akkor még nem volt ,mit elmentenem-hiszen minden "gyári volt" !! Most már viszont a Mixer/Tuning -ban nagyon sok stilus hangszin paramétereit megváltoztattam!!-nem szeretnén elvesziteni őket,
Tehát hogyan is van amit irtál :” biztonsági mentés MEDIA menü SAVE ALL...” …..erről tőbbet légyszives!
Szóval ez nem csak egy egyszerü bank mentés!!! és s visszatőlttés??
Természetesen Korg pa800-ról van szó (ua vonatkozik a korg 2pax-re is!) Szertném
zenésztársaim segitő hozzászolását olvasni föképpen azoknak akiknek pa800/pa2x hangszere volt. Természetesen a többi forumtárs is adhat tippet a témában akinek Korg pa2x/pa800 -as volt,és
gyakorlata van a OS frissitésekben!!!!
-
Tomizene
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg PA 4x
- Adott köszönetek: : 103 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Sziasztok ha valakinek van pa 3x-e és tudna segíteni a beállításokban meg köszönném!
Gondolok microfon hangszer kimenet illetve a vokálok.
Előre is köszönöm.
Üdv Tomi.
Gondolok microfon hangszer kimenet illetve a vokálok.
Előre is köszönöm.
Üdv Tomi.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Tomi!
Vagyunk páran itt a fórumon (akikről tudok: Asterix, Zeneboy, Sipospeti, én és most már te is) Pa3 tulajok. Ha tudunk szívesen válaszolunk. Csak lehetőleg konkrét kérdéseket tegyél fel. És még annyit, hogy ez a topic a használati utasítások és egyéb segédletek feltöltésére van. Kérdéseidet/válaszaidat légy szíves a "Technikai kérdések/válaszok" topic-ban tedd fel. Sőt ha bele olvasgatsz, lehet, hogy valamire már meg is találod a választ.
Üdv. odaát!
w
Vagyunk páran itt a fórumon (akikről tudok: Asterix, Zeneboy, Sipospeti, én és most már te is) Pa3 tulajok. Ha tudunk szívesen válaszolunk. Csak lehetőleg konkrét kérdéseket tegyél fel. És még annyit, hogy ez a topic a használati utasítások és egyéb segédletek feltöltésére van. Kérdéseidet/válaszaidat légy szíves a "Technikai kérdések/válaszok" topic-ban tedd fel. Sőt ha bele olvasgatsz, lehet, hogy valamire már meg is találod a választ.
Üdv. odaát!
Üdv.: Apelláta
- Apelláta
- Adminisztrátor
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Szia Gitarosgabi!gitarosgabi írta: szia nem tudnál esetleg korg pa 80-hoz magyar használati utmutatót küldeni? cserébe tudnék küldeni szintihez stílusokat nagyon meg köszönném
Ha az első oldalra visszalépsz, ott megtalálod feltöltve a Pa80 magyar nyelvű leírását. Én is beszkenneltem az enyémet, mert egy másik fórumon közkincsé tettem, de ide pont ezért nem raktam fel, mert már megelőztek. De ahhoz, hogy letöltési jogosultságod legyen, teljesítened kell a fórumszabályzatban leírt minimális követelményeket (elolvastad?), amik tényleg nem nagy elvárások. Például írj légy szíves egy bemutatkozást a
"A fórumról / A Zeneszek.com csapata" topikba, vagy tölts fel valami kincset a tarsolyodból. Eztán ha igényled, megkapod a kiemelt státuszt, és már szabad a pálya a letöltésekhez.
-
szaszern
- Újonc
Korg Pa 50-60-80 - 500-800 -pa1 -pa2 stilus olvasó -iro prg.Figyelem a pa3-at még nem próbáltam!!!
Nem játsza le stilusokat, csak kilistázza a set-ben található stilusok nevét.méretét és a dátumot.
Biztos sokan ismerik,mert alavető prg,,de az uj felhasználók még hátha...
Nem játsza le stilusokat, csak kilistázza a set-ben található stilusok nevét.méretét és a dátumot.
Biztos sokan ismerik,mert alavető prg,,de az uj felhasználók még hátha...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Zeneboy
- Moderátor
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Kedves Korg pa3 tulajok!
Írtam egy levelet a Korgnak! Főként a pa3 használatival kapcsolatosan, de kitértem a gyenge támogatottságra és az árakra is...
Ezt a választ kaptam...
Tisztelt Zsolt.
Köszönjük megkeresését.
Kérése a magyar nyelvű gépkönyvet illetően teljesen jogos. Legjobb tudomásom szerint a teljes, eredetileg is nyomtatott útmutató napokon belül hozzáférhető lesz, és minden hazai PA3x vásárló kézhez fogja kapni. Az Advanced Edit kizárólag angol nyelven érhető el, ez minden országban így van, tehát sem német, sem francia, stb. nyelvekre ne kerül lefordításra.
Az árat, minden akaratunk ellenére nem tudjuk szabályozni, hiszen ez minden akaratunk ellenére törvénybe ütköző, és csak a bevezetést követő 6 hónap alatt van rá lehetőség.
Az extra garancia mindenütt az adható kategóriában szerepel. Nyugatabbra ez szinte természetes, ezért a nyugati kereskedők ezt tényként kezelik.
A felmerülő, használatot és kezelést érintő kérdésekre mint eddig is, Gunics Antal kollégám áll rendelkezésére. Ezek mellett tervezzük PA3x klubok szervezését a hivatalos hazai viszonteladók bevonásával, így minden érdeklődőnek módja lesz interaktív formában válaszokat kapni.
Remélem kielégítő választ adtam kérdéseire.
A továbbiakban is forduljon hozzám bizalommal.
Tisztelettel,
Hajdu Zoli
KORG.hu ZóNA
Hát ennyit a hozzáállásról...
Írtam egy levelet a Korgnak! Főként a pa3 használatival kapcsolatosan, de kitértem a gyenge támogatottságra és az árakra is...
Ezt a választ kaptam...
Tisztelt Zsolt.
Köszönjük megkeresését.
Kérése a magyar nyelvű gépkönyvet illetően teljesen jogos. Legjobb tudomásom szerint a teljes, eredetileg is nyomtatott útmutató napokon belül hozzáférhető lesz, és minden hazai PA3x vásárló kézhez fogja kapni. Az Advanced Edit kizárólag angol nyelven érhető el, ez minden országban így van, tehát sem német, sem francia, stb. nyelvekre ne kerül lefordításra.
Az árat, minden akaratunk ellenére nem tudjuk szabályozni, hiszen ez minden akaratunk ellenére törvénybe ütköző, és csak a bevezetést követő 6 hónap alatt van rá lehetőség.
Az extra garancia mindenütt az adható kategóriában szerepel. Nyugatabbra ez szinte természetes, ezért a nyugati kereskedők ezt tényként kezelik.
A felmerülő, használatot és kezelést érintő kérdésekre mint eddig is, Gunics Antal kollégám áll rendelkezésére. Ezek mellett tervezzük PA3x klubok szervezését a hivatalos hazai viszonteladók bevonásával, így minden érdeklődőnek módja lesz interaktív formában válaszokat kapni.
Remélem kielégítő választ adtam kérdéseire.
A továbbiakban is forduljon hozzám bizalommal.
Tisztelettel,
Hajdu Zoli
KORG.hu ZóNA
Hát ennyit a hozzáállásról...
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Apelláta
- Adminisztrátor
Zsolti, köszi a tájékoztatást!
Vajon miért nem lepődök meg rajta?
Sajnos nem egyedi eset, már hozzászoktunk.
Magyarország, ezért szeretünk!

Vajon miért nem lepődök meg rajta?
Sajnos nem egyedi eset, már hozzászoktunk.
Magyarország, ezért szeretünk!
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
- claasy
- Kiemelt tag
- Hangszer: YAMAHA PSR S670
- Adott köszönetek: : 427 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 197 alkalommal
Szisztok.
Ha kell valakinek Yamaha Psr1100-2100 használati útmutató, jelezze.
Van egy kinyomtatott példányom.
Ha kell valakinek Yamaha Psr1100-2100 használati útmutató, jelezze.
Van egy kinyomtatott példányom.