Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Stílus szerkesztés, konvertálás-Technikai kérdések/válaszok

Stílus szerkesztéssel ill konvertálással kapcsolatos leírások, technikai kérdések

Moderátor: Moderátorok

petersen
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: Roland G70v3, G800, W30
Adott köszönetek: : 139 alkalommal
Kapott köszönetek: : 150 alkalommal

Re: Stílus szerkesztés, konvertálás-Technikai kérdések/válas

Hozzászólás: # 432Hozzászólás petersen
2011.09.27. 13:27

horvath0811 írta:
cralusso írta:horvarho811 kollega PU-ben legy szi ird meg, hogy lehet mp3-bol midit csinalni es utanna en megszerkesztem neked a stilusokat, azzal, hogy akkor kuldd el a progit is hozza UDV Vas Laci Zentarol
Nem tudom ,hogyan kell ide feltölteni.Írd meg nekem az email címed és átküldöm a progit.Vagy segíts a feltöltésben.a program használata használata pedig adja magát.Üdv.

Hello horvath0811! :)

Feltöltési segédletet itt találod: Klikk ide!

Üdv.

petersen
Micsoda művész pusztult el bennem! /Nero/
[hr]

horvath0811
Újonc
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Korg pa50
Adott köszönetek: : 50 alkalommal
Kapott köszönetek: : 6 alkalommal

Hozzászólás: # 433Hozzászólás horvath0811
2011.09.27. 14:17

petersen írta:
horvath0811 írta:
cralusso írta:horvarho811 kollega PU-ben legy szi ird meg, hogy lehet mp3-bol midit csinalni es utanna en megszerkesztem neked a stilusokat, azzal, hogy akkor kuldd el a progit is hozza UDV Vas Laci Zentarol
Nem tudom ,hogyan kell ide feltölteni.Írd meg nekem az email címed és átküldöm a progit.Vagy segíts a feltöltésben.a program használata használata pedig adja magát.Üdv.

Hello horvath0811! :)

Feltöltési segédletet itt találod: Klikk ide!

Üdv.
Köszönöm.

kovacstamas71
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 19
Hangszer: Korg Pa 50
Adott köszönetek: : 533 alkalommal
Kapott köszönetek: : 431 alkalommal

Hozzászólás: # 449Hozzászólás kovacstamas71
2011.09.30. 09:04

Sziasztok!

Laci, valahol ki lehet kapcsolni a Stile works-ban a visszhangosítást. Csak azért kérdem, mert valahányszor Midi-ből stílust készítek, állandóan túl visszhangos!

Üdvözlettel: Kovács Tamás

“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”

Alino
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Yamaha PSR 9000
Adott köszönetek: : 1233 alkalommal
Kapott köszönetek: : 250 alkalommal

Hozzászólás: # 464Hozzászólás Alino
2011.10.03. 10:18

Üdv.
Szeretnék valamit megkérdezni. XT-ben próbálok midiből stílust csinálni. Elmentem a projektet de behívni már nem tudom mert hibát jelez. Így később nem tudok rajta módosítani. Nem tudna valaki segiteni?
Köszönöm.

cralusso
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 466Hozzászólás cralusso
2011.10.03. 12:20

Hello Alino Azert nem tudod visszahivni, mert STY, tehat mar ritmus formatumban mented el a projektet Visszahivni csak ugy tudod, hogy az IMPORT-EXPORT ablakban kivalasztod az EXPORT ablakban az ALL STYLE IN ONE MIDI FILE-t, rakkatintva az OKAY-ra oda mented el, ahova akarod, de most mar mint MIDI FILE-t es igy utanna barmikor vissza birod hivni a SONG TO STYLE CONVERTER ablakban Remelem, erthetoen magyaraztam el UDV

Alino
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Yamaha PSR 9000
Adott köszönetek: : 1233 alkalommal
Kapott köszönetek: : 250 alkalommal

Hozzászólás: # 467Hozzászólás Alino
2011.10.03. 20:53

Üdv. Kedves Cralusso
Köszönöm, hogy reagáltál. A projektet STS formátumban (fent a két lemez ábrázolja a projekt mentését és behívását) mentem el és én úgy gondoltam, hogy abban az állapotban ahogy elmentem vissza lehet hívni, STS formátumban, hogy tudjak rajta még igazítani, javítani vagy fojtatni ott ahol abba hagytam. Nem így működik ez?

cralusso

Hozzászólás: # 468Hozzászólás cralusso
2011.10.03. 22:06

Alino Hidd el, csak ha igy az EXPORT funkcioval es az ALL STYLE IN ONE MIDI FILE funkcioval valo elmentessel birod visszahivni a SONG TO STYLR CONVERTER-be, hogy korrigalhass rajta Nyugodtan probald ki, mukodni fog UDV

kovacstamas71
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 19
Hangszer: Korg Pa 50
Adott köszönetek: : 533 alkalommal
Kapott köszönetek: : 431 alkalommal

Hozzászólás: # 469Hozzászólás kovacstamas71
2011.10.04. 06:42

cralusso írta:Tamas Ezt ugy birod megoldani, hogy ahol van ures hely az User-ban - No data - azt kimented az Export-Import ablakra kattintva hogy Export, majd All style parts in one midifile, oda ahova kivalasztod A teli Usernal is vissza birod olvasni ezt a No data ugy, hogy Import, majd megint All style part in one midifile, es akkor torli azt a stilust, ahova beolvastad, hogy No data Remelem ertheto voltam UDV
Laci barátom!

Köszönöm, az infót, sikerült segítségeddel megoldanom.

Viszont az előző kérdésemre még nem válaszoltál, hogy mitől van az, ha midiből stílust "varázsolok", majd a hangszerbe téve, az egész visszhangzik?

Válaszod előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Kovács Tamás

“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”

cralusso

Hozzászólás: # 470Hozzászólás cralusso
2011.10.04. 08:22

Sajnos neha a program probara teszi az idegeket KERESD MEG A STILUS VARRIACIOIBAN AZOKAT A HANGSZINEKET-SAVOKAT AMELYEK VISSZHANGGAL SZOLNAK ES EGYSZERUEN TOROLD KI, VAGY CSERELD FEL MASIK SAVBOL VALAMILYEN HANGSZINNEL Sajnos, csak ezt a megoldast talaltam en is erre a problemara UDV

Mcmiki
VIP
Hozzászólások a témában: 11
Hangszer: Roland Bk-5
Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
Kapott köszönetek: : 712 alkalommal

Hozzászólás: # 471Hozzászólás Mcmiki
2011.10.04. 09:41

Helló!
Style Works-ban minden track efekt résznél van corus meg reveb beállitás,amelyik hangszer visszhangzik annál reverbet meg corust kell csökkenteni,föleg a reverb miatt lehet visszhang,meg lehet adni az értéket 0-tol 127-ig.
Amely hangszer sáv visszhangzik azon valószinüleg 100 felett van a reverb, ezt kell kisebb kb.20-30 - ra cserélni és rendbe jön a hangzás!
Baráti Üdv. mindenkinek!!!

Üdv. Miki!

Új hozzászólás