Apelláta írta:Tudom Tomi, hogy ezek zöme egy PC-s Seq progival megoldható, de én még egy midimet sem szerkesztettem ilyennel. Amire nekem szükségem volt eddig, azt mind mind a hangszeren belül végeztem, végzem a mai napig. Már az iX300-tól kezdődően.
Ezt nem mondod komolyan, hogy még ki sem próbáltad????
Egyszer próbáld ki és azt fogod mondani, hogy: Minek kínlódtam én eddig a hangszerrel, amikor ilyen egyszerűen is lehet!
A számítógép kegyetlenül okos és nagy találmány volt. Az internet szintúgy. A számítógépet gyakorlatilag mindenre lehet használni. Zene szerkesztésre is. Előtted van egy számítógép, zeneszerkesztéssel foglalkozol és a számítógép zeneszerkesztőit még nem próbáltad ki????
Én '98 -ban vettem az első 486-os számítógépemet azért, mert valakinél láttam a Cakewalk 3.0-át és azt mondtam, hogy ettől jobb nekem nem is kell! Ami számítógépes zenei programot megismertem eddigi életemben, egy volt, amire azt mondtam, hogy jobban tetszik: a Reason! De ez is majdnem ugyanolyan szerkesztő, mint a Cakewalk.
Gyerekek!
Nem akarok okoskodni, de próbáljatok előre nézni és ne hátrafelé - maradiasan - gondolkodni!
Aki abból indul ki, hogy X dolog régen is jó volt, az lemarad a versenyben.
Aki előre lát 10 évvel, az győzedelmeskedni fog.
Mindenkinek ezt mondom a kollégáim közül is! Azt hangoztatják a zenetanár kolégáim, hogy milyen jó a Kodály-módszer, meg milyen zseniális találmány. Tényleg az, volt 60 évvel ezelőtt, csakhogy a világ azóta hatalmasat fejlődött a Kodály módszer meg ott ragadt azon a szinten.
Milyen zseniális találmány volt a fekete-fehér katódcsöves tévé 80-90 évvel ezelőtt! Ma mégsem nézi már senki és nem is gyártanak már katódcsöves tévéket....