Igen tudunk róla. Már az nap, mikor megjelent a külföldi Korg oldalon, téma volt itt a fórumon is. Sőt én is még akkor, pár hétre rá ki is cseréltettem a szervizzel az enyémben.
De azért rendes tőled, hátha valakinek mégis újdonság.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Én nem szoktam annyira panorámázni, mert a vendégek nagy része nem középen áll. Vagy az egyik hangfalat hallgatja, vagy a másikat, tehát vagy csak az egyik oldali hangszínt hallja, vagy csak a másik oldalit, ezért én nem igazán szoktam vele foglalkozni "ilyen kicsiben".Adames írta:Akár stílus, akár Midi, én is mindig a panoráma beállítással görcsölök a legtöbbet, hogy hogy a legjobb
Nem úgy gondoltam, hogy le se sz@rj@ - mert vendégek sokmindent le se sz@rn@k - hanem nem áll középen és nem hallja, de a következő bejegyzésben Adames barátunk már rá is világított, hogy őt ez zavarja, hogy nem hallja.Apelláta írta:Abban igaza van Qglinak, hogy sok vendég le sem sz@rj@,
A vendégek meg sosem állnak középen!Adames írta:egyik hangfal közelebb, míg a másik a körte fa alatt tudott csak helyet kapni.