Üdv.
Ne haragudj de nem tudod megváltoztatni a véleményem,ezzel a két videóval!
A Tyros 4 kis hangerőn egy kisebb helyiségben még elfogadhatóan szól,de kihangosítva nagyon nem jó.Összemosódnak a hangszerek nem beszélve a gagyi dobokról amiket beleraktak!Hidd el nem sokat válltoztattak a Tyros 3 - ashoz képest.Tettek bele egy csomó vokált.A Tyros 3 meg annyiból szól jobban a 2-esnél hogy a hangkimenetre tettek egy sztereó kompresszort.
Szobában,kis helyiségekben elfogadhatóan szól rajta a filmzene...
Nekem nem jött be!Egy prémium kategóriás hangszernek jobban kéne szólnia.Hangszínekben a Motif XF nagyon leszólja!
Nem beszélve az áráról!Azért 1 millió forintot ne adjunk már ki egy műanyag ketyeréért!
A Tyros 4 a "lusta" zenészeknek való akik olyan hangszert akarnak amin nem sokat kell állítgatni és már lehet rajta játszani.Mert gyárilag jobban be van állítva mint egy KORG.A stílusok "komolyabban"össze vannak rakva,és sok embernek ez elég!Bemegy a hangszerboltba meghallja ezeket a stílusokat és hasra esik...
De ha egy KORG Pa3X elé leülsz és jobban belemélyedsz,el kezded állítgatni akkor,egy napon se lehet a két hangszert említeni.Sokkal de sokkal több lehetőség van rajta,amivel ha élsz és megtanulod használni nagyon sok jó dolgot lehet kihozni.Hogy csak egyet említsek,ott van pl. a dob szerkesztő!A KORG 3x élő dobhangzást kapott amit még ráadásul saját maga kedvére szerkeszthet a tulajdonosa.Míg a Tyros 4-nek valljuk be nem az erőssége a dob...Ja és a 3X nem is kerül annyiba mint egy 4-es Tyros.
Nekem ez a véleményem,de mint már mondtam kinek a pap kinek a papné!
És már megint eljutottunk egy örök dilemmához:MELYIK HANGSZER A JOBB?MELYIKET VÁSÁROLJAM MEG?
Jó tanács:AZT VESZI MEG MINDENKI,AMELYIKET AKARJA!!!