Detto! Sok sikert és kitartást!zajcsinalo írta:Szervusz Almatom!
Gratulálok, hogy vállaltad a Ketron márka képviseletét, támogatását, stb.
Remélem, majd a honlap bővülni fog, képekkel, árlistával, stb.
Üdv, Bandi
Üdv: Roland
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Detto! Sok sikert és kitartást!zajcsinalo írta:Szervusz Almatom!
Gratulálok, hogy vállaltad a Ketron márka képviseletét, támogatását, stb.
Remélem, majd a honlap bővülni fog, képekkel, árlistával, stb.
Üdv, Bandi
Nem tudom, hogy mi lehet a hiba... Kb. 2 hete olvastam egy ilyen jelenségről egy Tyros 2-vel kapcsolatban, de nem találom a cikket...Gohstrider írta:HunHyper írta:Sziasztok...
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Mega Voice...
Szia HunHyper!
Ilyen problémával még nem találkoztam.
A Mega hangszínek leginkább a stílusokban használhatóak, vagy midi alapokban. Jobb kéz játéknál nem igazán tudod kihasználni
az előnyeit. Stílusoknál is ez a hibajelenség?? Szerintem ott frankón működik...
Nem a frissítés lesz szerintem a hiba..
Üdv: Joe
Na, megnéztem... A Mega Hangszíneken nem tudok játszani, csak ha ki van kapcsolva a billentéséérzékenység...viskib írta:HunHyper : csak egy érdeklődő kérdés hogyan tudsz megavoice- hangszinekkel játszani ?

Sziasztok!Gohstrider írta: Szia barsigabi!
Üdvözlünk itt a fórumon!
Kb 3000 ft/ oktáv az ára.
A Yamaha PSR-3000-hez Miskoczi Péter Yamaha szervízessel vedd fel a kapcsolatot!
Tel.: 06 30 252 8538
Tel/Fax.: 06 1 364-2252
Bp. 1149 Handzsár u. 4
Üdv: Joe
zajcsinalo írta:Amikor a sync. start indul jobb kézre, akkor csak a dob indul, az accomp nincs bekapcsolva, fogadjunk!![]()