A legtöbb bemutató videón, legyen az bármelyik gyártó, szinte mindig maximumra fel van tolva az összes poti...
Itt is csak azért vannak lehúzva, hogy csak a dob sávot halljuk...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Az attól függ, hogy mit állítasz be a midi beállításokban... Ha mondjuk egy SD90 modulra rákötsz egy Korg Pa3X-et, akkor simán tudod használni csak az SD90 hangszíneit... Bármi megoldható, beállítás kérdése az egész... Nekem az SD9-re van kötve egy Korg Krome, ami úgy funkcionál, hogy az arranger részt mindkét hangszer bal kezén tudom vezérelni, míg a jobb kézen mindkét hangszerből a saját szóló hangszíne megy.... Üdv...
Az attól függ, hogy mit akarsz játszani!viskib írta: ↑2022.06.13. 14:17Egy új ötletem van átfogóban...
Nord Stage3 + Ketron Lounge!
Kinek mi lenne erről a véleménye aki ismeri a gépeket!?
Nordot ismerem 2EX em volt most váltanék erre a koncepcióra!
Főleg a saját dob loopjaim használnám hangszinekre nyilván a Staget! Van valaki aki, ha nem is pont ugyan ebben a felállásban de így használja?![]()
Nem használok kíséretautomatikát szinte soha... nagyon nagyon ritka 1-1 rock&rolll stb... Mindig is így nyomtam---Qgli--- írta: ↑2022.06.28. 14:27Az attól függ, hogy mit akarsz játszani!viskib írta: ↑2022.06.13. 14:17Egy új ötletem van átfogóban...
Nord Stage3 + Ketron Lounge!
Kinek mi lenne erről a véleménye aki ismeri a gépeket!?
Nordot ismerem 2EX em volt most váltanék erre a koncepcióra!
Főleg a saját dob loopjaim használnám hangszinekre nyilván a Staget! Van valaki aki, ha nem is pont ugyan ebben a felállásban de így használja?![]()
Ebben a felállásban végignyomni egy bulit...hát...embert próbáló!
Hogyha csak egy-két órás műsort akarsz csinálni, akkor nagyon baró megoldás, pláne, ha jön hozzá egy jó bőgős, meg egy jó énekes!
Ezzel nem tudok sajnos egyetérteni, de kiséret automatika mellet sem lehet 2 kezes harmóniákat s.t.b lefogni, vagy ha a fullkeyboard megoldásról beszélünk az nem meg oldás erre a célra, másrészt inkább gitárosra lenne szükség bass+solo közben, de meg lehet azt is oldani hogy ne legyen üres, viszont hajnal 2 kor már igen úgy kicsit fárasztó.---Qgli--- írta: ↑2022.07.01. 07:05A kíséretautomatika nélkül játszani csak akkor jó, ha van basszusgitáros, aki viszi a basszust. Tudom, hogy te nagyon jól nyomod a basszust bal kézzel de sajnos egyik kezedet teljesen leköti és hogyha egy akkordot tágfekvésben akarsz megfogni ( mert az úgy szól igaziul ), akkor azt semmiképpen sem tudod megoldani jobb kézzel. Meg lehet oldani egy kézzel is ezeket, de nagyon lekorlátozza a jobb kéz mozgásterét a bal kéz hiánya.
Ez nem így van, ugyanis a kíséretautomatikás hangszeren az akkordot csak arra az egy nyolcadnyi hangra kell megfogni, utána szabad a kezed a következő harmóniáig.