|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Mauglidyro
- VIP
- Blogbejegyzések: 7
- Hozzászólások a témában: 109
- Hangszer: Yamaha Genos 1
- Adott köszönetek: : 88 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 456 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Gumiszoba
Jó akkor fejtsük ki bővebben is a pontokat ...
- Miért nem látunk embereket a temetőkben, akik megállás
nélkült temetik a szeretteiket?
A vírus mint tudjuk nem válogat ... Ha naponta annyi ember hal meg, ahányat a kóperatív törzs lejelent, az alapján lassan elnéptelenedünk itt Mo-n.
De nem árt informálódni innen is. https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xst ... h004f.html
Az, hogy ki mibe halt meg nem releváns, mert mindenki Covid halottként van elkönyvelve, amennyiben korábban volt egy pozitív tesztje.
Ezt Müller nagysád maga mondta ki! Ennyit erről.
- Ha működött az első lezárás, miért van szükség további lezárásokra?
Na ezt összetudtad szedni, de a kérdés megfordítására már te sem tudtál válaszolni ... Hát én sem találtam rá észszerű magyarázatot.
- Miért nem látunk embereket a temetőkben, akik megállás
nélkült temetik a szeretteiket?
A vírus mint tudjuk nem válogat ... Ha naponta annyi ember hal meg, ahányat a kóperatív törzs lejelent, az alapján lassan elnéptelenedünk itt Mo-n.
De nem árt informálódni innen is. https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xst ... h004f.html
Az, hogy ki mibe halt meg nem releváns, mert mindenki Covid halottként van elkönyvelve, amennyiben korábban volt egy pozitív tesztje.
Ezt Müller nagysád maga mondta ki! Ennyit erről.
- Ha működött az első lezárás, miért van szükség további lezárásokra?
Na ezt összetudtad szedni, de a kérdés megfordítására már te sem tudtál válaszolni ... Hát én sem találtam rá észszerű magyarázatot.
Digitális "földrengés-szimulátor": Behringer NX4-6000, Qu16, Dbx Pa2, 2x Garry Lite15, 2x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 2x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 2x Turbosound Milan M15b
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Aki ismer, az tudja, hogy mekkora összeesküvés-elmélet hívő vagyok. Sokan azt mondják, hogy én hülye vagyok. Lehet, hogy hülye vagyok, de mégis minden úgy történik,ahogy megírták a Cion bölcseinek jegyzőkönyveiben.
Ezzel a mostani helyzettel egy mondat jut eszembe a könyvből: "amikor majd átvesszük a hatalmat, akkor hazaküldjük az embereiket az otthonaikba"
Ezen a mondaton elgondolkodtam, hogy ezt vajon hogy tudják megcsinálni?
Amikor márciusban lezárták az országot, akkor megdöbbentem és rögtön tudtam, hogy miről is lehet szó.
Kiszivárgott egy mondat az öreg Rockefellertől, így szólt: Egy kellően mély válságra van szükségünk és az emberek el fogják fogadni az Új Világrendet! Végiggondoltam, hogy ezt a válságot addig mélyíthetik, ameddig akarják. Ha nem lesz elég a harmadik hullám, akkor jön a negyedik. Ha az sem elég akkor jön az ötödik, a hatodik és így tovább...
De az is lehet, hogy még csak ritkítani akarják a lakosságot ezzel az oltással. Sajnos nem tudjuk, hogy éppen mit is akarnak pontosan, de a végső céljukat tudjuk és az nekünk nem jó!
Ezzel a mostani helyzettel egy mondat jut eszembe a könyvből: "amikor majd átvesszük a hatalmat, akkor hazaküldjük az embereiket az otthonaikba"
Ezen a mondaton elgondolkodtam, hogy ezt vajon hogy tudják megcsinálni?
Amikor márciusban lezárták az országot, akkor megdöbbentem és rögtön tudtam, hogy miről is lehet szó.
Kiszivárgott egy mondat az öreg Rockefellertől, így szólt: Egy kellően mély válságra van szükségünk és az emberek el fogják fogadni az Új Világrendet! Végiggondoltam, hogy ezt a válságot addig mélyíthetik, ameddig akarják. Ha nem lesz elég a harmadik hullám, akkor jön a negyedik. Ha az sem elég akkor jön az ötödik, a hatodik és így tovább...
De az is lehet, hogy még csak ritkítani akarják a lakosságot ezzel az oltással. Sajnos nem tudjuk, hogy éppen mit is akarnak pontosan, de a végső céljukat tudjuk és az nekünk nem jó!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
A "következetes, független" média és politika újabb bizonyítéka:
https://mediaforras.com/hallgat-a-media ... ssagot-427
https://mediaforras.com/hallgat-a-media ... ssagot-427
Üdv.: Apelláta
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 224
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1579 alkalommal
Help!
Tudtok-e a Studiologic Acuna-n kívül olyan midi billentyűt, ami 73-as? 6,5 oktávos 76-os nem jó, csak 73-as. Semmi bűvészmutatvány nem érdekes, csak az 1-es midi csatorna.... építkezek.
Tudtok-e a Studiologic Acuna-n kívül olyan midi billentyűt, ami 73-as? 6,5 oktávos 76-os nem jó, csak 73-as. Semmi bűvészmutatvány nem érdekes, csak az 1-es midi csatorna.... építkezek.
- ---Qgli---
- VIP
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 247 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
Sziasztok!
Nézegetem ezeket a raktár koncerteket.
Szembe jött a Pmobil. Minden bántás nélkül, de mi a lóf@szt keres a színpadon a "zenekarvezető"? Az ég világon semmit nem csinál a színpadon, csak vergődik, mint ha ő sz@rta volna a spanyol viaszt. Rettenet egy látvány! Ezek ott nyomják a tutit, ez meg "fürdik a sikerben"... Nagyon szánalmasan néz ki.
Esetleg tudtok valamit, amitől ez az ember ott lehet a színpadon?
Nézegetem ezeket a raktár koncerteket.
Szembe jött a Pmobil. Minden bántás nélkül, de mi a lóf@szt keres a színpadon a "zenekarvezető"? Az ég világon semmit nem csinál a színpadon, csak vergődik, mint ha ő sz@rta volna a spanyol viaszt. Rettenet egy látvány! Ezek ott nyomják a tutit, ez meg "fürdik a sikerben"... Nagyon szánalmasan néz ki.
Esetleg tudtok valamit, amitől ez az ember ott lehet a színpadon?
- ---Qgli---
- VIP
- zajcsinalo
- VIP
- Hozzászólások a témában: 121
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 230 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 782 alkalommal
- Mauglidyro
- VIP
- Blogbejegyzések: 7
- Hozzászólások a témában: 109
- Hangszer: Yamaha Genos 1
- Adott köszönetek: : 88 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 456 alkalommal
- Kapcsolat:
Nagyon érdekes, hogy hamarosan lejár a korlátlan hatalom, most úgy hírtelen ismét emelkedik a fertőzések száma ...
Véletlen lenne?
Nem hinném

Véletlen lenne?
Nem hinném
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Digitális "földrengés-szimulátor": Behringer NX4-6000, Qu16, Dbx Pa2, 2x Garry Lite15, 2x Turbosound Milan M15b
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 224
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1579 alkalommal
Anno nem volt manager egy zenekarnál. Nézd meg a Kölyköd voltam című Edda filmet, 1983ban miért bomlottak fel. Lóri egyenlő a P Mobillal. Ő a név és a zenekar, a jogdíjak tulajdonosa. Ajánlom figyelmedbe a Kopaszkutya című filmet is, utána megérted, miért vergődik ott. Kb többet tud a magyar rockzenéről, a menedzsmentről, a szervezésről, mint a többezer fórumtag összesen.