|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
- MMaestro
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: Yamaha PSR-S970
- Adott köszönetek: : 36 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
Re: Gumiszoba
Ha humoros akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nem kell lemondani, hanem online kell megtartani a rendezvényt. Minden vendég otthon marad és felkapcsolódik a szgépén, kiteszi maga elé a kis vacsoráját, majd megeszi a többiek szeme láttára - mialatt a zenész is otthonról muzsikál - majd táncraperdül a párjával. Számot is lehet kérni cseten, sőt a borravalót is lehet utalni. Lekérés nincs!
Nekünk is visszamondtak márciusi fellépést. Az áprilisi lagzi is veszélyben.
Üdv: MMaestro
Nekünk is visszamondtak márciusi fellépést. Az áprilisi lagzi is veszélyben.
Üdv: MMaestro
- Admin
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 45
- Hangszer: Ketron SD2, E-MU XBoard 61, Aria Excel
- Adott köszönetek: : 617 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1491 alkalommal
- Kapcsolat:
Ezt bárki is kezdte el ill. az sem érdekel ki folytatta, de kéretik azonnal befejezni!
Értelmes formában a társalgás a vírusról és a kialakult helyzetről megengedett, a rémhírek terjesztését, egymás sértegetését és a politizálást kéretik mindenkinek máshol folytatni! Ismétlem, nem érdekel ki mit mondott eddig, aki folytatja annak egy hét "karantén" lesz a jutalma. Köszönöm!
Értelmes formában a társalgás a vírusról és a kialakult helyzetről megengedett, a rémhírek terjesztését, egymás sértegetését és a politizálást kéretik mindenkinek máshol folytatni! Ismétlem, nem érdekel ki mit mondott eddig, aki folytatja annak egy hét "karantén" lesz a jutalma. Köszönöm!
A muzsikusnak dalból van a lelke, az egész világ szíve dobog benne...
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 279
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Nekem 2 márciusi rendezvény storno. A tegnapi lakodalom meg volt, de szerintem nem volt 30 vendégnél több. Egy csomóan visszamondták. Túl vagyok rajta, pedig már számtalanszor megfogadtam, hogy Füzesabonyba nem vállalok bulikat. Rettenet volt...
Április 30. majális előesti szabadtéri diszkót már most eltolták bizonytalan időre. Azt teljesen nem mondták vissza, mert EU-s pénz lesz rajta. Gimnáziumi ballagás zene, kamera május 1-én. Mi lesz belőle??? A bezárt iskolák mellett. Általános iskolai ballagásnál úgyszint.
Ha nem változik a rendelet, akkor érdekes évnek nézünk elébe...
Április 30. majális előesti szabadtéri diszkót már most eltolták bizonytalan időre. Azt teljesen nem mondták vissza, mert EU-s pénz lesz rajta. Gimnáziumi ballagás zene, kamera május 1-én. Mi lesz belőle??? A bezárt iskolák mellett. Általános iskolai ballagásnál úgyszint.
Ha nem változik a rendelet, akkor érdekes évnek nézünk elébe...
- ---Qgli---
- VIP
Jó reggelt Lacikám! Üdvözöllek Füzesabonyban! Erre most jöttél rá?
Ebben megint nem értünk egyet! Ha már felhoztad a járványokat Power, akkor egy kis furcsaság, ami több, mint furcsa:powersparc írta: ↑2020.03.15. 21:53pestis mégis tarolt vagy említhetnénk a spanyolnáthát is. Na ott például milyen összeesküvés elméletekről beszélhettek az emberek?
1720. Pestis járvány ( fekete halálként emlegetik )
1820. Kolera járvány
1920. Spanyol nátha
2020. COVID19
Összeesküvés elmélet ebben sincs, csak mindez a véletlen műve!
- ---Qgli---
- VIP
Egyébként készülhettek, hogy nem csak a márciusi, hanem a áprilisi, májusi buliknak is vége van, sőt....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ---Qgli--- 2020.03.16. 06:42-kor.
- Mauglidyro
- VIP
- Blogbejegyzések: 7
- Hozzászólások a témában: 109
- Hangszer: Yamaha Genos 1
- Adott köszönetek: : 88 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 456 alkalommal
- Kapcsolat:
Ma a főnököm reggel írt a Messengeren, hogy 6 helyett ma 10-re menjek.
Hááááát f*sza.
Én mondjuk kíváncsi leszek arra, hogy a munkaidőt azt mégis mennyivel fogja megdobni/megcsorbítani?
Hááááát f*sza.
Én mondjuk kíváncsi leszek arra, hogy a munkaidőt azt mégis mennyivel fogja megdobni/megcsorbítani?
Digitális "földrengés-szimulátor": Behringer NX4-6000, Qu16, Dbx Pa2, 2x Garry Lite15, 2x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 2x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 2x Turbosound Milan M15b
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 120
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1113 alkalommal
- Kapcsolat:
Ha nekem lenne főnököm, és messengeren irkálna, kommunikálna, dobnék rá el lajkot, meg egy majmos képet, amiket a facen szoktak csinálni, és behívnék még vagy 20 embert, kinek milyen poén jutna még eszébe!
Úgy gondolom, ha valaki főnök, és én a dolgozója, vegye a fáradtságot, és vagy keressen meg személyesen, vagy telefonon, ne a facen és egyéb ingyenes hulladékokon üzengessen!
Úgy gondolom, ha valaki főnök, és én a dolgozója, vegye a fáradtságot, és vagy keressen meg személyesen, vagy telefonon, ne a facen és egyéb ingyenes hulladékokon üzengessen!
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Tudomásom szerint már az 1300-as évek közepén 150 millió ember haláláért volt felelős a pestis, az pedig jóval korábban volt, mint 1720.
- Mauglidyro
- VIP
- Blogbejegyzések: 7
- Hozzászólások a témában: 109
- Hangszer: Yamaha Genos 1
- Adott köszönetek: : 88 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 456 alkalommal
- Kapcsolat:
Jajj Istenem.galambjozsef írta: ↑2020.03.16. 10:20Ha nekem lenne főnököm, és messengeren irkálna, kommunikálna, dobnék rá el lajkot, meg egy majmos képet, amiket a facen szoktak csinálni, és behívnék még vagy 20 embert, kinek milyen poén jutna még eszébe!
Ez legyen most a legkisebb probléma, hogy Messengeren keresett.
Egyébként van melós Messengeres csoportunk is, szóval erről ennyit.
A helyzet viszont nem túl rózsás.
10 órakkor volt a gyülekező. Jött a főnök. Közölte velünk, hogy most erre a hétre biztosan szabadságot ad kettőnknek a munkatársammal. Majd az 1 hét alatt meg kiderül, hogy mégis mennyire nagy a gáz.
Egyelőre nem tudjuk, hogy most fizetetlen szabadság, vagy fizetett szabadságon leszünk-e ... Bár egyelőre ez legyen a legkisebb gond.
Több az attól, hogy nincs UPC-s (Vodafone-os) melónk, mert pánikszerűen bezárták a központot mihelyst megtudták, hogy megfordult ott egy koronavírusos.
A Sziti-L -es együttműködésünkkel sem tudunk mit kezdeni, mivel a vírushelyzet miatt olyan munkavédelmi előírásokat terjesztettek ki, hogy emellett nem lehet végezni érdemi munkát.
- Nem gyülekezhetünk se a munkabázison, se a telephelyen.
- Nem léphetünk be a raktárba egyszerre többen.
- Ha valaki a megrendelő családjában influenzaszerű betegségben szenved, és erről a telefonhívás során tudomást szerzünk nem vagyunk kötelesek kimenni.
- Ha meg munkavégzés közben szembesülünk ennek tényével, akkor sűrű elnézések közepedte ott kell hagynunk a megrendelőt.
- Jahh ... és mindemellett csökkentenünk kell az ügyfélnél eltöltött időt.
Digitális "földrengés-szimulátor": Behringer NX4-6000, Qu16, Dbx Pa2, 2x Garry Lite15, 2x Turbosound Milan M15b