|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- forissandor
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Re: Gumiszoba
Dízel a traktor meg a mozdony, egyszer volt tévedésből dízelem, sose többet.
Viszont a zenekarunk volt gitárosának meg épp tegnap lett hengerfejes az autója (Peugeot Partner 1.4 benzin).
Szóval összeesküvésre fel!
Viszont a zenekarunk volt gitárosának meg épp tegnap lett hengerfejes az autója (Peugeot Partner 1.4 benzin).
Szóval összeesküvésre fel!
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Nekem sem tetszik az E10!
Jelenleg a ladám felújítás alatt, ezért a tesóm renault megane cc-jével autózok. 2006-os.
Amióta E10 van, egyre nehezebben indul, sokkal tovább hajt az önindító, és hidegen nem akar húzni, ha odalépek neki, olyan mintha lehörögne!
Ja, és a lada 32 éves, sajnos ette az olajat, forralta a vizet.
A víz probléma termosztát, és vízpumpa cserével, és hűtéskör átmosással orvosolva lett.
Most szétszedtük a motort!
Ismétlem vízforrás után, meg volt hogy olyan kevés olaj volt benne, hogy összeállt a beöntősapkán mint a cukrászhab a hibái:
4-es hengerben összeforogtak a gyűrűk
Elég volt egy honolás gyűrűcserével, és egy főtengely polírozás, és egy szelep becsiszolás! Meg természetesen csapágysor csere!
32 éves, és gyári a furatméret, gyári a főtengelyméret!
Jelenleg a ladám felújítás alatt, ezért a tesóm renault megane cc-jével autózok. 2006-os.
Amióta E10 van, egyre nehezebben indul, sokkal tovább hajt az önindító, és hidegen nem akar húzni, ha odalépek neki, olyan mintha lehörögne!
Ja, és a lada 32 éves, sajnos ette az olajat, forralta a vizet.
A víz probléma termosztát, és vízpumpa cserével, és hűtéskör átmosással orvosolva lett.
Most szétszedtük a motort!
Ismétlem vízforrás után, meg volt hogy olyan kevés olaj volt benne, hogy összeállt a beöntősapkán mint a cukrászhab a hibái:
4-es hengerben összeforogtak a gyűrűk
Elég volt egy honolás gyűrűcserével, és egy főtengely polírozás, és egy szelep becsiszolás! Meg természetesen csapágysor csere!
32 éves, és gyári a furatméret, gyári a főtengelyméret!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 578
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 983 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Két hónap alatt megy tönkre annak is, aki 100 Km-t megy meg annak is, aki 20.000-et? Ez az idő intervallum megadása már ezért is kamu.
Egyébként akkor szívatják a népet, amikor akarják és úgy, hogy akarják. Ha holnaptól bevezetik, hogy Pestre nem mehet be dízel autó, akkor a dízelesek dobhatják a kukába és ez minden más területen így van. Most akartam halradart venni a Tiszai pecához. Még jó, hogy nem vettem, mert február 1-től betiltották a halradar használatát a Tiszán, de mi van azokkal, akik vettek? Egy ismerősöm novemberben vette 300.000-ért! Dobhatja a kukába...
Egyébként akkor szívatják a népet, amikor akarják és úgy, hogy akarják. Ha holnaptól bevezetik, hogy Pestre nem mehet be dízel autó, akkor a dízelesek dobhatják a kukába és ez minden más területen így van. Most akartam halradart venni a Tiszai pecához. Még jó, hogy nem vettem, mert február 1-től betiltották a halradar használatát a Tiszán, de mi van azokkal, akik vettek? Egy ismerősöm novemberben vette 300.000-ért! Dobhatja a kukába...
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Karácsonyi ajándékként szerettem volna venni a fiamnak. Még jó, hogy nem azt vettem...
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Sziasztok!
Facebook guruktól kérdezném,hogy hogyan lehet beállítani azt,hogy csak azok láthatják a profil oldalt,akik ismerősnek jelölnek?
Találkoztam már jó pár ilyennel,hogy:Ha látni szeretnéd,hogy X.Y. mit oszt meg az ismerőseivel,akkor jelöld ismerősnek...
Ideje lenne már szelektálnom...

Facebook guruktól kérdezném,hogy hogyan lehet beállítani azt,hogy csak azok láthatják a profil oldalt,akik ismerősnek jelölnek?
Találkoztam már jó pár ilyennel,hogy:Ha látni szeretnéd,hogy X.Y. mit oszt meg az ismerőseivel,akkor jelöld ismerősnek...
Ideje lenne már szelektálnom...
- Karesz
- VIP
Köszi,azt én is tudom,hogy ott kell,de konkrétan mit?
A fiatalokat illetően igaz,nagyon is,tapasztalom sajnos.
A fiatalokat illetően igaz,nagyon is,tapasztalom sajnos.
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Karesz!
Ezekkel a beállításokkal kell babrálni....
De el kell olvasni azt is mit állítasz át!!
Ezekkel a beállításokkal kell babrálni....
De el kell olvasni azt is mit állítasz át!!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 50
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
Karesz írta: ↑2020.02.09. 20:36Sziasztok!
Ideje lenne már szelektálnom...![]()
![]()
Adatvédelmi beállításoknál tudod beállítani.
A láthatóságot ott tudod állítani.
Ez mellett minden posztodnál ott a lehetőség, hogy mikor kiteszed beállíthatod ki az aki láthatja.
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Zenész vagy zenekar számára van ettől lejjebb?
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Karesz
- VIP