Milyen érdekes:gabati írta:Üdvözletem.
Valaki ki tudna segÍteni a "Road to hell" (Chris Rea) cimű szám stilusával Korgra? Hálás leszek érte.
- Pár napja pont azon gondolkoztam, hogy “stílusosítani” kellene eme remek zenét Ketronra.......
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Milyen érdekes:gabati írta:Üdvözletem.
Valaki ki tudna segÍteni a "Road to hell" (Chris Rea) cimű szám stilusával Korgra? Hálás leszek érte.
Nekem Rolandra megvan valahol, de most hirtelen nem találom. Ha gondolod, megkeresem és feltöltöm. Aki ért a Styleworks programhoz, az valószínűleg át tudja konvertálni.gabati írta:Valaki ki tudna segÍteni a "Road to hell" (Chris Rea) cimű szám stilusával Korgra? Hálás leszek érte.
Szia.gabati írta:Üdvözletem.
Rolandra is jó lenne, mivel van G 70 is az állványomon.Piercarlo írta: Nekem Rolandra megvan valahol, de most hirtelen nem találom. Ha gondolod, megkeresem és feltöltöm. Aki ért a Styleworks programhoz, az valószínűleg át tudja konvertálni.
Nagynehezen megtaláltam és feltöltöttem a megfelelő topicba. Szerintem pont G70-hez készült.gabati írta:Rolandra is jó lenne, mivel van G 70 is az állványomon.