|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
-
vili2105
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Re: Gumiszoba
Kedves István!
Hát még mindíg ezen rugózok!
Most aztán bebasztad a szart a konyhaasztalra!
Nekem belegyalogoltál a lelkembe rendesen!
Én vettem a fáradtságot, hogy megnézzem az adatlapodat!
"Eddig csak hobbi szinten zenéltem. Nemrég határoztam el, hogy ezt a hobbimat szeretném komolyabban is űzni, és ehhez hasonló beállítottságú embereket keresek, és ismerkedem meg."
Tehát!
Saját életút:
7 évesen akartak beiratni zeneiskolába zongorára, de nem volt hely, ezért magántanárnál kezdtem el tanulni, 18 éves koromig 3 tanárom volt, ahogy fejlődtem, úgy kerestünk mindig jobb tanárt, az első egy B-kategóriás orgonista, a többiek ennél magasabban képzettek voltak.
Falun nőttem fel, és ott lakok a mai napig. Szeretem a falusi zenét, nem tartom magam nagy zenésznek!
Első szilveszteri bulimat itt a faluban játszottam 10ésfél évesen zenekarban, mert nem találtak billentyűst. Még kb fél évig jártam velük, mikor lett billentyűs, így abbahagytam, túl kicsi voltam az éjszakázáshoz.
16 évesen kezdtem a rendszeres éjszakázást, faluról falura. Volt buli bőven, szerettem.
2004-5 környékén elcsaltak egy másik élőzenekarba, 4 tag (2 billentyűs, szaxi, dob). Nagyon jó volt, tele bulikkal, lagzikkal, tetszett, ment.
Rengeteg Kacor, Tibó, Márió számot játszottunk, de mellette sok Republic, Demjén, Kft, stb számot!
Aztán egy 6-8 éve valami eltört, talán a youtubenak, és a nótatv-slágertv-nek hála, előtérbe kerültek a dögösrobi, és hasonló, addig elszigetelten, egy közösségben létező produkciók, és azt vettem észre, hogy jó szolgáltalóhoz méltóan kezdtük bevenni a műsorba. Először még jó poénnak tűnt a kaposváron feltámadt a szél, de mikor oda jutottunk tavaly, hogy az estéből ezek a számok 1-2 órát kitöltenek, én leléptem.
Nagyon szeretek mulattatni, de ezt már nem! Ha nekem nem tetszik, akkor nem tudom jóérzéssel előadni, és akkor az nem is lesz jó!
Váltottam!
És erre idejössz te, és megmondod hogy milyen irigy, meg hülye vagyok!
Én dolgoztam vendéglátásban pincérként is!
Mintha szakácstanulóként bemennél a főszakácshoz egy átlagos(mondom átlagos!!! ÁTLAGOS!!!, mert nem tartom magam egy Gundelnek) étteremben, és azt mondanád neki, hogy ti milyen hülyék vagytok, meg irigyek a MCDonalds-ra, mindenki szereti a sajtburgert, meg mennyit keres azzal a meki, ti meg itt szarakodtok a Cigánypecsenyével, meg a csülökkel!
A szakács úgy b@szott volna ki a konyháról...
Mi is árulunk sültkrumplit, de leszarom hogy hány sajtburgert ad el a meki!
Én élőzenekarban zenélek! Tudod hogy szólalna meg egy ilyen műzene ott? Elárulom: SZARUL! Nem tudom te miről zenélsz, de ha kírérővel, vagy midifileról akkor elárulom, arról is egy kalap szar! Ez a zene csak mp3ban, stúdiós körülmények között létrehozott profi vasakkal, vagy vsti-vel feljátszott formában képviseli az eredeti, vagy jobb minőséget. Ha pedig ezt képviseled, akkor eltévedtél, mert ez egy zenész fórum! Mindegy milyen szinten, de ZENÉSZ! Nem gépkezelő!
És még egy gondolat!
Sokszor sokmindenben nem egyezik a véleményem pl. Almatomival, de ebben teljes mértékben igazat adok neki! Hogy a következő szituáció nem igazán jellemző:
-Heló tesó! A beri vájttól megvan a juár dö förszt, dö lászt?
-Sajnos nem tudom!
-Akkor valami jót! Mondjuk vitni jusztontól!... vagy nem is... a dzsordzsát!
-Nem játszunk sajnos ilyeneket!
-Nem tudod? Há milyen szar zenész vagy te? Akkor minek vagy itt?
Majd ha minimum ennyi évet eltöltöttél nem hobbi szinten mint én, akkor gyere ide, és oltsál le engem! Addig ne!
Hát ez egy kicsit hosszú lett!
De milyen hosszú lett volna, ha kiírok mindent magamból, ami itt kavarog a fejemben!
Hát még mindíg ezen rugózok!
Most aztán bebasztad a szart a konyhaasztalra!
Nekem belegyalogoltál a lelkembe rendesen!
Én vettem a fáradtságot, hogy megnézzem az adatlapodat!
"Eddig csak hobbi szinten zenéltem. Nemrég határoztam el, hogy ezt a hobbimat szeretném komolyabban is űzni, és ehhez hasonló beállítottságú embereket keresek, és ismerkedem meg."
Tehát!
Saját életút:
7 évesen akartak beiratni zeneiskolába zongorára, de nem volt hely, ezért magántanárnál kezdtem el tanulni, 18 éves koromig 3 tanárom volt, ahogy fejlődtem, úgy kerestünk mindig jobb tanárt, az első egy B-kategóriás orgonista, a többiek ennél magasabban képzettek voltak.
Falun nőttem fel, és ott lakok a mai napig. Szeretem a falusi zenét, nem tartom magam nagy zenésznek!
Első szilveszteri bulimat itt a faluban játszottam 10ésfél évesen zenekarban, mert nem találtak billentyűst. Még kb fél évig jártam velük, mikor lett billentyűs, így abbahagytam, túl kicsi voltam az éjszakázáshoz.
16 évesen kezdtem a rendszeres éjszakázást, faluról falura. Volt buli bőven, szerettem.
2004-5 környékén elcsaltak egy másik élőzenekarba, 4 tag (2 billentyűs, szaxi, dob). Nagyon jó volt, tele bulikkal, lagzikkal, tetszett, ment.
Rengeteg Kacor, Tibó, Márió számot játszottunk, de mellette sok Republic, Demjén, Kft, stb számot!
Aztán egy 6-8 éve valami eltört, talán a youtubenak, és a nótatv-slágertv-nek hála, előtérbe kerültek a dögösrobi, és hasonló, addig elszigetelten, egy közösségben létező produkciók, és azt vettem észre, hogy jó szolgáltalóhoz méltóan kezdtük bevenni a műsorba. Először még jó poénnak tűnt a kaposváron feltámadt a szél, de mikor oda jutottunk tavaly, hogy az estéből ezek a számok 1-2 órát kitöltenek, én leléptem.
Nagyon szeretek mulattatni, de ezt már nem! Ha nekem nem tetszik, akkor nem tudom jóérzéssel előadni, és akkor az nem is lesz jó!
Váltottam!
És erre idejössz te, és megmondod hogy milyen irigy, meg hülye vagyok!
Én dolgoztam vendéglátásban pincérként is!
Mintha szakácstanulóként bemennél a főszakácshoz egy átlagos(mondom átlagos!!! ÁTLAGOS!!!, mert nem tartom magam egy Gundelnek) étteremben, és azt mondanád neki, hogy ti milyen hülyék vagytok, meg irigyek a MCDonalds-ra, mindenki szereti a sajtburgert, meg mennyit keres azzal a meki, ti meg itt szarakodtok a Cigánypecsenyével, meg a csülökkel!
A szakács úgy b@szott volna ki a konyháról...
Mi is árulunk sültkrumplit, de leszarom hogy hány sajtburgert ad el a meki!
Én élőzenekarban zenélek! Tudod hogy szólalna meg egy ilyen műzene ott? Elárulom: SZARUL! Nem tudom te miről zenélsz, de ha kírérővel, vagy midifileról akkor elárulom, arról is egy kalap szar! Ez a zene csak mp3ban, stúdiós körülmények között létrehozott profi vasakkal, vagy vsti-vel feljátszott formában képviseli az eredeti, vagy jobb minőséget. Ha pedig ezt képviseled, akkor eltévedtél, mert ez egy zenész fórum! Mindegy milyen szinten, de ZENÉSZ! Nem gépkezelő!
És még egy gondolat!
Sokszor sokmindenben nem egyezik a véleményem pl. Almatomival, de ebben teljes mértékben igazat adok neki! Hogy a következő szituáció nem igazán jellemző:
-Heló tesó! A beri vájttól megvan a juár dö förszt, dö lászt?
-Sajnos nem tudom!
-Akkor valami jót! Mondjuk vitni jusztontól!... vagy nem is... a dzsordzsát!
-Nem játszunk sajnos ilyeneket!
-Nem tudod? Há milyen szar zenész vagy te? Akkor minek vagy itt?
Majd ha minimum ennyi évet eltöltöttél nem hobbi szinten mint én, akkor gyere ide, és oltsál le engem! Addig ne!
Hát ez egy kicsit hosszú lett!
De milyen hosszú lett volna, ha kiírok mindent magamból, ami itt kavarog a fejemben!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vili2105 2018.11.15. 13:49-kor.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
Apa89
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Yamaha PSR 2100
- Adott köszönetek: : 7 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Kedves Tagok!
Elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam azzal amit leírtam. Utólag belátva tényleg erősre sikeredett a mondandóm. Nem szerettem volna vele bántani senkit se,csak én nem az a típus vagyok aki minősít másokat, és nagyon zavar, ha másoktól ezt látom. Nem engem kell megbecsülni-elismerni, hanem egymást zenészeket. Én ennyit szerettem volna csak leírni.
Nagyon sok témához nem tudok hozzászólni, mivel nem az én asztalom, viszont aktívan olvasok vissza mindent amit eddig írtatok sokan,és ez az összkép jött le.
Ne haragudjatok rám. Módosítom az irományom, hogy mást ne sértsek meg vele.
U.I.:
Tisztelem ---Qgli--- -t mert mióta a fórum tagja vagyok, segítőkész velem. Emberségből jeles nálam Ő!
Köszönöm
Elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam azzal amit leírtam. Utólag belátva tényleg erősre sikeredett a mondandóm. Nem szerettem volna vele bántani senkit se,csak én nem az a típus vagyok aki minősít másokat, és nagyon zavar, ha másoktól ezt látom. Nem engem kell megbecsülni-elismerni, hanem egymást zenészeket. Én ennyit szerettem volna csak leírni.
Nagyon sok témához nem tudok hozzászólni, mivel nem az én asztalom, viszont aktívan olvasok vissza mindent amit eddig írtatok sokan,és ez az összkép jött le.
Ne haragudjatok rám. Módosítom az irományom, hogy mást ne sértsek meg vele.
U.I.:
Tisztelem ---Qgli--- -t mert mióta a fórum tagja vagyok, segítőkész velem. Emberségből jeles nálam Ő!
Köszönöm
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Engem máris megnyertél! Különben is mi GyMS megyeiek tartsunk össze! 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
-
Apa89
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Yamaha PSR 2100
- Adott köszönetek: : 7 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Köszi
De tényleg meggondolatlanul írtam... Ezután azért odafigyelek mert nem vitázgatni jöttem ide
Hirtelen ember vagyok, és most hirtelen kiírtam ami akkor ott bennem volt.
Az biztos hogy szerintem egyedi a bemutatkozásom felétek... Nem feledtek egyhamar.
De tényleg meggondolatlanul írtam... Ezután azért odafigyelek mert nem vitázgatni jöttem ide
Hirtelen ember vagyok, és most hirtelen kiírtam ami akkor ott bennem volt.
Az biztos hogy szerintem egyedi a bemutatkozásom felétek... Nem feledtek egyhamar.
- tacso
- VIP
- Kapcsolat:
Ahogy mondod! Szem nem maradt szárazon!

- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 566
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Emberségből sokkal jelesebbek is vannak itt, mint én.Apa89 írta:Tisztelem ---Qgli--- -t mert mióta a fórum tagja vagyok, segítőkész velem. Emberségből jeles nálam Ő!
- MMaestro
- VIP
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: Yamaha PSR-S970
- Adott köszönetek: : 36 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
Sziasztok!
Visszamondták a szilveszterünket. Mégsem szerveznek az állandó helyünkön.
Énekesnővel kettesben vállalnánk bármerre.
Ha tudtok helyet, magánban írjatok. Nagyon köszönjük!!!
Üdv: MMaestro
Visszamondták a szilveszterünket. Mégsem szerveznek az állandó helyünkön.
Énekesnővel kettesben vállalnánk bármerre.
Ha tudtok helyet, magánban írjatok. Nagyon köszönjük!!!
Üdv: MMaestro
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
https://www.muziker.hu/american-dj-lts-6
Azért ez elég jelentős akció egy 9900 Ft-os terméknél, főleg BlackFriday keretében... Kemény 10Ft, ami kerekítve 0%

Azért ez elég jelentős akció egy 9900 Ft-os terméknél, főleg BlackFriday keretében... Kemény 10Ft, ami kerekítve 0%
- tacso
- VIP
- Kapcsolat:
Új Ultimate Ax48 Pro Plus rendelés első kibontás! A rendelés kiszállításánál a Gls egyszer már raktárból visszaküldte sérült csomagolás miatt a feladónak, ma minden értesítés nélkül kiszállították!
A többit a képek elmesélik...Ár:99.000 Ft Köszi Muziker!
A többit a képek elmesélik...Ár:99.000 Ft Köszi Muziker!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 248
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
Sziasztok, Demjén Gyertyák című számában milyen akkordok vannak a dal elején ahol ezt énekli: mindazokért kiket nem láttunk már -?
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.