Há mi van már itt megint? Megszokhattátok már volna Rody stílusát és nem kell ezért a földbe döngölni, azért annyira hülyeségeket nem beszél.
Nekem nincs komoly cuccom csak egy jó Közép kategória. A komoly az nem itt kezdődik.
vili2105 írta:
Nálunk a "kis" cucc 2db Kv2 ex10(750e/db), 2db Kv2 ex2.2(860e/db), meg egy a&h Qu-pac keverő
Hát szerintem ez mellett eláshatod a 328-at!
Tudom, hogy nem nekem címezted vili ezt de annyit hozzá fűznék, hogy volt szerencsém egymás mellett meghallgatni a két hangfalat.
Nagyon tetszik a Kv2 és sokat is medidáltam rajta hogy megvegyem az ex10.-et. Iszonyú jó hangú láda és jobban szól mint a 318Ai, igaz, hogy egy kicsit sok
középpel dolgozik meg a mély tartománya az nem egy nagy valami de ez nem is lényeg mert felső ládának hibátlan. De elásni nem fogom a 328 mert hangerőben
ha neked ez a lényeg,abban én jobb vagyok mint a kis cuccotok. A 328.-as hangosabb nem is kevéssel mint az ex10. Mélyben is jobb vagyok a 4db kv2.1.5.-el.
Ja és még ami nálam egy negatív az ex10.-nél az állványra való feltétel. Ha raktad fel akkor tudod miről beszélek.
A nagy cuccot inkább nem írom le mert abból csak a bonyodalom volna. (Igaz lóvét ebbe én sem raktam bele)
Még egy gondolat és befejeztem. Ha valaki vesz 1 millás hangszert meg egy másik millát beletol még keverőbe, mikrofonba, prociba, zsínórokba...stb akkor ne a hangfalon spróroljon már!!! Ez az én véleményem és senki ne vegye személyeskedésnek.
Üdv MAlkó!