Egy észrevételem lenne ami természetesem nem a vita tárgyát szeretném ezzel képezni, de a Logic-al ez simán kb.30 perc alatt megcsinálod. Ami nem kevesebb mint 200e-ből meg van. Ez itt a nagy kérdés. Kell e Genos vagy bármilyen csúcs cucc a Logic mellé. Meghallgattam azt amit amit én kevertem a Logic-al, és nem sok különbséget hallok. Lehet a fülemmel van baj? Lehet?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha Genos
Moderátor: Moderátorok
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Yamaha Genos
Malko ez mint mindig nagyon rendben van.
Egy észrevételem lenne ami természetesem nem a vita tárgyát szeretném ezzel képezni, de a Logic-al ez simán kb.30 perc alatt megcsinálod. Ami nem kevesebb mint 200e-ből meg van. Ez itt a nagy kérdés. Kell e Genos vagy bármilyen csúcs cucc a Logic mellé. Meghallgattam azt amit amit én kevertem a Logic-al, és nem sok különbséget hallok. Lehet a fülemmel van baj? Lehet?

- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Kedves Roland Bk5.
Én szeretném hallani azt a verziót amit te kevertél,csak azért hogy tisztán lássunk/halljunk.
Egyébként ez amit Malko a Genos-/val.vel/ nem tudom, csinált,kevert, ez egész korrektül szól.
Makonak:
Itt megjegyezném, hogy nálam a studió fülesben, és a studio monitoron is kevésnek tűnik a lábdob, lehet hogy ez nagy cuccon jól szól, de nálam kevésnek tűnik, nincs most nagy Pa cuccom.
Csak úgy:
Most én is mondhatnám hogy a kontakt-al, vagy a halion 6-al jobban megszólalna,vagy jobban megcsinálnám, de az megint más tészta, ne keverjük a szezont a fa@ommal.

Én szeretném hallani azt a verziót amit te kevertél,csak azért hogy tisztán lássunk/halljunk.
Egyébként ez amit Malko a Genos-/val.vel/ nem tudom, csinált,kevert, ez egész korrektül szól.
Makonak:
Itt megjegyezném, hogy nálam a studió fülesben, és a studio monitoron is kevésnek tűnik a lábdob, lehet hogy ez nagy cuccon jól szól, de nálam kevésnek tűnik, nincs most nagy Pa cuccom.
Csak úgy:
Most én is mondhatnám hogy a kontakt-al, vagy a halion 6-al jobban megszólalna,vagy jobban megcsinálnám, de az megint más tészta, ne keverjük a szezont a fa@ommal.
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
- Gyuley
- VIP
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
hali Rolandbk5
Meghallgattam a te verziódat is, de Malkóé sokkal jobb, kidolgozottabb.
Én nem tudom milyen a Studio one, mert én megrögzött Cubase-es vagyok.
Majd megcsinálom a Cubase-val,aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
Meghallgattam a te verziódat is, de Malkóé sokkal jobb, kidolgozottabb.
Én nem tudom milyen a Studio one, mert én megrögzött Cubase-es vagyok.
Majd megcsinálom a Cubase-val,aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Gyuley,
Ez Logic teljes mértékben. Ebben egy darab VST nincs csak a Logic saját hangjai.
Persze Malkoé rendben van, de az amit én tettem fel abba nincs beletekergetve ez igy szólal meg mikor a Logic felhangszereli. Tehét semmi tekergetés nincs. Az arányokkal gondva, a hnagszineken is még tudok ill. fogok reszelni.
Szigorúan azért tettem fle ezeket a nótákat, hogy azt mutassam be velük, hogy van énlet a varrógép után is.

Ez Logic teljes mértékben. Ebben egy darab VST nincs csak a Logic saját hangjai.
Persze Malkoé rendben van, de az amit én tettem fel abba nincs beletekergetve ez igy szólal meg mikor a Logic felhangszereli. Tehét semmi tekergetés nincs. Az arányokkal gondva, a hnagszineken is még tudok ill. fogok reszelni.
Szigorúan azért tettem fle ezeket a nótákat, hogy azt mutassam be velük, hogy van énlet a varrógép után is.
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Malkó!
Nagyon állat!!!
Annyit kell(ene) csinálnod, hogy kiveszed a mididből azt az átkozott matematikai pontosságot (én nagyon gyűlölöm, konkrétan engem kinyír)
A hangzás nagyon rendben van!!!
(ami nekem kilóg a sorból az a pergő.......)
Nagyon állat!!!
Annyit kell(ene) csinálnod, hogy kiveszed a mididből azt az átkozott matematikai pontosságot (én nagyon gyűlölöm, konkrétan engem kinyír)
A hangzás nagyon rendben van!!!
(ami nekem kilóg a sorból az a pergő.......)
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
Malko!malko írta:Újabb próbálkozás!
Én a basszusra nagyon kényes vagyok, mert élő basszerral nyomjuk, de ez rohadtul jó!!!!
Odavert nagyon!!
Gratulálok!
Eddig nem annyira érdekelt a Genos, de csak össze kell hoznom nálunk azt a demo-t....
-
kissata
- VIP
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 932 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal
Malko mester munka!
Tényleg jól szól ez a Genos!
Az én vesszőparipám még mindig a beütőtányér /Crash/,amit itt sem jól hallok,de lehet az én fülem rossz. Öregszem!
Tényleg jól szól ez a Genos!
Az én vesszőparipám még mindig a beütőtányér /Crash/,amit itt sem jól hallok,de lehet az én fülem rossz. Öregszem!
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Szuper lett Malko.
Egyébként közületek ezt a számot ki milyen gyakran játssza? Én egy évben egyszer.
Egyébként közületek ezt a számot ki milyen gyakran játssza? Én egy évben egyszer.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1579 alkalommal