...hacsak nincs mondjuk egy Bk9-ed egy óccsó ájpeddel, mert akkor az egyik kijelzőn láthatod a szöveget, a másik kijelzőn a zempéhármakat amiket le akarsz játszani, a harmadikon meg beállíthatod a csárdást vagy a kerengőt...powersparc írta:Talán ez a leglényegesebb! + ha szöveget nézünk a kijelzőn, nem látjuk a képernyő egyéb dolgait.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- B.Bazsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 248
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1045 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1464 alkalommal
Re: Gumiszoba
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Megőrülök...
A processzor "problémák" miatt a Winfos feltelepített egy biztonsági frissítést...
A gépem olyan szinten lassult be, hogy a programok, amik eddig gond nélkül futottak, most szaggatnak, akadnak...
8 magos i7 Intel proci, 16Gb RAM, 4Gb GeForce VGA
Ez nem elég tegnaptól egy olyan programhoz, aminek az ajánlott gépigénye i3, 4Gb...
Mai nap folyamán újratettem a gépet, de a Win 10 telepítés után feldobott egy ablakot, amit nem lehet leállítani meg kikapcsolni...
Egyből települt a frissítés ismét és még azt írja a mocskos Winfos 10, hogy "Mindezt az ön érdekében tesszük"...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Ez nem 10% teljesítmény visszaesés, ahogy azt a neten nyilatkozták...
A processzor "problémák" miatt a Winfos feltelepített egy biztonsági frissítést...
A gépem olyan szinten lassult be, hogy a programok, amik eddig gond nélkül futottak, most szaggatnak, akadnak...
8 magos i7 Intel proci, 16Gb RAM, 4Gb GeForce VGA
Ez nem elég tegnaptól egy olyan programhoz, aminek az ajánlott gépigénye i3, 4Gb...
Mai nap folyamán újratettem a gépet, de a Win 10 telepítés után feldobott egy ablakot, amit nem lehet leállítani meg kikapcsolni...
Egyből települt a frissítés ismét és még azt írja a mocskos Winfos 10, hogy "Mindezt az ön érdekében tesszük"...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Ez nem 10% teljesítmény visszaesés, ahogy azt a neten nyilatkozták...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Ezt értem... De a telepítést követően azonnal jött az ablak, hogy frissítés...
Semmit nem érkeztem csinálni...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Próbáltál esetleg internet hozzáférés nélkül telepíteni????HunHyper írta:Ezt értem... De a telepítést követően azonnal jött az ablak, hogy frissítés...
Én addig amíg egy frissen feltett oprendszert nem állítottam be (ami nem kell (update; szmötyi; miegymás) kikapcs... stb...) és biztosan nem próbáltam le 2x-3x leállít, újraindít, bekapcsol és ez probléma nélkül megy, majd feltettem a szükséges programokat, majd csak utána kapcsolom be a netet!!!
A winfos automatikus frissitését EL KELL FELEJTENI !!!!!
Amik kijönnek javítócsomagok (SP1; stb...) azokat persze én is felteszem, de nekem ne frissitgesse magát a rendszer .
De ugyanezt vallom a szutyok androidos telefonnal is.
Annál is napi szinten jönnek ki a programok frissitései, automatikusan frissiti magát és utána mindenki irogatja, hogy rosszabb lett mint volt....
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 297
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 748 alkalommal
Sziasztok!
Facén olvasom-modern vőfély,bűvész-ceremónia mester...komolyan eldobom az agyam..ilyen sz@rokra van igény,és pénz????
Mi az hogy modern vőfély???
Valaki megosztaná velem ebbéli tapasztalatait?Csak mert ilyennel még nem találkoztam.
Facén olvasom-modern vőfély,bűvész-ceremónia mester...komolyan eldobom az agyam..ilyen sz@rokra van igény,és pénz????
Mi az hogy modern vőfély???
Valaki megosztaná velem ebbéli tapasztalatait?Csak mert ilyennel még nem találkoztam.
-
Roland EM25H
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Roland EM25H
Sziasztok! Tudnátok segíteni nekem abban, hogy a Style Works XT-t hogyan ill. honnan tudnám megszerezni?
Vagy valami nagyon jó csárdás és mulatós stílusokat honnan tudnék szerezni, vagy tudtok-e adni nekem?
Előre is köszönöm!
Roland EM25h szintim van.
Üdv
Vagy valami nagyon jó csárdás és mulatós stílusokat honnan tudnék szerezni, vagy tudtok-e adni nekem?
Előre is köszönöm!
Roland EM25h szintim van.
Üdv
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Ti Urak, Ti Urak! Netmentes studiogép, Windows 7! 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- B.Bazsi
- VIP
Eszembe jutott a megafrász egyik selejtezőjének ez a produkciója. Aki megmondja nekem, hogy az egészben mi sántít és mitől nyílik ki a bicska a zsebemben, annak a következő talin jó stampót öntök...
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
Isten nyugosztalja drága István bácsit! Nekem az sánta, hogy miért nevezte őt valaki ebbe a förmedvény műsorba, mert ő biztosan nem magától ment oda.... Amúgy világi arc és nagyszerű előadó volt, ismertem és hallottam őt jó párszor.

- B.Bazsi
- VIP
Jövök neked Pisti egy stampóval. Pista bácsit a tv2-től keresték fel, hogy lenne egy fellépése egy műsorban. Miután elénekelte a hallható dalt, megkérték hogy énekeljen erotikus, pajzán nótákat. Ő természetesen elhárította a kérést, mondván hogy őt nem ezért hívták a műsorba, meg ő nem is tud ilyeneket. Úgyhogy szegényt megalázták, zavarba hozták, becsapták. Mindezt a nézettségért, mert milyen jó poén lett volna ha beadják a nézőknek hogy egy 90 éves bácsi ilyen műsorral akar Megasztár lenni. Szerencsére valakinek volt annyi esze, hogy ezt már nem rakta bele a műsorba. Mindezt onnan tudom hogy Novák Pali bátyám mondta, aki jópár alkalommal fellépett Pista bácsival, és a kis öreg neki ezt elmondta. Én meg 7 évig együtt zenéltem Pali bátyámmal...