Sziasztok,
Hogy van-e konkrétan ilyen ebben a motorban meg tudom nézni, ha nincs akkor pedig be tudom szerezni, ha nincs kész akkor pedig meg tudom írni... Viszont szeretnék valamit mindenféle bántó szándék nélkül megkérdezni, mert komolyan kíváncsi vagyok rá. Miért érdekel az bárkit is hogy a statisztika hány felhasználót mutat? Miért zavar az valakit, ha egyesek bejelentkezve olvassák a fórumot és nem szólnak hozzá? Miért lenne jobb, ha bezárnám az egészet és csak az férne hozzá az olvasható tartalmakhoz aki aktív felhasználó? Ennyi féltett titkunk van itt? Mielőtt bárki félreértené, engem nem érdekel hogy 30-at vagy 3000-et mutat a számláló, anno hobbiból létrehoztam az oldalt és meg is maradt annak. Egy ideje én is főként olvasok, ha tudok segítek, ha kell hegeszteni a fórumon megcsinálom. Szóval rátok bízom a döntést, én személy szerint semmilyen babérokra nem szeretnék törni azzal hogy itt mennyi felhasználó van.
Lehetőségek:
- Marad minden így ahogy van, aki nem aktív azt a Staff lefokozza és akkor letölteni nem tud, de olvasni és bejelentkezni igen
- Bezárom a fórumot és senkinek sem adjuk meg a lehetőséget hogy olvasson ha soha sem akar hozzászólni. Itt felhívom a figyelmetek hogy senki sem született tudással, így nem tartom bölcs dolognak, ez az én szememben irigység és elnézést kérek attól aki máshogy gondolja, ez csak az én véleményem
- Aki nem aktív töröljük, de a fórum nyitva marad és továbbra is olvashat... nem mindegy akkor? Ha szerencsétlen meg hozzá akar szólni mégis vagy kérdezni, akkor regelhet vissza, hogy megint törölhessük idővel, amíg nem lesz újabb kérdése
- Létrehozok a VIP szoba mellé egy kiemelt szobát és akinek olyan "titkai vannak", melyeket nem szeretne megosztani bárkivel, azokat oda írja
Én ezt a fórumot azért hoztam létre, hogy lehessen tanulni az olyan lelkes kezdőknek mint én magam is vagyok, tudjak kérdezni ha elakadok és tudjak segíteni másoknak ha tudok valamiben. Szívesen olvasom a tapasztaltak eszmecseréit, mert abból lehet tanulni. Az a ti érdemetek, hogy a fórum ha nem is hatalmasra, de nőtt az évek alatt és ezt köszönöm nektek!
Elnézést ha bárkit megbántottam, ez soha nem volt célom és nem is lesz, csak leírtam a saját véleményem mint mindenki más.
Tehát a többségre bízom a döntést.
További szép napot,
Admin