Nemrég voltunk lakodalmas kiállitáson (muzsikáltunk is), ott találkoztam egy sráccal aki a Yamaha PSR 15oo-assal olyan szuper hangzást hozott, hogy az nem mindennapi. Szóval nagyon igaz, hogy ki mit tud kicsalni a hangszeréből és hogy megvan-e ehhez nemcsak a tudása, hanem a kézjátéka, mert a gép az csak gép.
Nemrég írtam még, hogy sokan azért adják el a Korg 2x prot-t, mert nem tudják úgy kezelni ahogy egy ilyen szintit kezelni lehet. Vannak akik ezt be is ismerik. És ez érvényes a Tyros 4, Roland E8o-ra is.
Hogy az E8o-as egy fél fokkal jobb, mint a G7o, ez bíztos. Mégis legtöbben a G7o-et favorizálják elsősorban a könnyebb kezelhetőség miatt. Itt nálunk A G7o-et tartják a Roland csúcsának, de tény, hogy azóta eltelt egy pár év és a technika halad előre.
Márton nemrég még a Korgot favorizáltad, mi történt ?
Én bízton merem állítani, hogy a 2x pro-val (amit én beállitottam magamnak), figyelem mégegyszer amit én beállítottam, bármikor kiállok a G7o-el szemben és simán veri. Ezt nem én mondom csak, hanem olyan aki tizenéve G7o és E8o tulajdonosa és nagy hozzáértéssel bír.
De így igaz, ezek egyéni meglátások. Van akinek tetszik a Logan, másiknak a WV, vagy van lány aki nekem nem tetszik, de a barátom felesége.