Szia Viskib!viskib írta:Nem rég próbáltam Ketron XD9-et nagyon meg győző volt a hangszer dobok kivállóak hangszinekben nekem kicsit gyengusz volt de teccet.
Régebben Csutorhangszer üzletben pa500-at próbáltam az nem nyerte el annyira tetszésem hangásban sem tudásban psr1500-höz hasonlítanám vagy 3000-eshez, mivel pa800-után is érdeklődtem azt nem zárom ki hogy az nem lehet egy jó hangszer de az itt a közelben nincs.
És mai nap folyamán egyik ismerősömnek köszönhetően volt szerencsém ki próbálni E-80-at (szó mi szó nem volt kedvem felállni a hangszertől), alapjában véve a hangszer kicsit nyers, de mi után hangolgattam dobokat hangszíneket eszméletlen dolgokat ki tudtam kapni a hangszerből, hangszinek,dobhangok alapjában véve is nagyon tetszettek yamaha után,(de ahogy a fülemhez hangoltam végem lett), stílusok kicsit szétszórtak voltak nekem de sajátot úgy is fel ütöm mint yamiban.
A billentyűzete sem volt olyan rossz, de szerintem a g70-én álom lehet játszani mert nekem az e-80é yamahához képest is túl jó volt.
Összegezve barátaim az én hangszerem a Roland G70- lesz TYROS-1 után, nagyon okos hangszer szépen szól csak be kell állítani!!!(ahhoz hogy a kedvünkre tegyen)![]()
Köszönet az eddigi hozzászólásokért mindenkinek!
![]()
UI: A zongora hangszín eszméletlen ezekben a kategóriában roland-nál![]()
![]()
![]()
Ha az E-80 billentyűzete tetszett, a G-70-étől el fogsz alélni... Némi gyakorlás után gyorsan fel fogod ütni a saját ritmusaidat is, szerintem jól választottál ha e mellett döntöttél, kívánom hogy mielőbb szerezd meg és leld benne annyi örömöd mint én!