|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Re: Gumiszoba
Nem tudom, hogy ismeritek-e ezt a dalt, vagy a hölgyet...
Mi szeretjük a dalait... Na, ma kíváncsiságból rákerestem, van-e magyar szövege a fenti slágerének...
Hát, amit találtam (lent meghallgatható)... az nekem felért egy szívembe szúrt tőrrel...
Ezért írtam egy saját szöveget hozzá...
Csak kérdezem, mi a véleményetek? Vállalható ez a szöveg, vagy inkább maradjak az eredeti német szövegnél?
Mellesleg ez az első dalszövegem...
================================================================================================
Laura wilde - Ungarisches Blut
Kusnyir Roland - Magyar szöveg
Magyar Vér...
Mikor a nagymamám még gyakran mesélt nékem,
egy szép hazáról, hol kék a Balaton.
Oly sokszor elindult arra lélekben,
hol szívekben gyönyörű nóta szól.
Mikor álmaiban hegedűszót hallott,
szívét mindig honvágy fogta el,
aztán könnyes szemmel dúdolgatta nékem...
Egy pohár Tokaji,
ezt nem lehet megunni.
Óh, bennem magyar vér folyik.
Imádom e táncot,
és szívemben a lángot.
Oly szabad az én lelkem,
mint ménes a pusztában.
Poharam emelem, az élet és szerelem,
a tüzes magyar virtus a lelkemben is égjen.
Óh ez jó, óh ez nagyon jó...
A nagymamám még ma is mesél nékem,
arról, mikor esküvője volt.
Így szól hozzám könnyes kék szemével,
tőlem kaptad édes mosolyod.
Ez sokkal több, nem csak magyar lélek,
ez tűz, amelyik végleg átölel.
Egy dal, melyet szívből mondok el...
Egy pohár Tokaji,
ezt nem lehet megunni.
Imádom e táncot,
és szívemben a lángot.
Oly szabad az én lelkem,
mint ménes a pusztában.
===================================================================================================
Mi szeretjük a dalait... Na, ma kíváncsiságból rákerestem, van-e magyar szövege a fenti slágerének...
Hát, amit találtam (lent meghallgatható)... az nekem felért egy szívembe szúrt tőrrel...
Ezért írtam egy saját szöveget hozzá...
Csak kérdezem, mi a véleményetek? Vállalható ez a szöveg, vagy inkább maradjak az eredeti német szövegnél?
Mellesleg ez az első dalszövegem...
================================================================================================
Laura wilde - Ungarisches Blut
Kusnyir Roland - Magyar szöveg
Magyar Vér...
Mikor a nagymamám még gyakran mesélt nékem,
egy szép hazáról, hol kék a Balaton.
Oly sokszor elindult arra lélekben,
hol szívekben gyönyörű nóta szól.
Mikor álmaiban hegedűszót hallott,
szívét mindig honvágy fogta el,
aztán könnyes szemmel dúdolgatta nékem...
Egy pohár Tokaji,
ezt nem lehet megunni.
Imádom e táncot,
és szívemben a lángot.
Oly szabad az én lelkem,
mint ménes a pusztában.
A nagymamám még ma is mesél nékem,
arról, mikor esküvője volt.
Így szól hozzám könnyes kék szemével,
tőlem kaptad édes mosolyod.
Ez sokkal több, nem csak magyar lélek,
ez tűz, amelyik végleg átölel.
Egy dal, melyet szívből mondok el...
Egy pohár Tokaji,
ezt nem lehet megunni.
Imádom e táncot,
és szívemben a lángot.
Oly szabad az én lelkem,
mint ménes a pusztában.
===================================================================================================
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Karesz
- VIP
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.Olyan dalokat keresnék,amiket esküvői szertartás előtt,alatt,után szoktak játsszani a házasságkötő termekben.Egy új projekten gondolkodom,ehhez kellene.Köszönöm szépen.
Segitséget szeretnék kérni.Olyan dalokat keresnék,amiket esküvői szertartás előtt,alatt,után szoktak játsszani a házasságkötő termekben.Egy új projekten gondolkodom,ehhez kellene.Köszönöm szépen.
- Karesz
- VIP
Sziasztok!Tudja valaki esetleg,hogy a cme uf70-hez van-e driver win8 64bitre?Az uf7-re tudom,hogy nincs,de uf70 újabb.Hátha...
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
80 hoz nem volt még kb. 1 éve.
A gyártó honlapján ami van driver állomány, az van...
A gyártó honlapján ami van driver állomány, az van...
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
-
HunHyper
- VIP
Hogy jól induljon a nap...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Karesz
- VIP
-
HunHyper
- VIP
Meg persze attól is függ, hogy DJ vagy zenekar, hogy a kedves esküvőszervezőnek milyen ismerőse/barátja/rokona van...
DJ vagy zenekar... Tehát végtére is nem az ifjú pár igényeit tükrözi a választás, hanem a kedves esküvőszervező "ügyességét",
azt, hogy mennyire tudja meggyőzni/befolyásolni az ifjú párt...
Voltam olyan lagziban, ahol az ifjú pár kijelentette, az ő lagzijukban ne szóljon mulatós zene, mert ők nem szeretik...
A DJ persze tartotta magát ehhez és ezért a vacsora után kezdtek elszállingózni az emberek, többen mondogatták,
jó lett volna, ha lett volna egy kis csárdás, elvégre milyen lagzi az, ahol csak Edda, Bikini, stb.-t lehet hallani?
A végén addig fajult a dolog, hogy a "menyecsketáncra" a vendégseregből maradt vagy 20 ember, aki ide oda rángatta
a menyasszonyt... aztán a végére igazi rock-party hangulat alakult ki, ahol már csupasz felső testtel őrjöngtek egy-egy
zúzósabb számra...
Na, ilyet én nem szeretek, de ízlések és pofonok...
Uí: Később a menyasszony szájából elhangzott, hogy "az egész a DJ hibája volt, így alig lett menyecskepénz..."
DJ vagy zenekar... Tehát végtére is nem az ifjú pár igényeit tükrözi a választás, hanem a kedves esküvőszervező "ügyességét",
azt, hogy mennyire tudja meggyőzni/befolyásolni az ifjú párt...
Voltam olyan lagziban, ahol az ifjú pár kijelentette, az ő lagzijukban ne szóljon mulatós zene, mert ők nem szeretik...
A DJ persze tartotta magát ehhez és ezért a vacsora után kezdtek elszállingózni az emberek, többen mondogatták,
jó lett volna, ha lett volna egy kis csárdás, elvégre milyen lagzi az, ahol csak Edda, Bikini, stb.-t lehet hallani?
A végén addig fajult a dolog, hogy a "menyecsketáncra" a vendégseregből maradt vagy 20 ember, aki ide oda rángatta
a menyasszonyt... aztán a végére igazi rock-party hangulat alakult ki, ahol már csupasz felső testtel őrjöngtek egy-egy
zúzósabb számra...
Na, ilyet én nem szeretek, de ízlések és pofonok...
Uí: Később a menyasszony szájából elhangzott, hogy "az egész a DJ hibája volt, így alig lett menyecskepénz..."
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Az az igazság, hogy a fiatal párok egyre inkább el vannak szállva a valóságtól. Egyre inkább azt gondolják, hogy egy 100 fős rendezvény arról szól, hogy a zömében a menyasszony kisebb részben a vőlegény seggét nyalja mindenki.
Látnak a neten egy csomó összevágott montázst, amiből nekik minden kell. Meg van nekik egy zenei stílus, amit preferálnak és meg vannak sértve, ha a vendégsereg nem ugyanazt a zenét preferálja. Ez, ha nem túl extrém, bejön.
Múltkor két lakodalom volt a hotelben egyszerre. A bevonuló zene után odajött a vőlegény édesanyja, hogy ők hoztak penen zenét, mert a 70-es, 80-as évek zenéire szeretnének táncolni. (A bevonuló zene pedig nálam a Lakodalom van a mi utcánkban.) A görcs ott volt egész vacsora alatt a gyomromban, míg a nyitótánc után el nem kezdtem a Ciao Marinát. Onnantól kezdve már ment minden magától. A pen nem került elő. Amikor elment a vőlegény családja, megköszönték a zenét, hogy szinte minden elhangzott, amit ők a penre tettek. Pedig nyíriek voltak. A szomszéd lakodalomban csak mulatós zene szólt. 10 óra körül egy társaság jött volna át, mert az ő szavaikkal sz@r a másik buli.
Jövő héten zenészhez megyek lakodalomba. Meghallgatta előre, hogy tudok-e tényleg harmonikázni, és estére Budapest bár jellegű zenét és rengeteg swinget kért. Jörg Ritz swing stílus bekapcsol, majd játszottam így egy foxot. Na, ők pont ezt szeretnék hallani este. Tényleg veszettül jól szól, de hogy ki fog erre táncolni? Majd ha rájönnek, hogy nem tudunk mit felvenni, akkor váltanak...
Látnak a neten egy csomó összevágott montázst, amiből nekik minden kell. Meg van nekik egy zenei stílus, amit preferálnak és meg vannak sértve, ha a vendégsereg nem ugyanazt a zenét preferálja. Ez, ha nem túl extrém, bejön.
Múltkor két lakodalom volt a hotelben egyszerre. A bevonuló zene után odajött a vőlegény édesanyja, hogy ők hoztak penen zenét, mert a 70-es, 80-as évek zenéire szeretnének táncolni. (A bevonuló zene pedig nálam a Lakodalom van a mi utcánkban.) A görcs ott volt egész vacsora alatt a gyomromban, míg a nyitótánc után el nem kezdtem a Ciao Marinát. Onnantól kezdve már ment minden magától. A pen nem került elő. Amikor elment a vőlegény családja, megköszönték a zenét, hogy szinte minden elhangzott, amit ők a penre tettek. Pedig nyíriek voltak. A szomszéd lakodalomban csak mulatós zene szólt. 10 óra körül egy társaság jött volna át, mert az ő szavaikkal sz@r a másik buli.
Jövő héten zenészhez megyek lakodalomba. Meghallgatta előre, hogy tudok-e tényleg harmonikázni, és estére Budapest bár jellegű zenét és rengeteg swinget kért. Jörg Ritz swing stílus bekapcsol, majd játszottam így egy foxot. Na, ők pont ezt szeretnék hallani este. Tényleg veszettül jól szól, de hogy ki fog erre táncolni? Majd ha rájönnek, hogy nem tudunk mit felvenni, akkor váltanak...
- Karesz
- VIP
Ez sajnos igy igaz!Itt is van dj,több is,mégis csak 1 kap melót egy bizonyos szervezőtől.Érdekes dolgok ezek tényleg.Sokszor tényleg rátukmálják a párra dj-t,ha nem is azt akart eredetileg akkor is.