Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat 
Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt
Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról  |
Billentyűs fórum... Casio, Korg, Ketron, Roland, Technics, Yamaha stílusok, hangszínek, performance-ok, technikai kérdések, használati útmutatók
Moderátor: Moderátorok
-
viskib
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Hozzászólás: # 5300Hozzászólás
viskib
2012.05.02. 20:01
B.Bazsi írta:Fel tudna dobni valaki SD-1-el készített felvételeket amik stílussal -arrangerrel- vannak játszva?
Támogatom az ötletet !!!

Ricsike
-
vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Hozzászólás: # 5310Hozzászólás
vladimirmusic
2012.05.03. 07:44
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
-
viskib
- VIP
Hozzászólás: # 5311Hozzászólás
viskib
2012.05.03. 08:01
Ezeket már végig nézegettem és olyanokat nem találtam amire én vagyok kíváncsi
PL: akusztikus diszkó ütem, jól,tisztán hallható bossa ütem,16beat vagy valami lassú ezeket is livedobszettekel.
Ricsike
-
Tamás01
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 12
- Hangszer: varranger2 Ketron Audya76
- Adott köszönetek: : 216 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 162 alkalommal
Hozzászólás: # 5317Hozzászólás
Tamás01
2012.05.03. 19:21
viskib írta:Asterix írta:viskib írta:A live dobszettek benne van mindegyik stílusban vagy szerkeszgetni kell őket ?
Az audya stílusait vinni fogja ?
Nem minden stílusban van live dobszett és nem is a teljes dob szekció áll live dobokból. Van stílus, ahol a cinek a live dobból szólnak, a többi dob a másik dobsávon, de szerkeszthetőek szerintem, bár ezt almatom jobban tudja.
Az Audya stílusait nem fogja fogadni...
És azt meg lehet oldani az sd1-el hogy a teljes dob szekció live dobokból áljon lábdob pergő cinek tamok minden live doból jöjjön ? anél kül hogy külsö programmal fabrikálnék
Manuál leírásait valaki fel tennék magyarul csak angolul találom
Sziasztok!
Én az xd9-el(kistestvére az sd1-nek) feltudom ütni a stílust ha kell live dobokból, az sd1-el is fel lehet. A gépkönyve szerint nincs hangzásbeli különbség,viszont almatom szerint van ha meg van is nem jelentős. Ezek után azt nem értem, hogy miért kérdezösködsz és lebutított videókat hallgatsz mint hogy eljönnél hozzám és kipróbálnád, max 4km-re lakunk egymástól,tudod a számom és ha érdekel a hangszer hívj fel és gyere nézd meg. Ki tudod próbálni a vokálját megmutatom minden részét és lesz róla valami fogalmad.
-
viskib
- VIP
Hozzászólás: # 5356Hozzászólás
viskib
2012.05.06. 15:03
viskib írta:OK. meg beszéltük.
Ki próbáltam tamás XD9-ét összegzéseb a hangszer teccet kezelhető dobok tyros-1 hez képest fény évekre van, de a hangszinek yamahához képest is nekem kicsit vékony volt tompább nem tudom sd1-hez képest menyire jobb de inkább nem merek bele vágni....

Ricsike
-
B-Trió
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Yamaha Psr S700, gitár, basszus
- Kapott köszönetek: : 17 alkalommal
Hozzászólás: # 5380Hozzászólás
B-Trió
2012.05.08. 14:31
Sziasztok!
Ki ismeri a Casió új billentyűjét a CTK-7000-t??
Hallani még nem hallottam, de a user manual annyi fantasztikusan jó lehetőséget sorol fel, hogy érdekelni kezdett.
Audiófelvétel, mp3, stílus szerkesztő, 17 sávos szekvencer, 800 hangszín, drawbar org, 100 saját hangszín, 240 stílus, 100 saját. 32 Gb kártya, usb..
Mindez alacsony áron!
Ha valaki ismeri,ossza meg velem, mert most gondolkodom a Roland E50 lecserélésén?
Köszi
-
viskib
- VIP
Hozzászólás: # 5381Hozzászólás
viskib
2012.05.08. 16:18
B-Trió írta:Sziasztok!
Ki ismeri a Casió új billentyűjét a CTK-7000-t??
Hallani még nem hallottam, de a user manual annyi fantasztikusan jó lehetőséget sorol fel, hogy érdekelni kezdett.
Audiófelvétel, mp3, stílus szerkesztő, 17 sávos szekvencer, 800 hangszín, drawbar org, 100 saját hangszín, 240 stílus, 100 saját. 32 Gb kártya, usb..
Mindez alacsony áron!
Ha valaki ismeri,ossza meg velem, mert most gondolkodom a Roland E50 lecserélésén?
Köszi
Élőben nem hallotam de videon nézegettem már e-50em volt személy szerint én nem cserélném le erre de ki mit gondol ossza meg

Ricsike
-
viskib
- VIP
Hozzászólás: # 5382Hozzászólás
viskib
2012.05.08. 16:29
Nem rég próbáltam Ketron XD9-et nagyon meg győző volt a hangszer dobok kivállóak hangszinekben nekem kicsit gyengusz volt de teccet.
Régebben Csutorhangszer üzletben pa500-at próbáltam az nem nyerte el annyira tetszésem hangásban sem tudásban psr1500-höz hasonlítanám vagy 3000-eshez, mivel pa800-után is érdeklődtem azt nem zárom ki hogy az nem lehet egy jó hangszer de az itt a közelben nincs.
És mai nap folyamán egyik ismerősömnek köszönhetően volt szerencsém ki próbálni E-80-at (szó mi szó nem volt kedvem felállni a hangszertől), alapjában véve a hangszer kicsit nyers, de mi után hangolgattam dobokat hangszíneket eszméletlen dolgokat ki tudtam kapni a hangszerből, hangszinek,dobhangok alapjában véve is nagyon tetszettek yamaha után,(de ahogy a fülemhez hangoltam végem lett), stílusok kicsit szétszórtak voltak nekem de sajátot úgy is fel ütöm mint yamiban.
A billentyűzete sem volt olyan rossz, de szerintem a g70-én álom lehet játszani mert nekem az e-80é yamahához képest is túl jó volt.
Összegezve barátaim az én hangszerem a Roland G70- lesz TYROS-1 után, nagyon okos hangszer szépen szól csak be kell állítani!!!(ahhoz hogy a kedvünkre tegyen)
Köszönet az eddigi hozzászólásokért mindenkinek!
UI: A zongora hangszín eszméletlen ezekben a kategóriában roland-nál
Ricsike
-
suncy
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Tyros 5+ Korg Pa2X Pro
- Adott köszönetek: : 34 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 51 alkalommal
Hozzászólás: # 5387Hozzászólás
suncy
2012.05.08. 21:51
Csak kiváncsiságból kérdezném, valakinek véleménye Korg Pa2x Pro ról?