Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Rolandbk5
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 153
Hangszer: Yamaha Genos
Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
Kapcsolat:

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 52799Hozzászólás Rolandbk5
2017.07.27. 05:56

És mi az amit ezen a találkozón összehasonlítottatok?
És melyiket melyikkel?
Ez olyan titkos találkozó volt?
Milyen apropóból volt?
Hol volt?

Zoli

Rolandbk5
Kiemelt tag
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52802Hozzászólás Rolandbk5
2017.07.27. 10:28

Hú micsoda titok övezi ezt a találkozót. :o
Ott volt már a Genos vagy Tyros 6, vagy Montagetyros ...?

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 254
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal

Hozzászólás: # 52808Hozzászólás B.Bazsi
2017.07.27. 13:08

...vagy Piros, vagy Gyros... :rolf: Nagyon titkos lehetett ha semmi infó nem szabadult ki, sőt, az infók is nagyon titkosak lehettek, hogy tovább menjek....talán még a titok is titkos volt... :mrgreen:

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 578
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 983 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal

Hozzászólás: # 52811Hozzászólás ---Qgli---
2017.07.27. 15:22

powersparc írta:Fenti témában én javasoltam neki Almatomit, de aki vállal midik áthangszerelését emberbaráti áron, írja meg árajánlatát a fentebbi emailre, köszi!
Szerintem a lehető legrosszabb javaslat volt! Tomi nagyon profin megcsinál egy midi file-t, de ha az alap midi rossz, akkor hányingere lesz az egésztől és hiába hangszereli bármelyikre, akkor már csak az újrajátszás segít, az meg nem kis munka.
Attól is függ, hogy menyire régen készültek a midi file-ok, mert ha mondjuk a 90-es években készültek, akkor még nem is nagyon voltak olyan hangszínek, amik más-más velocitynél más hangok voltak és akkor megint csak az újrajátszás segít. Vannak-e zörejhangok benne, mert ha nincs, akkor azokat is szerkeszteni kell bele. Ha ezeket nem teszed meg, akkor jobb, ha a régi hangszíneket használod.

Nekem is voltak olyan file-jaim, amiket még az i5S-sel csináltam. Újra kellet feljátszanom az egészet, hogy a pa800-on hallhatóan jobban szóljon.

tacso
VIP
Hozzászólások a témában: 214
Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52813Hozzászólás tacso
2017.07.27. 17:17

Itt nagyon fontos a megrendelői igények pontos felmérése is, mert tudok olyat is akit kimondottan zavarnak a ghost pergő, basszus tompítások, groove lötyögtetések stb. Volt osztrák megrendelőm, akinek nem tudtam elég rosszat csinálni, van ilyen is... Persze nem gondolnám hogy itt erről van szó, de tényleg össze kell fésülni előre az igényeket, hogy ne legyen sok vak meló! Viszont szakmunkáról van szó, (valószínűleg tömegben) azért az pénzbe kerül!! :D

Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 52820Hozzászólás ---Qgli---
2017.07.28. 03:49

Power!
Mindig is nagyra becsültelek a segítőkészséged miatt.
Te a miskolci egyetemen végeztél?

Rolandbk5
Kiemelt tag
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 52824Hozzászólás Rolandbk5
2017.07.28. 08:07

Kedvelem azokat az írásokat, amik bármilyen tapasztalatról szólnak. Főleg itt a fórumon, ahol vannak objektív véleményt alkotó felhasználó. De amikor a Facebook-n azt látom egy bizonyos hangszer fórumon, hogy megy a fikázás mindenféle tapasztalás vagy hozzáértés nélkül, ott eldurran az agyam. Olyan egyszerű, primitív, hozzá nemértő írogat mindenféle baromságokat, Youtube-ról nézett videókra alapozva, vagy három perces próba után. Ezt nem tudom tolerálni. És a legnagyobb baj, hogy nagyon sok ugyanolyan mentalitású követője van és ők is hozzá szólnak okosat.

Gusztustalan ...

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 52832Hozzászólás ---Qgli---
2017.07.28. 11:24

powersparc írta:De ha az bánt hogy nem téged ajánlottalak elsőként a csávónak, előtted is nyitva az ajtó!
Még szerencse, hogy nem engem ajánlottál, sőt ne is tedd soha sehol! Ne ajánljál senkinek, ha szabad ilyet kérnem! Ugyanis én nem igazán értek tökéletesen semmihez sem.
Csak azt nem értem Power, hogyha ilyen jó üzleti lehetőséget tudsz, akkor miért adod ki a kezed közül?
Ha ilyen üzleti lehetőségem lenne, akkor nem szólnék senkinek, hanem kihasználnám én!

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 52833Hozzászólás ---Qgli---
2017.07.28. 11:28

powersparc írta: Írj neki emailt ha már kiemelt zenetanárrá is megválasztottak az iskoládban.
Nem én akartam hidd el! Egy ember volt, aki nem szavazott rám!

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 52836Hozzászólás ---Qgli---
2017.07.28. 12:13

powersparc írta:
Felhívás profiknak midis szerkesztési bérmunkára egy gitárostól!

"Sziasztok!

Egy kedves barátom jó pár évvel ezelőtt készített jó pár midis zenei alapot és arra játszott rá egy hangszerrel (Band in the Box). Mivel azóta már jóval szebb hangok/hangszerek vannak midiben, érdeklődnék, hogy melyik programmal érdemes e zenei alapoknak a cseréjét elvégezni? Vagy legalább párat, ami sokkal jobban szól.. Én sajnos nem nagyon értek hozzá. Köszönettel mindenkinek, aki tud valami hasznosat írni."
andok@freemail.hu

Fenti témában én javasoltam neki Almatomit, de aki vállal midik áthangszerelését emberbaráti áron, írja meg árajánlatát a fentebbi emailre, köszi!
Már csak visszaolvastam, mert azt hittem, hogy nekem is értelmezési problémáim vannak, de megint rá kellett jönnöm, hogy ...

Új hozzászólás