|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
Tomizene
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg PA 4x
- Adott köszönetek: : 103 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 15 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Igazából arra gondoltam, hogy csinálok három beállítást egyet midire egyet mp3-ra és egyet stylra ezeket mentem és ha midit használok azt hívja be stylt akkor azt. Tudom mindig más beállítás kell de ha nem akkor ez lehetséges vagyis csinálok egy beállítást hozzárendelem stylhoz úgy "all" aztén ha rockyt hívok be akkor ezt adja be de ha váltok midire akkor azt a beállítást. Lehetséges?
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Idézet törölve. buba
Szerintem csak egyes bejegyzésekhez lehet külön-külön menteni, vagy képpel kell váltanod.
Szerintem csak egyes bejegyzésekhez lehet külön-külön menteni, vagy képpel kell váltanod.
-
ocsifarkas
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: korg pa 600
- Kapott köszönetek: : 38 alkalommal
sziasztok nekem egy korg pa 60 am van nem igazán tudom mit kezdjek vele elötte is 50 em volt mit mondjak az jobban tetszett valahogy az arányok vagy nem tudom pocsékul szol erösitön nem étterembe valo szerintetek
Adatlap
Fajl neve: mulatos
Marka: Korg
Szeria: pa50
Tartalom: stylus
Stilus: mulatos
Leiras: Adatlap
Leiras:
Leiras: Adatlap
Leiras:
- csepi
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg Pa 500
- Adott köszönetek: : 84 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 82 alkalommal
Idézet törölve. buba
Szia! Szerintem inkább csak megszokta a füled a régit. Egy biztos! Újbol kell minden midit álligatnod, ha használsz. Jóval több dobbszetted, és hangszíned van. Furcsa először, sőt mitöbb mikor megvettem annak idején a Pa60-at Roland után: utáltam! Aztán rájöttem mit hogyna érdemes beállítani. Hangerőn azért nagyon jól tud szólni. Mi az ami konkrétan nem tetszik? Biztos, hogy más arányokat kell állígatni rajta mint az is 50en. Azon mit értessz, hogy nem étterembe való?
Szia! Szerintem inkább csak megszokta a füled a régit. Egy biztos! Újbol kell minden midit álligatnod, ha használsz. Jóval több dobbszetted, és hangszíned van. Furcsa először, sőt mitöbb mikor megvettem annak idején a Pa60-at Roland után: utáltam! Aztán rájöttem mit hogyna érdemes beállítani. Hangerőn azért nagyon jól tud szólni. Mi az ami konkrétan nem tetszik? Biztos, hogy más arányokat kell állígatni rajta mint az is 50en. Azon mit értessz, hogy nem étterembe való?
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 464
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Sziasztok!
S.O.S.!
Ha jól tudom, Pa80-nál (Pa50/60-nál is) van valamilyen reset lehetőség. Bekapcsoláskor kell valamelyik gombot nyomva tartani. Igaz?
Ha valaki tudja, hogy melyiket, legyen szíves ossza meg velem eme titkát. Elég sürgős lenne.
(az Op telepítést, Factory/Backup visszaállítást ismerem, nem erre van szükségem)
Előre is köszi.
S.O.S.!
Ha jól tudom, Pa80-nál (Pa50/60-nál is) van valamilyen reset lehetőség. Bekapcsoláskor kell valamelyik gombot nyomva tartani. Igaz?
Ha valaki tudja, hogy melyiket, legyen szíves ossza meg velem eme titkát. Elég sürgős lenne.
(az Op telepítést, Factory/Backup visszaállítást ismerem, nem erre van szükségem)
Előre is köszi.
Üdv.: Apelláta
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 32
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Olvasd el a topic14-10.html topic-ban ezt a néhány hozzászólást.
Reset lehetőségről nem hallottam, de a Fade-In gombbal (bekapcsoláskor) lehet újra betelepíteni az OS-ot.
Üdv.
Reset lehetőségről nem hallottam, de a Fade-In gombbal (bekapcsoláskor) lehet újra betelepíteni az OS-ot.
Üdv.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 464
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Az Op és a Backup újratelepítést már elvégeztem ma délelőtt, csak kételkedem, hogy ez megoldja a problémám, azért kérdeztem az egyéb reset lehetőséget. De akkor most tesztelem egy pár napig, hátha megoldódig a következő gondom:
Decemberben az egyik fellépésen (lehet pont szilveszterkor) bekapcsolást követően a hangszer nem látta a winchestert. Azon van több stílus, melyekre a performance-eimben is hivatkozok, meg a midijeim is. Ezután ki- és újból bekapcs. következett és minden helyre állt.
A pénteki buliban megint így jártam, csak még a 10. újraindításkor sem látta a HDD-t. Az első két órát így kellett lejátszanom. Majd a szünetben megint csináltam egy ki/be kapcsot, és hál istennek helyreállt.
Tegnap délelőtt újra telepítettem az Op és Backup fájlokat (hét éve volt utoljára, mikor a legutolsó Op-ra frissítettem), csak mivel ma este megint buli, félek nehogy megint előjöjjön. Biztosra akartam menni, hátha van még valamilyen reset lehetőség is.
Decemberben az egyik fellépésen (lehet pont szilveszterkor) bekapcsolást követően a hangszer nem látta a winchestert. Azon van több stílus, melyekre a performance-eimben is hivatkozok, meg a midijeim is. Ezután ki- és újból bekapcs. következett és minden helyre állt.
A pénteki buliban megint így jártam, csak még a 10. újraindításkor sem látta a HDD-t. Az első két órát így kellett lejátszanom. Majd a szünetben megint csináltam egy ki/be kapcsot, és hál istennek helyreállt.
Tegnap délelőtt újra telepítettem az Op és Backup fájlokat (hét éve volt utoljára, mikor a legutolsó Op-ra frissítettem), csak mivel ma este megint buli, félek nehogy megint előjöjjön. Biztosra akartam menni, hátha van még valamilyen reset lehetőség is.
Üdv.: Apelláta
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
A legjobb reset lehetőség, ha felteszed a Pa80 helyére a Pa3x-et. El nem tudom képzelni, hogy a Pa80-ad még mindig jobban szóljon, mint a Pa3x! 
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Üdv Apelláta!Apelláta írta:Sziasztok!
S.O.S.!
Előre is köszi.
Balról a legelső billentyű!AZ emlékeim szerint a FADE lesz, amit Vladimirmusic írt!
Valami volt talán a HOLD write gombbal is, nyomva tartva kell kikapcsolni majd be..nem emlékszem már sajnos...
Üdv: Zeneboy
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,
- Zeneboy
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 194
- Hangszer: Korg Pa3 x
- Adott köszönetek: : 1067 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 882 alkalommal
Én tudom, hogy Apellátának nem egyszerű mert beszéltünk róla! Viszont most Asterixnek már picit igazat kell adnom! A pa3-at már kezelésileg ismerned kell valamennyire, és a rátöltött stílusokat is nagyjából átlehet dolgozni pár óra alatt, hogy hellyel-közzel megszólaljon azonos de inkább jobb színvonalon!Asterix írta:A legjobb reset lehetőség, ha felteszed a Pa80 helyére a Pa3x-et. El nem tudom képzelni, hogy a Pa80-ad még mindig jobban szóljon, mint a Pa3x!
Szerintem a fő problematika, hogy performance hivatkozik dolgokra és itt meg a songbookba külön rögzíteni kell!
Ezzel kizárhatod a pa80 hibáját....
Üdv: Zeneboy
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,