A PDF-eket kb. 5-6szor annyi idöbe tellik neki beolvasni, mint a txt-ket...
Leteszteltem ugyanazt a file-t txt-ben, meg PDF-ben... stopper a kézben...
TXT... Kb. 0,6mp
PDF... Kb. 3,2mp
Bocsi...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Laci, ezzel az a baj, hogy az OnSong úgy van programozva, hogy bizonyos karakterek használata mellett tudja az OnSong, hogy az éppen mit csináljon az adott karakterek közé írt szöveggel.Asterix írta:Uraim!
Egy kérés azok felé, akik használnak OnSong profit. Egy megharmonizált szöveget exportáljátok már txt-be, majd töltsétek be az SD7-be! Mit mutat?
Ugyanezt a műveletet megcsinálva a számítógépen tökéletes volt az eredmény, a 4x meg egy csomó össze vissza karaktert hozott...
Köszi szépen!
Működik az, Pumi!Pumika írta:Szia Sanyi, kitartás, nem működik a regisztráció TXT-vel. Ha meg lesz a konvertálás, akkor nincs több füzet, én imádom.. Pumi.
És a Korgnál hogy lehet ezt megcsinálni?jacksony95 írta:Én még senkinél nem hallottam LOOP-ot SD 7 ben . Azt mondják nem lehet. ???
De gyanítom,hogy ez már a stílusszerkesztés része kell legyen ami tudjuk nincs a hangszerben.
Hogy Cubase -vel meg lehet -e oldani azt talán almatomi tudná megmondani.
Korgban nevetségesen egyszerű Yamahában kicsit komplikáltabb de ott is kivitelezhető egyszerűen.