|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- forissandor
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
- forissandor
- VIP
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
Ma este volt az SD7 debütálása.
b egy hónapja ismerkedünk, de csak ismerkedünk. Azon kívül, hogy csináltam kb 30 regisztrációt illetve rátettem a Korg midi műsorát, tényleg összességében 15 óránál többet nem ültem a hangszer előtt. Ma volt először nagy teremben, nagy cuccon.
A tapasztalatok vegyesek.
1. A hangkép hihetetlen. Feszes, minden szól, minden "kiszól a zenéből".
2. Csak és kizárólag gyári stylek, modellinggel kicsit átkavarva, e egy 70's discóval eljátszottam egy órát. A stylek mindenhez jók, csak kiválasztok egy Beat-et, az beat, egy Bossa az Bossa, kurva jó.
3. Az ének előfoka veri a TC-t, első benyomásra a vokál része használhatatlan, neki kell ugrani.
4. Mivel az összes szövegem .txt-ben van, hányok a hangszer ezen részétől. Kurva macerás megkeresni, a menüben lépkedni kell vagy 5-öt, mire megvan a szöveg. Korg-ban, Yamahában sokkal felhasználó barátabb a dolog, Mivel mondjuk nem 50 TXT-ről van szó, hanem mondjuk 2500-ról, nem tudom mi lesz.
5. A gitár hangszíneken kívül a hangszer nekem nagy cuccon csalódás. Kövezzetek meg. 6-kor kezdtem, 6:20-kor fel volt téve az XD modulom összemidizve. Lehet én már a szart szeretem, abban gyárilag olyan vastag egy sax, egy brass, egy string, olyan effektekkel, amilyen kell. Az SD7 hangaj olyan volt szólóban, mint egy nyers Korgé. Van egy-két jó harmonika benne, de a hangszer ezen része lesz a legmunkásabb. De lehet szarok rá, viszem a modult és meg van oldva.
Ennyi röviden. Az arranger részével kapcsolatban megváltozott a véleményem, szerintem faszábbul szól, mint az Audya.
b egy hónapja ismerkedünk, de csak ismerkedünk. Azon kívül, hogy csináltam kb 30 regisztrációt illetve rátettem a Korg midi műsorát, tényleg összességében 15 óránál többet nem ültem a hangszer előtt. Ma volt először nagy teremben, nagy cuccon.
A tapasztalatok vegyesek.
1. A hangkép hihetetlen. Feszes, minden szól, minden "kiszól a zenéből".
2. Csak és kizárólag gyári stylek, modellinggel kicsit átkavarva, e egy 70's discóval eljátszottam egy órát. A stylek mindenhez jók, csak kiválasztok egy Beat-et, az beat, egy Bossa az Bossa, kurva jó.
3. Az ének előfoka veri a TC-t, első benyomásra a vokál része használhatatlan, neki kell ugrani.
4. Mivel az összes szövegem .txt-ben van, hányok a hangszer ezen részétől. Kurva macerás megkeresni, a menüben lépkedni kell vagy 5-öt, mire megvan a szöveg. Korg-ban, Yamahában sokkal felhasználó barátabb a dolog, Mivel mondjuk nem 50 TXT-ről van szó, hanem mondjuk 2500-ról, nem tudom mi lesz.
5. A gitár hangszíneken kívül a hangszer nekem nagy cuccon csalódás. Kövezzetek meg. 6-kor kezdtem, 6:20-kor fel volt téve az XD modulom összemidizve. Lehet én már a szart szeretem, abban gyárilag olyan vastag egy sax, egy brass, egy string, olyan effektekkel, amilyen kell. Az SD7 hangaj olyan volt szólóban, mint egy nyers Korgé. Van egy-két jó harmonika benne, de a hangszer ezen része lesz a legmunkásabb. De lehet szarok rá, viszem a modult és meg van oldva.
Ennyi röviden. Az arranger részével kapcsolatban megváltozott a véleményem, szerintem faszábbul szól, mint az Audya.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 144
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Sanyi!
Használj pdf-et (nyomtasd ki pdf creatorral a txt-t, vagy doc-ot) és mentsd bele regisztrációba a nótával. nem lehet gond az1500 szöveg, hiszen van 4000 regisztrációs helyed.
Használj pdf-et (nyomtasd ki pdf creatorral a txt-t, vagy doc-ot) és mentsd bele regisztrációba a nótával. nem lehet gond az1500 szöveg, hiszen van 4000 regisztrációs helyed.
Buba
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 96
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Sziasztok!!!
Feltettem az új op. rendszert, kiváló, amit már írtatok: nálam az audió dobnál a kiugró (főleg a D variációban) hangarány ami zavaró volt teljesen jó most. Ez fontos lépés volt. Üdv: Pumi.
Feltettem az új op. rendszert, kiváló, amit már írtatok: nálam az audió dobnál a kiugró (főleg a D variációban) hangarány ami zavaró volt teljesen jó most. Ez fontos lépés volt. Üdv: Pumi.
- forissandor
- VIP
Reggel hattól délig txt-ket konvertáltam PDF-be. Végül is már az E betűnél járok. Ha valaki most kitalálja, hogy működik TXT-vel is a regisztráció, akkor az örökre tartsa magában. 
- Pumika
- VIP
- Hozzászólások a témában: 96
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Szia Sanyi, kitartás, nem működik a regisztráció TXT-vel. Ha meg lesz a konvertálás, akkor nincs több füzet, én imádom.. Pumi.
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
"Az arranger részével kapcsolatban megváltozott a véleményem, szerintem faszábbul szól, mint az Audya."
Sanyikám! Ez komoly? Tényleg jobb??? Jobb a dob, a gitár riff?

Sanyikám! Ez komoly? Tényleg jobb??? Jobb a dob, a gitár riff?
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 256
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Az SD7 Arranger szinten nagyon jó és egy-egy stílusban veri az Audya-t...
De azért nem az összes stílusa szól jobban... De igaz, ami igaz, jól szól...
Amit most észrevettem, hogy valamit állíthattak az új Update-ben a midi lejátszásnál...
Nekem úgy tünik, jobban szól, mint az update elött...

De azért nem az összes stílusa szól jobban... De igaz, ami igaz, jól szól...
Amit most észrevettem, hogy valamit állíthattak az új Update-ben a midi lejátszásnál...
Nekem úgy tünik, jobban szól, mint az update elött...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 178
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Sanyi, ne szúrd magad tökön......hátha még nem raktad át pdf-re az összes txt file-jaidat:
1. Tedd be a hangszerbe a kívánt txt file-okat, majd a kívánt szöveget nyisd meg a hangszer kijelzőjén.
2. Csináld meg a kívánt regisztrációdat a stílussal, hangszínnel. Mentsd bele egy regisztrációba.
3. Hívd be az elmentett regisztrációt, majd nyomj egy EXIT gombot. A kijelzőn megjelent szövegre ismét nyomj egy SAVE-et és mentsd el ugyanabba a regisztrációba, amit a 2. pontban létrehoztál.
Így amikor behívod a regisztrációkat, azonnal dobja a TXT szöveget a kijelzőre.
1. Tedd be a hangszerbe a kívánt txt file-okat, majd a kívánt szöveget nyisd meg a hangszer kijelzőjén.
2. Csináld meg a kívánt regisztrációdat a stílussal, hangszínnel. Mentsd bele egy regisztrációba.
3. Hívd be az elmentett regisztrációt, majd nyomj egy EXIT gombot. A kijelzőn megjelent szövegre ismét nyomj egy SAVE-et és mentsd el ugyanabba a regisztrációba, amit a 2. pontban létrehoztál.
Így amikor behívod a regisztrációkat, azonnal dobja a TXT szöveget a kijelzőre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára almatom 2017.05.02. 08:34-kor.
- forissandor
- VIP