|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
***B.U.É.K!***
Moderátor: Moderátorok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1141 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: ***B.U.É.K!***
Lássuk csak:
- Idén is balesetmentesen közlekedtem, mind a munkahelyemen a vonattal, mind pedig a kocsival az utakon.
- Nagyjából anyámmal is javult a viszonyom! Most már felfogta, hogy nem szólhat bele az életembe (elvégre 37 múltam)
- Munkahelyet váltottam, még több pénzt kerestem, egészségem sem romlott.
- Idén is megjártam Székelyföldet az Egyesített össznemzeti Zarándokvonattal, és sok sört ittam.
- A meglévő Tyros 5 mellé vettem egy Pa4X-et, még egy adag hangfalat, egyéb technikai eszközöket.
BOLDOG ÚJ ÉVET? SIKEREKET? - Én megelégszem azzal is, ha nem lesz rosszabb 2017, hisz nem akarok elégedetlen lenni.
Amit viszont szeretnék, az az, hogy mutasson kevesebbet a mérleg, ha ráállok, legyen egészségem nekem és a családomnak, és legyen erőm dolgozni.
Siker? Igen! De a sikerért meg kell dolgozni, és ez is csak azon múlik, hogy legyen erőm és egészségem, és akad bőven tennivaló is 2017-re, hisz egy kemény ponthoz ért az életem, melynek értelmében 10 év után úgy döntöttem, hogy elegem van az agy-mosott svédekből és a svéd társadalomból. Persze ehhez vissza kell telepedni Magyarországra, és ott kell megküzdeni a helyzettel, de nem baj. Első a két fiam és a feleségem, a többiért pedig majd megdolgozunk.
Isten? Nos Ő létezik, a papoknak meg lelkészeknek pedig úgy sem dőlök már be, mert mi nyomorultak vagyunk és bűnösök - legalább is a vallások szerint. Biblia? Megnézném az apokriffeket is - mármint azokat a részeket, melyek szándékosan nem kerültek bele a Bibliába, amikor megalkották. Az a gáz, hogy ha ezt elhisszük, akkor ez tényleg be is következik az életünkben! Helyette javasolnám inkább a Pozitív gondolat és a határtalan fantázia teremtő erejét mindannyiitoknak, és melléje szánjatok időt a következő filmre! Nekem bejött, és nektek is bejöhet.
- Idén is balesetmentesen közlekedtem, mind a munkahelyemen a vonattal, mind pedig a kocsival az utakon.
- Nagyjából anyámmal is javult a viszonyom! Most már felfogta, hogy nem szólhat bele az életembe (elvégre 37 múltam)
- Munkahelyet váltottam, még több pénzt kerestem, egészségem sem romlott.
- Idén is megjártam Székelyföldet az Egyesített össznemzeti Zarándokvonattal, és sok sört ittam.
- A meglévő Tyros 5 mellé vettem egy Pa4X-et, még egy adag hangfalat, egyéb technikai eszközöket.
BOLDOG ÚJ ÉVET? SIKEREKET? - Én megelégszem azzal is, ha nem lesz rosszabb 2017, hisz nem akarok elégedetlen lenni.
Amit viszont szeretnék, az az, hogy mutasson kevesebbet a mérleg, ha ráállok, legyen egészségem nekem és a családomnak, és legyen erőm dolgozni.
Siker? Igen! De a sikerért meg kell dolgozni, és ez is csak azon múlik, hogy legyen erőm és egészségem, és akad bőven tennivaló is 2017-re, hisz egy kemény ponthoz ért az életem, melynek értelmében 10 év után úgy döntöttem, hogy elegem van az agy-mosott svédekből és a svéd társadalomból. Persze ehhez vissza kell telepedni Magyarországra, és ott kell megküzdeni a helyzettel, de nem baj. Első a két fiam és a feleségem, a többiért pedig majd megdolgozunk.
Isten? Nos Ő létezik, a papoknak meg lelkészeknek pedig úgy sem dőlök már be, mert mi nyomorultak vagyunk és bűnösök - legalább is a vallások szerint. Biblia? Megnézném az apokriffeket is - mármint azokat a részeket, melyek szándékosan nem kerültek bele a Bibliába, amikor megalkották. Az a gáz, hogy ha ezt elhisszük, akkor ez tényleg be is következik az életünkben! Helyette javasolnám inkább a Pozitív gondolat és a határtalan fantázia teremtő erejét mindannyiitoknak, és melléje szánjatok időt a következő filmre! Nekem bejött, és nektek is bejöhet.
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 9
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
- Karesz
- VIP
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
- galambjozsef
- VIP
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 453 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1112 alkalommal
- Kapcsolat:
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 844 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 207 alkalommal
Boldog Újévet kívánok mindannyiotoknak, Erdély keleti csücskéből! 
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Áldott, békés, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden kedves kollégámnak.
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Boldog Új Évet kívánok minden kedves zenész barátomnak, ismerősömnek és fórumtagnak!
Legyen részetek minden jóban amire vágytok! Kísérje siker és elismerés munkátokat, fáradozásotokat.
Találjátok meg a boldogságot, harmóniát a szeret és a zene által.
Isten Áldása legyen rajtatok ZENÉSZEK!
Legyen részetek minden jóban amire vágytok! Kísérje siker és elismerés munkátokat, fáradozásotokat.
Találjátok meg a boldogságot, harmóniát a szeret és a zene által.
Isten Áldása legyen rajtatok ZENÉSZEK!
Buba
-
pap66
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: hammond
- Adott köszönetek: : 153 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 107 alkalommal
Egészséget és szerencsét mindnyájatoknak az új évben,a tobbit "megvesszuk " !!!!
Péter
Péter