|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Re: Gumiszoba
Bizony. Elvetemült világ van. Éjjel felhívnak, hogy azonnal kellene neki a hangszer amit hirdetek, este 10 után felhív, hogy mennyi az alja a hangszernek HEE, mire közlöm, hogy sajnos az alját nem tudom odaadni, mert attól tartok kiesnek a billentyűk. Mamámat említette én meg le b..icigányoztam. Nem vagyok fajgyűlölő, hiszen az aszfalton is közlekedem, pedig fekete. A tuskóság, az viszont kihozza a legjobbat belőlem.
Jó ha van a szekrényben egy nem játék 45-ös és a kocsiban egy acél "mérges kígyó". Csak a barátság kedvéért.
Jó ha van a szekrényben egy nem játék 45-ös és a kocsiban egy acél "mérges kígyó". Csak a barátság kedvéért.
Buba
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Nem közelítettem meg a dolgokat ezen szemszögből!---Qgli--- írta: És ez nem gyanús???
24-én este, amikor senki sincs az utcán ( senki sem láthat semmit ) egyedül vagy otthon ( lehet, hogy valaki ezt is tudta )!!!
Így, hogy azóta sem hívott így meg még gyanúsabb! Biztos, hogy a hangszert akarták ezek???
Nem gondoltam rosszra és nem vagyok én sem rasszista, hisz sok cigányzenésszel dolgozom együtt így is - úgy is.
Nekem az volt a zavaró, hogy mivel cserét is írtam és neki lett volna csere alapja (fények) kértem, hogy a márkát, típust adja meg, hogy utána tudjak nézni a felhasználásának és az áraknak, de azt ő nem tudta.
??????????
És ugye mondtam neki, hogy aznap este tuti nem csereberélgetünk, hanem másnap napközben, kipróbálva rendesen mindent, stb.... Egy hangszert megmutogatni olyannak akinek még olyan nem volt, nem 2 perc. És rám se akarjanak sózni úgy valamit, hogy bekapcsolom , világít, kikapcs, oszt nesze a tied.
De a lényeg, hogy nem vagyok egy mindenkiről rosszat gondoló ember. Inkább az ellenkezője.
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Sziasztok! Tegnap este eljutottam Miskolcon a Rock-iba... Vén-Teenager party... Volt sztárvendég is... Zoltán Erika... A hangosítás valami katasztrófa volt. Hangos, nagyon rossz arányokkal. Legalábbis nekem megfájdult a fejem és a fülem... Az volt az érzésem, hogy nem volt lényeg a hangzás, kizárólag a hangerő... Én nem vagyok profi, de ez messze volt az elfogadható minőségtől. A művésznő 30 perces produkcióját nem is minősíteném. Mégis olyan bevételük lehetett, hogy az hihetetlen. Az emberek nem tudtak mozdulni, a termek a befogadóképességük 120-140%-áig megteltek... Nem tudom, hogy ezt hogyan engedhetik... Aztán később egyre több lett a genetikailag barnított egyén, az ingjük alatt meg ott volt a kés és boxer... Ekkor jobbnak láttuk távozni...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Uraim! Kinek milyen praktikája van jó fasza 39fokos lázas, taknyom-nyálam egybefolyik vírusbetegségtőgtől való megszabadulsára így 3 nappal szilveszter előtt? Pálinka+méz+erőspaprika+propolisz négyes ehasználva.
- BodziLalikirály
- VIP
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: Roland E-50, Medeli MC-850, Fujiha F8000, Kawai K1
- Adott köszönetek: : 1621 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 525 alkalommal
- Kapcsolat:
Sándor!forissandor írta:Uraim! Kinek milyen praktikája van jó fasza 39fokos lázas, taknyom-nyálam egybefolyik vírusbetegségtőgtől való megszabadulsára így 3 nappal szilveszter előtt? Pálinka+méz+erőspaprika+propolisz négyes ehasználva.
2 Calmopiryn + 1L nagyon meleg tea , majd 3-4 takaró alatt elaludni (kitakarózni tilos de tuti nagyon melege van az ember fiának)" így jól kiizzadod magad és a bacik megsülnek!!
Még a felmenőimtől tanultam , nálam ez mindig beválik!!
Lalikirály, ennyi és nem több..!!!
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 980 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Napi szinten kell használni a fokhagymát és a hagymát és nem lesz gond, én kiprobáltam és nálam bevált. Egy kicsit kellemetlen a szaga, de megéri.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1931 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Egy baj van ezekkel a betegségekkel, legalábbis nálam, ha torokfájás mellett énekelek, akkor elmegy a hangom. Hétfőn a misék után elkezdett fájni a torkom. Erőteljes c itamín (2000mg), cataflam, Calcium, valamint a lányom hozott egy szopogatós valamit, ami direkt hangszálakra van. Tiszta nyálka, ahogy szopja az ember, de tényleg bevonatot képez a hangszálakon. Így tegnap délelőtt a temetést és a misét még sikerült túl vinnem, de este a builiban a 3. óra után már elment annyira a hangom, hogy dupla hangerőre kellett a mikrofont húznom, hogy a dörmögésem megértsék... (Állítólag a vendégek semmit sem vettek észre belőle...)
Ma este buli, holnap 3 mise délelőtt, este buli, szilveszterkor ugyanez, csak ráadásul te deum és himnusz mindenhol.
Így a feleségem azt mondta, hogy ma felhívja az Operaház melletti gyógyszertárat, mert állítólag ott valami csoda orvosságot tartanak, ami egy pár órára képes a hangszálakat helyrehozni. Majd meglátjuk. Ha mondanak valami érdemlegeset, akkor referálok...
Ma este buli, holnap 3 mise délelőtt, este buli, szilveszterkor ugyanez, csak ráadásul te deum és himnusz mindenhol.
Így a feleségem azt mondta, hogy ma felhívja az Operaház melletti gyógyszertárat, mert állítólag ott valami csoda orvosságot tartanak, ami egy pár órára képes a hangszálakat helyrehozni. Majd meglátjuk. Ha mondanak valami érdemlegeset, akkor referálok...
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal