A HR-es körtáncon sz@rrá röhögtem magam.
Lementettem, majd otthonról feltöltöm. Amin én is vagyok, arról csak képet. Magamat nem égetem.
Este filmpremier! A China-Film bemutatja a "Majmok a ketrecben" című filmjét.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Ez szép!!!!BodziLalikirály írta:Ha csak tátogtál akkor annyira nem lehet gáz !
Ilyenbe én is belefutottam ráadásul itt Svédországban a legelső állásinterjúmnál. Megállapították, hogy nem vagyok kóser, nem követem a szabályokat, és nem lennék a cégnek jó reprezentánsa, és pont egy friss diplomás HR-es mondta ezt rólam. Aztán megkérdeztem tőle, hogy látott-e élőben mozdonyt, és utazott-e valaha életében mozdonyon? Ja bocsi, és én egyébként sem utas-seggnyalónak jelentkeznék ide, hanem mozdonyvezetőnek. Azt pedig, hogy alkalmas vagyok, vagy nem, inkább az oktatók döntsék el és véleményezzék, akikkel felügyelet alatt járok hajtani, mert azok engem lesnek minden egyes másodpercben. Meg egyébként is másfél évtizednyi tapasztalatom van abban, amit csinálok, te pedig épp csak szabadultál az iskolapadból. Sajnos egyes HR-esek tényleg nem tudják, hogy hol a helyük, és minek van realitásalapja.powersparc írta:Ez botrány Api!
...
Az egész mögött meg valóban soxor nem a multi tehet dolgokról, hanem a pozícióféltő talpnyaló magyar vezetők meg a kis 20-on éves bölcsész HR tündibündik 0 agykapacitással!
Nem akartam segget csinálni a számból.zajcsinalo írta:Apikám, én meg sem osztottam volna ezt a videót![]()
![]()