|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- tacso
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Gumiszoba
Én is kampányolok mindenki maradásáért, és Almatom visszatérését!
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Rody, légyszi ne feszítsük a húrt. A hozzá nemértés még nem bűn. Laikusok is elférnek egy fórumba, hisz nem mindenki szakértő. Sőt ha valakinek más a véleménye tőlem, az még nem biztos, hogy nem ért hozzá. Máson van a lényeg, de ezt már leírtam.rodymusic írta:Senki nem mobdta hogy pont emiatt ment el Tomi. De ami a fórumon zajlott, az a masszív hozzá nem értés bizonyos dolgokhoz az bizony hozzájárulhatott Tamás lelépéséhez.
Üdv.: Apelláta
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Kedves Zoli!Rolandbk5 írta:Kedves Buba!Bubamara írta:Bizony, lehetne picit megfontoltabb és érettebb.........
Szeretném kérni a fentiekre hivatkozva a forumról való törlésem. Ez jól átgondolt döntés. Az előző kérésem amit privátban intéztem hozzád a forumról való törlésem a politikai megnyilvánulások miatt - amit mint látni töröltél is - is megalapozott volt. Kérted, hogy ne tegyem maradjak itt nyugodtan. Sajnálatos módon én is sokat tehetek egy értékes ember távozásáról, és ezt az inget én felveszem. Abban bízom, hogy nem csak miattam távozott erről a forumról.
Megértésed, és kérésem tiszteletben tartását és eszközölését előre is köszönöm.
Üdv.
Hegedüs Zoli
Ne haragudj. de kérésednek nem tudok eleget tenni. Számomra éppen elég volt a hóhér szerepből egy időre. A Tamás többszöri kérésének teljesítése is éppen eléggé megviselt és nem vagyok hajlandó két nap alatt két VIP tagtól megfosztani a közösséget.
Fórumozzatok, barátkozzatok, tiszteljétek egymásban a ZENÉSZT, az EMBERT és élvezzétek egymás társaságát.
Üdvözlettel,
buba
Buba
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Lehet rájött, hogy 99%ban mi tanulunk tőle, cserébe meg nem kap semmit.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Srácok, ismerve-ismeretlenül egymást kérek mindenkit arra, hogy legyen türelemmel a másik felé. Ez egy szakmai fórum, elhangzanak néha kritikák pozitívak és negatívak is. Azért jöttünk össze itt, hogy megbeszéljük tapasztalatainkat, egymást segítsük, kérdezzünk, válaszoljunk, tanuljunk. Én 18 éve billentyűzök, de 15-öt nyugodtan letagadhatnék, sok embertől kaptam is segítséget, hangmintákat, patterneket, üzletek kötődtek itt, bulit adtam és kaptam, barátságokat kötöttem. Ez egy jó hely, jó ide jönni naponta többször olvasgatni, kikapcsolódni. Béke van!
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
A zenész-élet nehézségei...
Nem is értem, hogy tudtak az Andantés srácok a nótára figyelni.
Nem is értem, hogy tudtak az Andantés srácok a nótára figyelni.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Igen. Bocs, hogy nem reagáltam, de míg a többiekkel nem beszéljük meg, addig nem tudok nyilatkozni róla.Pityu írta:Api, írtam tegnap privit, megkaptad?
Köszönöm a benne írtakat, és ígérem válaszolok.
Üdv.: Apelláta
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 68
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Urak, Tyros tulajdonosok!
Ma készíttettem rendelésre magamnak egy kíséretet egy hozzáértővel!
Íme a végeredmény MP3-ban egyenlőre Tyros1-re!
Nekem nagyon tetszik! Nektek? Vélemény?
Köszönöm!
http://www.bartusrobi.se/send/demot1.mp3
Ma készíttettem rendelésre magamnak egy kíséretet egy hozzáértővel!
Íme a végeredmény MP3-ban egyenlőre Tyros1-re!
Nekem nagyon tetszik! Nektek? Vélemény?
Köszönöm!
http://www.bartusrobi.se/send/demot1.mp3
- Admin
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 45
- Hangszer: Ketron SD2, E-MU XBoard 61, Aria Excel
- Adott köszönetek: : 617 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1493 alkalommal
- Kapcsolat:
Elnézést a duplikációért, de ezt ide is beszúrom, hátha többen olvassátok a Gumiszobát mint az aktuális információkat:
Admin írta: Fontosnak tartom felhívni a figyelmetek még egy dologra. Mivel ez egy fórum, így mindenkinek szabad a véleménynyilvánítás, ha az adott téma nem ütközik a fórumszabályzatba. Viszont aki ezt megteszi annak el kell tudni fogadnia hogy néhány embernek más lesz a véleménye. Ez egy teljesen természetes dolog, ha mindegyik fél betartja az etikai szabályokat! Semmi gond nincs egy oda-vissza alapú "vitával" ahol felsorakoztatjuk az általunk helyesnek vélt érveket és ellenérveket, de ha nincs közös nevező akkor engedjük el és ne gyerekeskedjünk! Ő ezt gondolja valamiről, te azt gondolod... na bumm max nem mentek el együtt sörözni. Amit nem szeretnék még egyszer meglátni az a személyeskedés ill. az "átnevelés" megkísérlése! Ha valaki olyat ír ami szerinted elítélendő akkor írd le a te álláspontod a témával kapcsolatban, mert ez megengedett, de ne minősítsd az embert max magadban mert egy nem tiszted nyilvánosan megítélni másokat , kettő ez megint csak a te véleményed, más majd olyat alkot amilyet ő akar. Mivel ez nem egy óvoda hanem felnőtt zenészek és lelkes amatőrök közössége így aki ezzel nem tud azonosulni azt figyelmeztetni fogjuk és visszatérő vagy súlyos esetben töröljük! Lehetsz akármennyire profi a világ összes tudásával egy közösségnek nem lesz rád szüksége ha csak bomlasztani tudod azt!
Baráti üdvözlettel,
Admin
A muzsikusnak dalból van a lelke, az egész világ szíve dobog benne...
- GabEsz
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 17
- Hangszer: Korg Pa600, Roland BK-5
- Adott köszönetek: : 163 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 97 alkalommal
Sziasztok!
Hallotatok a pénteken ismertetett őszi adócsomagról?
"...Adókedvezmény jár az élőzenei szolgáltatásra szánt gázsi után is. Az áfa nélkül számított ellenérték felét számolhatják el a vendéglátóhelyek. ..."
Hallotatok a pénteken ismertetett őszi adócsomagról?
"...Adókedvezmény jár az élőzenei szolgáltatásra szánt gázsi után is. Az áfa nélkül számított ellenérték felét számolhatják el a vendéglátóhelyek. ..."
[font=Script MT Bold][glow=red]Üdv.: Gabesz[/glow][/font]
KORG PA-600, Roland BK-5, Behringer XR16, EV ZLX-12P, Alto TS 218S
KORG PA-600, Roland BK-5, Behringer XR16, EV ZLX-12P, Alto TS 218S