Két hónap telt el a pa4x megjelenése óta és nemhogy eladó hangszereket találni a neten, de cserébe ajánlnak pa4x-et a Musikant-ért. Ez már blamás
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Attila
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - használhatósági tapasztalatok
És lám-lám ismét beigazolódott.
Két hónap telt el a pa4x megjelenése óta és nemhogy eladó hangszereket találni a neten, de cserébe ajánlnak pa4x-et a Musikant-ért. Ez már blamás
Atti
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Szép jó estét mindenkinek!
A következő dolog történt . Tegnap a kollegám vett korg PAX4-et. Egész délután fabrikáltam, hogy el tudjon vele menni hétvégén.
Aránylag még sikerült is valamennyire rendben raknom stílusilag meg még egy midit is szerkesztettem rá ami nem is rosszul szólalt meg.
Több órás bütykölés után a végén mondom megnézem, hogy rögzít mp3-ba. Na itt jött az a dolog, hogy sehogy. Mindig ki írta, hogy disk full ha a vinyót választottad ha a pendrivét mindegy volt. Mondtam neki, hogy mér késő van majd holnap visszatérünk rá. Épp most hívott, hogy olyan szinten összeomlott a hangszer, hogy léptem nyomon lefagy. Hát ilyen létezik emberek? Ilyen bemutató meg olyan bemutató és közben kiderül, hogy másik 4 ember is ilyen gondokkal küzd. És a hangszerboltos meg a forgalmazó széttárt kezekkel csudálkozik és játssza a hülyét, hogy még ilyen hibát nem tapasztaltak és nem jelezte nekik senki! Bocsi de egy kicsit kiakadtam mert az ember foglalkozik vele meg öli bele az időt energiát és arra nem képesek, hogy bevallják őszintén, hogy hibáztak és hogy egy nagy lósz....az egész. Bízom azért abban, hogy megoldódik ez a probléma is csak utálom a hülyének nézik a vásárlókat. Sajnos itt járunk.
További szép estét mindeninek!!
A következő dolog történt . Tegnap a kollegám vett korg PAX4-et. Egész délután fabrikáltam, hogy el tudjon vele menni hétvégén.
Aránylag még sikerült is valamennyire rendben raknom stílusilag meg még egy midit is szerkesztettem rá ami nem is rosszul szólalt meg.
Több órás bütykölés után a végén mondom megnézem, hogy rögzít mp3-ba. Na itt jött az a dolog, hogy sehogy. Mindig ki írta, hogy disk full ha a vinyót választottad ha a pendrivét mindegy volt. Mondtam neki, hogy mér késő van majd holnap visszatérünk rá. Épp most hívott, hogy olyan szinten összeomlott a hangszer, hogy léptem nyomon lefagy. Hát ilyen létezik emberek? Ilyen bemutató meg olyan bemutató és közben kiderül, hogy másik 4 ember is ilyen gondokkal küzd. És a hangszerboltos meg a forgalmazó széttárt kezekkel csudálkozik és játssza a hülyét, hogy még ilyen hibát nem tapasztaltak és nem jelezte nekik senki! Bocsi de egy kicsit kiakadtam mert az ember foglalkozik vele meg öli bele az időt energiát és arra nem képesek, hogy bevallják őszintén, hogy hibáztak és hogy egy nagy lósz....az egész. Bízom azért abban, hogy megoldódik ez a probléma is csak utálom a hülyének nézik a vásárlókat. Sajnos itt járunk.
További szép estét mindeninek!!
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 87
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Malko!
Te nem mirelit üzemben dolgozol véletlenül? Múltkor Buba SD7-esét fagyasztottad meg, most meg egy Pa4-et.

Te nem mirelit üzemben dolgozol véletlenül? Múltkor Buba SD7-esét fagyasztottad meg, most meg egy Pa4-et.
Üdv.: Apelláta
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 87
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Powersparc!
A Pa szériák már rég nem japán vasak.
Szerintem a kifejlesztésük sem tart 4 évig, hisz annyira hasonlóak, hogy két egymás utáni típus nem is nevezhető egymás revolúciójának, hanem inkább az autóiparban elterjedt facelift kifejezés illik rájuk. Ezért szerintem ezen ráncfelvarrásokat 1 éven belül megcsinálják, csak addig nem dobják őket piacra, míg az előző széria ki nem termeli az előre eltervezett profitjukat. Különben kárba menne a fejlesztésükre költött idő és pénz.
Nagyobb fejlesztési lépcső szerintem az iS és i30, az i30 és Pa80, illetve a Pa80 és Pa1 közt voltak.
A Pa szériák már rég nem japán vasak.
Szerintem a kifejlesztésük sem tart 4 évig, hisz annyira hasonlóak, hogy két egymás utáni típus nem is nevezhető egymás revolúciójának, hanem inkább az autóiparban elterjedt facelift kifejezés illik rájuk. Ezért szerintem ezen ráncfelvarrásokat 1 éven belül megcsinálják, csak addig nem dobják őket piacra, míg az előző széria ki nem termeli az előre eltervezett profitjukat. Különben kárba menne a fejlesztésükre költött idő és pénz.
Nagyobb fejlesztési lépcső szerintem az iS és i30, az i30 és Pa80, illetve a Pa80 és Pa1 közt voltak.
Üdv.: Apelláta
-
malko
- VIP
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: yamaha Genos2
- Adott köszönetek: : 220 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 784 alkalommal
Hát épp ez,hogy nálam pont nem fagyott le egészen jól viselkdett.A kollegám tett fel egy pár mp3 szünet zenét és megszerette volna hallgatni. Na ekkor kezdődtek a gondok. Este 9-kor kinyitta a hangszerboltot és vissza vidte. Csak akkor sem értem,hogy én vagyok az első ember aki ezt nyamvadt gombot megnyomta?
Zaj keltő források: Yamaha Genos2, Allen&Heath SQ-5, Dbx Venu 360, Presonus 328Ai, Presonus 312Ai, 6db Kv2 audio sub, Neumann kms105
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Nem te vagy malko ! Az első perctől kezdve sikítom a fületekbe hogy ne harapjatok rá, mert ez itt a nagy átverés show, de úgy látom vagy nem hiszitek el egy "oláh"-nak, vagy azt szeretitek ha saját bőrötökön tapasztaljátok meg. Hát csak tessék.
Atti
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Nagyon negatív vagy ma Attila. "oláh" ezt még viccből se....
Buba
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 115
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
[quote="powersparc"]Hát sajnos Buba elmondásai szerint a Pa1 megérkezésével ver. 1.0-nál is pontosan így, az első vásárlók micsodájával verték a csalánt. /quote]
Ja i g e n .... Csak a pa1 1.0 rendszerrel egy ufo volt a korábbi vasakhoz képest és az egész system szinte minden tekintetben új út volt, míg a pa4000xprosztata már generációk egész során fejlesztett és csiszolt rendszerrel, még ha 1.0-is az 1000 %-os biztossággal kellene, hogy működjön. Volt idejük és lehetőségük 12 év alatt reszelni egy tisztességes rendszert.
Ha nekem valaki még egyszer egy rossz szót mond a Ketron rendszerre, kitiltom az internetről. :DDDDDDDDDD
Ja i g e n .... Csak a pa1 1.0 rendszerrel egy ufo volt a korábbi vasakhoz képest és az egész system szinte minden tekintetben új út volt, míg a pa4000xprosztata már generációk egész során fejlesztett és csiszolt rendszerrel, még ha 1.0-is az 1000 %-os biztossággal kellene, hogy működjön. Volt idejük és lehetőségük 12 év alatt reszelni egy tisztességes rendszert.
Ha nekem valaki még egyszer egy rossz szót mond a Ketron rendszerre, kitiltom az internetről. :DDDDDDDDDD
Buba
- Attila
- VIP
- Kapcsolat: