A régebbi verzió,nem kezel csak yep fájlokat,de le kell tölteni az újat,amit Attila is belinkelt!r6991 írta:Ezzel a progival csak a yep fileből tudod kiszedni a "sty"-ket.A ppi-ket nem , már én is próbáltam
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Mcmiki
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Üdv. Miki!
- r6991
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Yamaha Psr s750, M-Audio Keystation 88 II
- Adott köszönetek: : 3 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 18 alkalommal
Sziasztok Skacok!!!
Ti nyertetek!! Leszedtem , beraktam , kiszedte, működik !!!!!!!!
Köszönöm a segítségeteket.
Ti nyertetek!! Leszedtem , beraktam , kiszedte, működik !!!!!!!!
Köszönöm a segítségeteket.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 171
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2918 alkalommal
Aki teheti töltse fel a SouthEastEu-Packot a hangszerére, mert nagyon jó cuccok vannak benne... 
-
szilikev
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Yamaha PSR S900, S770 Dgx 205, Weltmaister Serino
- Adott köszönetek: : 6 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 8 alkalommal
- Kapcsolat:
Lefagy a szinti?
Hello!
Nem rég vettem egy Psr s900-at, képernyőhibás volt,és így nagyon olcsón megkaptam, javítással együtt is harmad áron
Ritkán mintha lefagyna, nem reagál semmire, csak ha újra indítom. Ez más yamahánál is előfordul, vagy csak ez vacakol?
Nem rég vettem egy Psr s900-at, képernyőhibás volt,és így nagyon olcsón megkaptam, javítással együtt is harmad áron
Ritkán mintha lefagyna, nem reagál semmire, csak ha újra indítom. Ez más yamahánál is előfordul, vagy csak ez vacakol?
-
tuskaati
- Kiemelt tag
- Hangszer: Tyros 5
- Adott köszönetek: : 63 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 48 alkalommal
Írtuk a Yamahának, hogy is van ez! Ezt írták:Attila írta:Megerősíti bennem a kérdést: - miért nem megy az s770 SouthEastEu-Pack a T5-ön ha az s970-en igen ?
"Hi Attila;
Thank you for contacting Yamaha MusicSoft. The Free pack for the PSR-S series is a promotion specifically for purchases of the new PSR-Sx70 workstations. They aren't compatible with the Tyros 5.
Expansion packs for the Tyros 5 would be listed under premium packs, and most of these voices are super-articulated."
Röviden annyi, hogy ezek promóciós cuccok és nem kompatibilisek a Tyrossal de vannak nagyon jó prémium packok Tyrosra. Azt hiszem ezzel nem lettünk sokkal okosabbak.
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Ilyen válaszokat adnak
Én írtam nekik a Mutec 07-es ( 2Gb-os ) Flasch Memory-vel kapcsolatban. Megkérdeztem hogy tényleg megbízható és beszerelhető a Tyros4, - Tyros5-be, mivel tudott, hogy nem a Yamaha gyártja, viszont a Mutec cég nélkülük nem reklámozza ezt. A válaszuk az volt: - "Yamaha felhasználóktól kérjek eligazítást". Na ezt tessék megemészteni
Az én válaszom ebben a kérdésben: - nyugodtan lehet használni akár a T4, akár a T5-ben. Teljesen megbízható. Berlinben gyártják (ők onnan egész korrekt választ adtak). A T4 nem tudja teljes egészében kiaknázni mivel az O.S.-ből ez limitálva van (ezért számlálja a wavokat, lásd az Infónál). A T5 előnye -és talán ez az ami tetszik- a 4-el szemben hogy mind a 2Gb-ot látja, és nincsen korlátozva a dobszettek száma sem (ha úgy tetszik, mind a 2Gb-ra lehet dobszettet írni).
Én írtam nekik a Mutec 07-es ( 2Gb-os ) Flasch Memory-vel kapcsolatban. Megkérdeztem hogy tényleg megbízható és beszerelhető a Tyros4, - Tyros5-be, mivel tudott, hogy nem a Yamaha gyártja, viszont a Mutec cég nélkülük nem reklámozza ezt. A válaszuk az volt: - "Yamaha felhasználóktól kérjek eligazítást". Na ezt tessék megemészteni
Az én válaszom ebben a kérdésben: - nyugodtan lehet használni akár a T4, akár a T5-ben. Teljesen megbízható. Berlinben gyártják (ők onnan egész korrekt választ adtak). A T4 nem tudja teljes egészében kiaknázni mivel az O.S.-ből ez limitálva van (ezért számlálja a wavokat, lásd az Infónál). A T5 előnye -és talán ez az ami tetszik- a 4-el szemben hogy mind a 2Gb-ot látja, és nincsen korlátozva a dobszettek száma sem (ha úgy tetszik, mind a 2Gb-ra lehet dobszettet írni).
Atti
-
tuskaati
- Kiemelt tag
- Hangszer: Tyros 5
- Adott köszönetek: : 63 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 48 alkalommal
- Asterix
- Globális Moderátor
Én azt mondom, akinek a gyári hangbank mellé nem elég 1 GB memória, annak nem lesz elég előbb-utóbb a 2 GB sem....
Árakat összehasonlítva: 1 GB eredeti: 298 Euró
1 GB Mutec: 182 Euró.
120 Euró közte a különbség, de az eredetihez kapsz 2 ingyen letölthető pakkot. Gyakorlatilag ezzel el is tüntetted az árkülönbséget...
Árakat összehasonlítva: 1 GB eredeti: 298 Euró
1 GB Mutec: 182 Euró.
120 Euró közte a különbség, de az eredetihez kapsz 2 ingyen letölthető pakkot. Gyakorlatilag ezzel el is tüntetted az árkülönbséget...
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Megszokhattuk volna hogy ha valaki itt "A"-t mond, a másik rögtön "B"-t szól hozzá.
Asterix a Motif XF két csatlakozót hordoz magába. Ide lehet tenni tetszés szerint 512, 2x512, 1024 vagy 2x1024-es Flasch-t. Na és a Motif XF nem egy Tyros5. Addig rendben van a T5 amíg meg nem szólal a Motif. Miután levetted a kezed a Motif-ról, kezdesz kételkedni abban hogy egyáltalán szól-e a Tyros. És ezt teszi csupán gyári hangszínekkel. Akkor erre te mit kommentálsz ???
Kinek kell az 2GB ?
Asterix a Motif XF két csatlakozót hordoz magába. Ide lehet tenni tetszés szerint 512, 2x512, 1024 vagy 2x1024-es Flasch-t. Na és a Motif XF nem egy Tyros5. Addig rendben van a T5 amíg meg nem szólal a Motif. Miután levetted a kezed a Motif-ról, kezdesz kételkedni abban hogy egyáltalán szól-e a Tyros. És ezt teszi csupán gyári hangszínekkel. Akkor erre te mit kommentálsz ???
Kinek kell az 2GB ?
Atti
- Asterix
- Globális Moderátor
Szerinted ezen a fórumon hány ember használ Motifot? Itt eddig még minden esetben, amikor hangszer szóba került arrangeres gépek kerültek szóba. Kivéve a Korg fórum vintage része.
Ebből következtettem, illetve abból, hogy te is csak a T4 vs T5 összehasonlításban említetted a 2 GB létjogosultságát. Ott elfelejtetted a Motifot is hozzávenni.
Íme a hozzászólásod:
Ilyen válaszokat adnak
Még véletlenül sem említesz motifot, de itt megint olvasási problémák vannak. Feleslegesen akarsz kötözködni, így részemről ezt a vitát is lezártam!!!
Jó éjszakát!
Ebből következtettem, illetve abból, hogy te is csak a T4 vs T5 összehasonlításban említetted a 2 GB létjogosultságát. Ott elfelejtetted a Motifot is hozzávenni.
Íme a hozzászólásod:
Ilyen válaszokat adnak
Még véletlenül sem említesz motifot, de itt megint olvasási problémák vannak. Feleslegesen akarsz kötözködni, így részemről ezt a vitát is lezártam!!!
Jó éjszakát!