Nem értesz meg, hogy mit akartam mondani...
Én nem arra akartam rávilágítani, hogy nem drága a hangszer... Dehogynem drága, annyi pénzt nem ér meg egy sem. Én sem vettem volna Pa3xM-et sosem, ha annyiért kellett volna megvennem, amennyi a neten ki van írva...
Én arra akartam rávilágítani, hogy akkor, amikor kapható 3x és kapható 4x, akkor a 4x teljesen jó választás a maga árával a 3x-el szemben, ami gyakorlatilag bővítőkkel majdnem a jelenlegi 4x árában van.
Tyros 5 és Tyros 4 között nem ez volt a helyzet....
Nekem nincs Korg hangszerem, így semmi értelme nem lenne, hogy a Korgot védjem... Drága, mint minden manapság...
Milyen a hangja? Nem tudom... Egy ideig valószínűleg nem is fogom meghallani, hogy milyen a hangszer, de azért nem minden egy hangszernek a hangja, mint egy autónál sem önmagában a végsebesség számít, amikor hangszert választunk.
Utóbbi időben a legszebb dob és basszus hangot egyébként a Roland E-80-ból hallottam. (SRG-01-ből). De még sem tartottam meg, mert hatalmas, hordozhatatlan hangszer, pedig tetszett a hangzása és nem a mai legmodernebb hangszer, mint ahogy a másik 2 kedvencem a 9000pro és az SD-1....

(Csak ezek már a kezelhetőségük nehézsége miatt annyi munkát igényelnének, amit én a sok egyéb munkám mellett nem tudok bevállalni...