Van egy környekbeli edelényi gyerek akinek van kapcsolata ehhez, és tőle vettük! Igaz garancia 3 hónapot ad... De ez a legkevesebb.. Az egyik led derítőnek ami szinten dmx-es eltört a kapcsolója a panelon,alapból nehezen kapcsolt, selejtes volt..meg a kábelja is hamar szétment.. 1 év után...Mükődik, de nem vált átmenetbe hanem ütemre villog...meg neha kihagy... Mar nem hordom, meghagytam a led panelját donornak,..panelt rendelt volna hozzá de 5 eft..akkor meg már veszek újjat..

de 7500 ft / db volt talán..nem is foglalkoztam vele, még van egy nekem, a kollégának kettő! Bőven elég... Itthon egy ilyen 15 csak rajta van , hogy eurolite...kipróbáltam fenyerőben mindenben ua ez... Ő valahonnana gyárból rendeli talán..mar kerestem én is a beszállítóját, nagy tételben küldenek csak...ebayen is találtam ahol 10/ db csomagban nevetséges összegért -talán 3 eft- megvehető...
Ez a led ball meg 8500ft...1,5 év után kábelt kellett cserélni.. Vicc..

van egy zig zagos 24 lencsés..komolyan az nem terít ennyire, pedig az valami 30 volt...ezert veszünk imkább még két ilyen led bart.. Azt meg eladjuk majd! Kissebb, meg 2 ilyen jól terít kifelé! Ezek nappali fényben lagziban is szépen hozák amit kell, nem kell a leoltott lámpára varni!
Az eurolite bag- em már több éve megvan.. Hibátlan, azt is csak ajánlani tudom, könnyű telepítés, gyári hordtáska..
Viszi a pénzt, de jó áron kell beszerezni, meghagyni és időben kiszállni...munkaeszköz, tehát a fuss el véle vége mindig jó.
Jah a szerkó már majdnem kicserélődött