|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Szoft lehetőségek Logic/Cubase/Pro Tools stb.
Moderátor: Moderátorok
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 42
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Szoft lehetőségek Logic/Cubase/Pro Tools stb.
Az új kezdete ...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Duna part ...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Mostanság ...
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
---Qgli--- írta:Te L1-et használsz?
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 83
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
És mi volt róla a véleményed? Hangerőben neked elég volt? ( Minőségileg kifogástalan az biztos )
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
Sziasztok!Igaz nem pont ide való téma,de hátha nem haragszotok meg érte.Nem volt még soha ipad-em,most lenne lehetőségem,egy 2-est venni jó áron.Viszont olvasom a neten,hogy alapból nem viszi az mp4-et.Van esetleg erre valami alternatíva?Midik lejátszását meg lehet vele oldani,mondjuk egy usb-midi kábellel?Esetleg valami midiszerkesztő is van erre a rendszerre?köszönom előre is.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
De igen Tom a Halást csárda Pakson. Remek hely ... Jó a klíma nyáron, viszont a szúnyog is ...almatom írta:Zotya!
A dunapart címû fotód nem véletlenül Pakson készült?
Qgli a Bose L1 egy remek találmány, de az a fajta elmélet amire kitalálták, az a mi általunk is képviselt műfajban igen kevés. A minőség az megkérdőjelezhetetlen. Arról nincs mit mondani, viszont az mikor mögéd rakod, és oda kell pörkölni a hangerőnek, mert a helyzet megkívánja, ott komoly hallás károsodást lehet egy 10 órás buliban szenvedni. Ezt bizonyára tudod, hogy miként találták ki, hogy minden zenész mögött legyen egy ilyen, és a dob meg a basszusnál több szubbal, mondjuk nem néggyel hanem hattal. Egy gyors számolás egy öt tagú zenekar - 5x700.000.- = 3.500.000.- - hát ennyiért már igen komoly hangot lehet csinálni. Nem volt semmi bajom vele, azért cseréltem le, mert sok buli kellett mellé még vinni tp ládákat, és így luxusnak tartottam. Oldalanként egy L1+2szub, az úgy már okés lehet, de az 1.500.000.- ...---Qgli--- írta:És mi volt róla a véleményed? Hangerőben neked elég volt? ( Minőségileg kifogástalan az biztos )
Szia Karesz,Karesz írta:Sziasztok!Igaz nem pont ide való téma,de hátha nem haragszotok meg érte.Nem volt még soha ipad-em,most lenne lehetőségem,egy 2-est venni jó áron.Viszont olvasom a neten,hogy alapból nem viszi az mp4-et.Van esetleg erre valami alternatíva?Midik lejátszását meg lehet vele oldani,mondjuk egy usb-midi kábellel?Esetleg valami mudiszerkesztő is van erre a rendszerre?köszönőm előre is.
Mire használod az Mp4-t? Én iPad-el dolgozom nekem rajta van az OnSong program, ami azt tudja, hogy az általam elkészített Mp3-t a szöveghez hozzá tudom rakni, majd ennek van egy play gombja, és mikor a szöveget kiválasztom, hozza az Mp3-t is. Remek dolog. Midizős cuccról nem igazán tudok, nekem még a SampleTank, a GarageBand van még az iPad-n. Nekem 3-s van.
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 89
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1925 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 754 alkalommal
Szia Rolandbk5!
Köszi az infót.mp4-ben vannak az alapjaim megcsinálva,mp3 karafunnal megszövegezve,majd mp4 készítve belőle.Mivel lehet az ipadre rámásolni?Össze lehet kötni wines pc- vel valahogy?
Köszi az infót.mp4-ben vannak az alapjaim megcsinálva,mp3 karafunnal megszövegezve,majd mp4 készítve belőle.Mivel lehet az ipadre rámásolni?Össze lehet kötni wines pc- vel valahogy?
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 36
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Zoli azért Nálad is megfordult már egynéhány hangszer...Rolandbk5 írta: Duna part ...
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Igen elég sok eszközhöz volt közöm. Köszi a perkás nevében....tacso írta:Zoli azért Nálad is megfordult már egynéhány hangszer...A perkás kollégának is remek a szettje! Fényhíd lámpák saját?
Sajnos nem az én fényhíd lámpáim, ez egy remek hangosítás volt itt Székesfehérváron. nagyon komoly volt, játszani kellett.