Ezért ilyen magasak a mai szervizköltségek.
A komolyabb keverők a mai napig moduláris felépítésűek. Csatornánkénti panelok, külön táp panel.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Miért nem R. Imihez vitted? Egy kissé Ő is otthon van ezekben a dolgokban.Asterix írta:Behringer DDX3216 komplett táp csere 20e ft volt.
De a szervíz nem Törökbálinton van. Egy maszek műszerésszel van szerződésük, aki egy családi ház egyik részében dolgozik.
Először odavittem, 3e forintból felélesztette és működésre bírta a cuccot, majd a második meghibásodáskor már spec alkatrész hibázott, amit nem lehetett sehol beszerezni és a szervíz sem volt hajlandó adni belőle, csak ha ő javítja.---Qgli--- írta:Miért nem R. Imihez vitted? Egy kissé Ő is otthon van ezekben a dolgokban.Asterix írta:Behringer DDX3216 komplett táp csere 20e ft volt.
De a szervíz nem Törökbálinton van. Egy maszek műszerésszel van szerződésük, aki egy családi ház egyik részében dolgozik.
Nem izzadsz te savat Api, ez a Pa széria típushibája volt, nekem is le akart rohadni a hangszórórács a Pa50-ről, de én lefújtam=0 ft, mert volt otthon hasonló színű festékem, és eredeti lett egybőlApelláta írta:Halihó!
Igen, én is tapasztaltam, hogy a szerviz alkatrészt nem ad ki a kezéből. A Pa80-nál kellett anno hangszóró rácsot cserélni, mert megette a rozsda. (sósavat izzadokés a hangerő potihoz közeli hangszórórács elkezdett rozsdásodni rendesen) Hangszórórácsot külön nem adott el a szerviz, csak ha náluk javíttatom, akkor nagyon szívesen beszerelték. A rács ára volt 2500 Ft, a munkadíj 5000 Ft, az üzemanyag költségem 2500 Ft. Ha megkapom a rácsot, akkor 2500 Ft-ból megúsztam volna.
Le meg nem akartam festeni, mert egy ilyen hangszernél legyen minden eredeti.