Rolandbk5 írta:Itt a Ketron topikon csak puffogtatás van
Zoli
Azt hiszem egy dolgot tisztázzunk: én elfogadom a Te véleményedet, saját tapasztalataid alapján,
még ha az elkeseredés és csalódás is hallatszik ki soraidból !
De akinek köze sincs a ketronhoz, az maradjon a saját háza táján és ne próbálja osztani az észt !
Nekem nincs midjay-m, így hangszerspecifikusan én nem tudok segíteni.
Tanácsoltam emailben, hogy próbáld meg a gyártóval felvenni a kapcsolatot (még csak nem is reagáltál rá).
Ha az xd9-ről lenne szó, mást lett volna a helyzet.
Akkor pontosítsunk az
xd9 : egy 2003 - ban kiadott középkategóriás hangszer, és állítom hogy bármelyik !
hasonszőrű márkatársait
magasan veri megszólalásban, tudásban, szinte mindenben ! Mondom ezt abból kiindulva, hogy 1986 óta sok hangszer volt a kezem alatt ! Az igaz, hogy a ketron kezelése, funkciói lényegesen eltérnek a többi márkatársától, de kellő türelemmel, utánjárással megtanulható, és tökéletesen működtethető. Eleinte nekem is voltak problémáim, amit segítséggel, vagy nem kis agyalással mind sikerült megoldani. Nekem ez a hangszer kiemelkedően a legtökéletesebb az eddigiek közül, és sorolhatnám napestig hogy miért, de nem teszem......
Az xd9 64 polifoniás, de emiatt soha nem okozott problémát, hisz mint tudjuk egy adott hagszín max 2 polifoniás, tehát adott időben min. 32 hang tud egyszerre megszólalni, tehát normál körülmények között ez doszt elég.
Nekem az xd9 eddig a " best natural sound " a többi középkategóriás turmixgéphez képest !
Feri