Zongora hangról nem beszélhetünk, mert nincs! Sőt, nehogy valaki nekem megbántódjon és levegye a fejem de nekem a Korgokban, nem tetszik a Zongora hang.... még a Digitális Zongorákban sem. Nekem abban a Rolandok tetszenek.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- Zongorista28
- Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 495 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 707 alkalommal
Re: Pa 600
Apukámnak volt PA-600 nekem nagyon tetszett! Élvezettel muzsikáltam rajta!
A PA-600 jó! Jó kis hangszer!
Zongora hangról nem beszélhetünk, mert nincs! Sőt, nehogy valaki nekem megbántódjon és levegye a fejem de nekem a Korgokban, nem tetszik a Zongora hang.... még a Digitális Zongorákban sem. Nekem abban a Rolandok tetszenek.
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Józsikám!
A zongorahangokkal kapcsolatosan egyezik a véleményünk.
A fejedet meg dehogy vesszük le, hisz akkor beléd esne az eső.
A zongorahangokkal kapcsolatosan egyezik a véleményünk.
A fejedet meg dehogy vesszük le, hisz akkor beléd esne az eső.
Üdv.: Apelláta
- Istvan
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 19
- Hangszer: Korg PA1X Pro, Korg P 4x
- Adott köszönetek: : 168 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 226 alkalommal
- Kapcsolat:
Adatlap
Fajl neve: roma rar
Marka: korg
Szeria: Pa 600-900-pa3x
Tartalom: hangszín pad
Stilus:
Leiras: Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni Pa 1x pro val kapcsolatban. Szeretnék rátölteni " roma fx " PCG kiterjesztésű file-t hogy hogy felismerje a padokba betett gajdolásokat.
Korg Pa600 -as hangszerben lévő roma fx PCG file sajnos nem kompatibilis a Korg Pa 1x-be. Ha valakinek volna olyan kiterjesztésü PCG file ami kezeli ezt az segítsen nekem . Elküldöm a Pa600--900-Pa3x be müködő roma fx PCg-t valamint a szerkesztett Padokat hozzá .Akinek kell használja .
A segítséget előre is köszönöm.
Fajl neve: roma rar
Marka: korg
Szeria: Pa 600-900-pa3x
Tartalom: hangszín pad
Stilus:
Leiras: Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni Pa 1x pro val kapcsolatban. Szeretnék rátölteni " roma fx " PCG kiterjesztésű file-t hogy hogy felismerje a padokba betett gajdolásokat.
Korg Pa600 -as hangszerben lévő roma fx PCG file sajnos nem kompatibilis a Korg Pa 1x-be. Ha valakinek volna olyan kiterjesztésü PCG file ami kezeli ezt az segítsen nekem . Elküldöm a Pa600--900-Pa3x be müködő roma fx PCg-t valamint a szerkesztett Padokat hozzá .Akinek kell használja .
A segítséget előre is köszönöm.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Istvan ( melodia)
-
bendusfa
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Roland GW-8
- Kapott köszönetek: : 3 alkalommal
- wildbear
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 600, Tyros 4
- Adott köszönetek: : 358 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 216 alkalommal
Én elvégeztem a frissítést.
Határozottan szebben szól alapból, a saját hangszórókkal is, mintha egy ügyes keverésen, beállításon esett volna át. A zongora hangszínek szebbek, tisztábbak (pl. koncert grand piano RX) lettek, úgy tűnik, mintha az RX és DNC hangokat pontosabban dolgozná fel.
Indulásnál a bootolás látványosan felgyorsult. Változtattak a menü rendszeren, az akkord felismerés rendszeren, a kíséret motorban, foglalkoztak a tablet -Songbook szinkronizálással.
Kíváncsi lennék mások véleményére is, ki mit tapasztalt?
Összességében a Pa 600 még mindig jó kis hangszer, az árához képest a legjobb.
Határozottan szebben szól alapból, a saját hangszórókkal is, mintha egy ügyes keverésen, beállításon esett volna át. A zongora hangszínek szebbek, tisztábbak (pl. koncert grand piano RX) lettek, úgy tűnik, mintha az RX és DNC hangokat pontosabban dolgozná fel.
Indulásnál a bootolás látványosan felgyorsult. Változtattak a menü rendszeren, az akkord felismerés rendszeren, a kíséret motorban, foglalkoztak a tablet -Songbook szinkronizálással.
Kíváncsi lennék mások véleményére is, ki mit tapasztalt?
Összességében a Pa 600 még mindig jó kis hangszer, az árához képest a legjobb.
Üdvözlettel: wildbear
-
jacksony95
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 208 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 238 alkalommal
Szia! Egyszerű....A nyelv olaszon van v2.0-ban. Állítsd angolra akkor jó lesz.
A zene szabaddá tesz....
-
jacksony95
- Kiemelt tag
Moderálva: Az adatlapot csak feltöltéskor használd. Az áttekinthetőség érdekében Ne idézd a teljes hozzászólást, Bubamara
Ma már lehet hozzá jó zongora hangszíneket találni.2 éve nyúzom sikerült nagyon sok ritka hangszínt begyűjtenem.Beleértve a Dynamix audió cuccokat ,amivel brutális zenei élményt ad a hangszer.Megkockáztatom,hogy a mostani pa 600-am kenterbe ver mindenben egy "nyers"pa 900 at! A varázsszó.....Megfelelő hangszerelés,és EQ
Nagyon kemények a gitárok benne persze tuningoltam is rajtuk
Jók a Rolandok igen...Jók a zongorái valóban de mint tudjuk,ez önmagában akkor is kevés ha csak valaki csak és kizárólag zongorázni akar...
Én úgy szűrtem le mivel sok hangszert próbáltam,
ROLAND=Igényesebb jazz és vendéglátósok bárzenészek
Tyros=Hakni és vendéglátósok
Ketron=Profik és zenekarok
Korg=Maximalista zenészek és profik
Mindegyik hangszer a legjobb valamiben.
De összességében nálam mindíg a KORG volt a nyerő.A világ legjobb dalai nekem a korg hangszereken köszönnek vissza leginkább.Ott nem érzem,hogy egy "gép" kísér...Hanem igazi zenészek állnak mögöttem
Nekem ha hangszer,akkor KORG. Hozzáértő kezekben pedig igazi vadállat
Ma már lehet hozzá jó zongora hangszíneket találni.2 éve nyúzom sikerült nagyon sok ritka hangszínt begyűjtenem.Beleértve a Dynamix audió cuccokat ,amivel brutális zenei élményt ad a hangszer.Megkockáztatom,hogy a mostani pa 600-am kenterbe ver mindenben egy "nyers"pa 900 at! A varázsszó.....Megfelelő hangszerelés,és EQ
Én úgy szűrtem le mivel sok hangszert próbáltam,
ROLAND=Igényesebb jazz és vendéglátósok bárzenészek
Tyros=Hakni és vendéglátósok
Ketron=Profik és zenekarok
Korg=Maximalista zenészek és profik
Mindegyik hangszer a legjobb valamiben.
De összességében nálam mindíg a KORG volt a nyerő.A világ legjobb dalai nekem a korg hangszereken köszönnek vissza leginkább.Ott nem érzem,hogy egy "gép" kísér...Hanem igazi zenészek állnak mögöttem
Nekem ha hangszer,akkor KORG. Hozzáértő kezekben pedig igazi vadállat
Zongorista28 írta:Apukámnak volt PA-600 nekem nagyon tetszett! Élvezettel muzsikáltam rajta!A PA-600 jó! Jó kis hangszer!....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jacksony95 2015.06.05. 11:22-kor.
A zene szabaddá tesz....
-
jacksony95
- Kiemelt tag
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Jönnek a 90 és évek tekno soundjai, de hát az itt is kiderült hogy nem mindegy kiáll a hangszer elé... 
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
-
jacksony95
- Kiemelt tag
Nagy nehezen sikerült ezeket megszerezni mivel már a mulatós zenék is kezdik ezt a haus ,és trance hangzást felvenni...
Egyes stílusokból rohadt jó mulatóst lehet csinálni a készülő Bk 9 hez tudnám hasonlítani...
0:58 tól kezdődik na azt a stílust "másoltam le " + néhány saját elképzelést is raktam bele
A kontrázós úriembert nem sikerült belegyömöszölni mivel olyan samplert nem tudtam még szerezni...
Addig is marad az "Opá Gangnam Style "

Egyes stílusokból rohadt jó mulatóst lehet csinálni a készülő Bk 9 hez tudnám hasonlítani...
0:58 tól kezdődik na azt a stílust "másoltam le " + néhány saját elképzelést is raktam bele
A kontrázós úriembert nem sikerült belegyömöszölni mivel olyan samplert nem tudtam még szerezni...
Addig is marad az "Opá Gangnam Style "
A zene szabaddá tesz....