Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

A Zeneszek.com csapata

Minden, ami a fórummal kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Jopi89
Újonc
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 1
Kapott köszönetek: : 7 alkalommal

Re: A Zeneszek.com csapata

Hozzászólás: # 2197Hozzászólás Jopi89
2012.01.14. 17:54

Üdv mindenkinek!
Jova István vagyok Győr Moson Sopron megyei lakos, Győrtől 20km-re lakom. Szintetizátor és Tangóharmonikán játszom kb. 8 éve.
Minden zenét, zenei stílust szívesen játszom, de leginkább a mulatós-lagzis, ill. a Jazz felé húz a szívem.
Sokféle szintetizátorom volt már, ismerek jó párat a skálán. Jelenleg egy Roland EXR7-es és egy Yamaha PSR 2000-esem van.
Rengeteg stílusom vana yamahához, ill. rengeteg MIDIM... engem nem nagyon érdekel a MIDI, mivel én úgy vélem hogy aki használja, ill. CSak azt használja az nem igazi zenész ún. "kormolást" végez. Mindenesetre akit érdekelnek, szívesenn tőltök fel belőle, ill. Yamaha stílusokat.

Mostanság Roland stílusokra vadászom. Akinek van ilyen prédája, azzal szívesen elbeszélgetnék...biztos lenne olyanom ami meg neki nincs :)

Tamás01
Kiemelt tag
Hangszer: varranger2 Ketron Audya76
Adott köszönetek: : 216 alkalommal
Kapott köszönetek: : 162 alkalommal

Hozzászólás: # 2307Hozzászólás Tamás01
2012.01.26. 07:23

Sziasztok! Váradi Tamás vagyok!1982-ben láttam meg a napvilágot Ózdon. Jelenleg is itt élek. 10-éve foglalkozom a könnyű zenei műfajjal. E-10 év alatt Ózd és környékén szinte minden igényesebb szórakozó helyen szolgáltattam a "talpalávalót"! Tanulmányaimat zene tagozatos iskolában kezdtem,ami mellett a zeneiskola növendéke is voltam. Több hangszeren/trombita,szintetizátor,furulya/ is tanultam.

ocsifarkas
Újonc
Hangszer: korg pa 600
Kapott köszönetek: : 38 alkalommal

Hozzászólás: # 2389Hozzászólás ocsifarkas
2012.01.29. 02:57

Üdv mindenkinek az oldalon 31éves Budapesti zenész srác vagyok 12éve vendéglátozom. volt már mindenféle tipusu szintetizátorom zongorám is. Jelenleg egy KORG PA60 al dolgozok de inkább haknizgatni szoktam egyedül ! Hétköznapjaimban tehergépkocsivezetö vagyok egy fuvarózó vállalatnál Számomra a legfontosabb a zene az értékes dalok amit megirtak már öseink

Adatlap
Fajl neve: mulatos
Marka: Korg
Szeria: pa50
Tartalom: stylus
Stilus: mulatos
Leiras: Adatlap
Fajl neve: mulatos
Marka: Korg
Szeria: pa50
Tartalom: stylus
Stilus: mulatos
Leiras:

voyager
Kiemelt tag
Hangszer: Korg Pa50 sd, Korg Pa 600
Adott köszönetek: : 27 alkalommal
Kapott köszönetek: : 71 alkalommal

Hozzászólás: # 2454Hozzászólás voyager
2012.02.03. 08:28

Sziasztok!

A neven Nagy Péter 25 éves vagyok , Csíkszeredában élek 14 éve zenélek szintetizátoron. Először egy Casio CTK-511 hangszeren amit egy CTK-650 követett. Majd leváltotta egy KORG IS 40. És jelenleg egy PA-50 -em van. Az első keresztelőt 14 évesen zenéltem. Style Works XT-t használok a stílusok konvertálásához, audacity-t a felvétel készítéshez. 11 éves koromtól kezdtem a zenesulit, 5 évet tanultam zenélni, 1 évet csellózni, egy évet bőgőzni ezen belül 2 év zongorát mellékszakon. De sajnos kirúgtak a suliból mert nem az én pályám volt sem a bőgő sem a cselló. Majd nem sokkal később beiratkoztam egy másik suliba ahol már szintetizátoron tanultam. 3 év után sikeresen vettem az akadályokat és jó eredménnyel végeztem a sulival. Röviden ennyi volna, ha tudok valakinek valamiben segíteni, azt majd megteszem, na sziasztok!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára voyager 2012.02.28. 20:06-kor.

csepi
Kiemelt tag
Hangszer: Korg Pa 500
Adott köszönetek: : 84 alkalommal
Kapott köszönetek: : 82 alkalommal

Hozzászólás: # 2488Hozzászólás csepi
2012.02.06. 15:12

Üdvözlök mindenkit! A nevem Csepregi Róbert, 1979-ben születtem Orosházán. Zongorázni tanultam két tanártól is, később rövid ideig énekelni is jártam. Elég korán kezdtem a vendéglátót, 14 évesen egy klassz kis krimóban már billentyűztem akkor még ének nélkül, és csak hobbynak indult. Aztán nagyon megtetszett az éjszakai élet, és egyre mélyebben beleástam magam a dologba. Egyre komolyabb hangszerek, hangtechnika, egyre több gyakorlás. Természetesen abban az időben szó nem volt midizésről, nem volt net ahol a midiket letöltöm karaoke lyricsel, vagy meghallgatok bármit a youtubeon, igazán nagy meló volt egy-egy dal "előállítása". Kazettáról füleltem le a dalokat amit sokszor rádióból rögzítettem, majd szövegkönyvbe körmöltem a szöveget, akkordokat. Most ez már jóval könnyebb... :lol: Megfordultam többtagú formációkban is. Ma már szinte minden fellépésemen egyedül járom az éjszakát, hála istennek elég sok helyen megfordulok. Szeretem a zenélés minden pillanatát, maximalista vagyok. Használok midit, stílust egyaránt, mp3-at nem. Hangszerem Korg Pa500. Egyébb cuccaim: Hk Audio Lucas Performer aktív hangrendszer, Tc Helicon Vocal harmony-M, Dynacord PM600.

dajka95
Blogbejegyzések: 1

Hozzászólás: # 2492Hozzászólás dajka95
2012.02.06. 15:31

Sziasztok a nevem Dajka István.
16 éves múltam és kb10 és zenélek.
Most egy ROLAND G-70-em van, előtte volt 1 Roland EXR-5s és egy YAMAHA ( nem tudom milyen).
Szeretnék most már bálokba, rendezvényekre járni.

Picasso †
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: GW-8,
Adott köszönetek: : 940 alkalommal
Kapott köszönetek: : 585 alkalommal

Hozzászólás: # 2493Hozzászólás Picasso †
2012.02.06. 17:25

Pikó F. Zoltán "Picasso"
44 éves vagyok,1979 óta foglalkozom zenéléssel,1977-1980 között énekelni tanultam a Zeneakadémián, persze anyagi okok miatt nem fejeztem be..1994 óta Pc-számitógépes zeneszerkesztéssel (előtte, Atari stb...),1998 óta hobby szinten zenélek zenekarral is,de lassan jobban jövedelmez mint az asztalos műhelyem...Foglalkozásom faipari technikus és belsőépítész.(mellette hangszerkészítő, zongora, gitár, hegedű, de már csak minimális javításokat csinálok) Tevékenyen részt vettem 1-2 stúdió építésében-tervezésében, TV-2,Nap-TV stb... 2db Roland hangszerem van(GW-8, EXR-7), egész tűrhetően billentyűzöm állítólag. :PPP Az énekhangommal is aratok sikereket, Paul Anka, BeeGees, Neil Sedaka, Cliff Richard, Bill Haley és persze a Hungária...... Szóval, az örökzöld 50'-60's-70's évek.Lassan 3. éve PicoDilly Band néven van egy bandánk Zörejgyáros kollégával.Mindig kalapot hordok, először brahiból aztán az utóbbi pár évben már így ismernek meg. :lol:
A Magyar Zenész Bázison / Pikó Picasso Zoltán/van fenn 1-2 nótám, ha valakit érdekel, ott meg lehet hallgatni.
Akik ismernek tudják milyen "nagyarcú" vagyok, apropó.... na ezért is kell a kalap...
Pacsi mindenkinek, Picasso

Picasso

bendimusic
Kiemelt tag
Hangszer: Ketron Midjay Pro - Yamaha MX 61 - Studio Logic SL
Adott köszönetek: : 17 alkalommal
Kapott köszönetek: : 47 alkalommal
Kapcsolat:

Hozzászólás: # 2511Hozzászólás bendimusic
2012.02.07. 10:57

Sziasztok !

Oravecz Istvánnak hívnak (Bendimusic névem regiszrtáltam) 1994 óta játszom billentyűs hangszereken.
Ez idő alatt több zenekarban is megfordultam, de önállóan is zenéltem néhány évet.
Jelenleg az Enterband tagja vagyok (több mint 10 éve)
A térség (Mátra és környéke) legkedveltebb szórakozóhelyeinek, szállodáinak szinte mindegyikében zenéltem már.
Több, mint tíz évig az egyik regionális kereskedelmi rádióban dolgoztam mint hangmérnök-technikus, de karaoke műsorvezetőként is kamatoztattam tudásom!

Hangszereim:
-Ketron Midjay Plus
-M Audio 88 pro masterkeyboard
-Korg Trinity Plus

Zenex
Kiemelt tag
Hangszer: Ibanez, Cort és Aria gitárok
Adott köszönetek: : 62 alkalommal
Kapott köszönetek: : 100 alkalommal

Hozzászólás: # 2544Hozzászólás Zenex
2012.02.07. 21:16

Sziasztok! Zenex vagyok, a nevem: Czirbus István. Bp.-en lakom, születtem: huhuhuhuhúú nagyon régen. Zenei általánost végeztem hegedű szakon, majd kis ideig tanultam gitározni és hawai -izni, de sokáig csak haveri körben kedvtelésből zenéltünk, úgy mint mostanában legújabban ismét. Közben volt egy majd 30 év, amikor nagyon komolyan vettem a vendéglátó zenélést. Először gitárral, majd mikor elfogyott a zenekar, lassan beleszerettem a kísérő autómatás billentyűkbe, és egyből a Yamahákba. Volt nekem kisbillentyűs PSS Yamim, de az első "komolyabb" varrógép az PSR 510 volt. Majd PSR 740, és most 3 éve Psr S900 -as. Szívesen részt veszek egy csapat munkában, szórakozásban, tanulásban, stb.- ezen a fórumon.

Tisztelettel: Zenex
********@gmail.com

A Zeneszek.com nem engedélyezi a következőket:
Saját vagy mások e-mail címének a TOPIC-ban való közzétételét

Üdv.
Vladimir

Zenex

zsoltix25
Újonc
Hangszer: Psr-2000
Adott köszönetek: : 4 alkalommal
Kapott köszönetek: : 17 alkalommal

Hozzászólás: # 2593Hozzászólás zsoltix25
2012.02.10. 13:33

Udv forumtarsak.
Berei Zsolt vagyok Erdelybol, pontosabban Marosvasarhelyrol. 28 eves vagyok es nehany ev utan vegre sikerult ravennem magam h nekifogjak egy kis zenelest tanulni. Idohiany miatt kezdtem el ilyen keson, mert kozben meg djkedem is. Szoval rabukkantam erre a forumra, aminek orulok, hisz sok aprosagot tudtam mar meg innen. En kb egy eve fogtam neki szintizni, onerobol, eleinte volt egy Yamah psr e223, egy fel ev utan lecsereltem egy psr e403-ra, es most meg sikerult beszereznem egy psr 2000-t. Szoval ahogy az idom engedi zenelgetek, es nagy elegedettseggel tolt el amikor egy szamot megtanulok es utana ahogy mondani szoktak "ugy vagom mint a vizfolyas". Egyszoval remelem h az elkovetkezendo idoszakba segitsegemre lesz ez a forum, es esetleg en is masok szamara.
Udv, Zsolt

Új hozzászólás