Az ELX-et nem nézted még? ElectroVoice ELX 112P
Valamint most jön majd a TLX széria is, de az megfizethetetlen árban lesz.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
HÁt ez a hűtés érdekes....Nagyobb teljesítménynél nem tilt le a rendszer? Vagy csak simán lángra lobban?beejaybudai írta:...az erősítője is hajlamos melegedni (nincs semmilyen hűtése, még bordák sem) kis teljesítmény mellett is, de ez valószínűleg természetes, csak én eddig nem voltam ehhez szokva, mert a dB OPERA hangfalaim egy egész éjszakás, nagy hangerős buli után is csak langyosak voltak.
Amúgy te lecserélnéd a dB-t a zlx-re (hangerőt és hangképet is összevetve)?beejaybudai írta:Hangerőben a 400 W-os dB OPERA 405D hangfalaim megverik, de azért kb. 150 főig így is simán elég mélyláda nélkül is.
Szia Adames!Adames írta:Gabesz!
Az ELX-et nem nézted még? ElectroVoice ELX 112P
Valamint most jön majd a TLX széria is, de az megfizethetetlen árban lesz.
Sajna az ELX már drága nekem....használtat meg nem szeretnék.Attila írta:Ezen lehetőségek közül az ELX 112P plusz 118P lenne a legideálisabb![]()
A másik kettő kb. egy kategória (ZLX - LD)