Sziasztok,
Engedjétek meg, hogy egy kicsit dicsekedjek, megvásároltam a Masterkeyboardot egy M-Audio Keystation 88pro személyében...
Remek választásnak érzem a Midjay mellé.
Ilyen gyorsan még nem adtam el eszközeimet mint most, a Tyros-t is elvitték, meg a Novation Remote Zero MkII is.
Most a Midjay van csak, ill. a midi billentyűzetek. Már most rengetek melóm lesz vele mire mindent rendben teszek és a Midjay-re optimalizálom, de megéri úgy érzem.
Jó választás volt a Midjay, a hibáival, és a negatív véleményekkel együtt. Azt gondolom így, hogy használom már egy ideje, és volt mikor azt gondoltam, hogy nem kell ez nekem, de az mind azért volt, mert nem értettem hozzá, vagy mert hallgattam a "szakértőkre". Természetesen van akinek a véleményére adok, és meg is kérdezem, ha fenn akadok. A Live dob szetteket is használom már a midikben, még természetesen sok tapasztalat kell még, de azt hiszem jó úton járok. Sokan azt gondolják mennyire bonyolult a Live szettet használni, pedig nem nehezebb a Sonar-al, mint egy play gombot megnyomni. Nyilván meg kell csinálni egy-két plusz dolgot, de utána gyerekjáték az egész.
Azon csodálkoztam, hogy mifelénk - Székesfehérvár felé - rengeteg Midjay van. Azt hiszik sokan, hogy a Ketron nem kelendő, pedig nagyon is az. Szerintem egyre több van, és lesz is én személy szerint ennek nagyon örülök, mert csak látszik valami féle hallás javulás a zenészek körében.