|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
-
dsanyi64
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Korg Pa600
- Adott köszönetek: : 10 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 13 alkalommal
Pa 600 hangszínek!!!!!
Üdv mindenkinek!
A sok segítséget szeretném meghálálni nektek!
A barátom Amerikából meglepett ezzel a kis csomaggal és én ezt megosztom veletek!
A sokak által keresett Steinway zongora minta PA600-hoz!
Üdv!
Használjátok egészséggel és várom a tapasztalatokat!
A sok segítséget szeretném meghálálni nektek!
A barátom Amerikából meglepett ezzel a kis csomaggal és én ezt megosztom veletek!
A sokak által keresett Steinway zongora minta PA600-hoz!
Üdv!
Használjátok egészséggel és várom a tapasztalatokat!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
- wildbear
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 600, Tyros 4
- Adott köszönetek: : 358 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 216 alkalommal
Re: Pa 600
Kód: Egész kijelölése
A barátom Amerikából meglepett ezzel a kis csomaggal és én ezt megosztom veletek!Üdvözlettel: wildbear
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 14
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Ezt én már felraktam ide előzőleg. Bocsánat
- és sok mást is, csak a probléma (amit párszor már említettem), hogy vissza kellene lapozni száz oldalt, megoldatlan maradt
Annak idején szerettem volna ha tipusonként külön lett volna szedve az anyag, pontosan ezért, hogy ha valaki keres pl. egy pa1x, egy pa8oo, vagy akármilyen más anyagot, ne legyen ennyire bonyolult. Rámenne mondjuk a pa6oo-asra, Sound és ott megtalálná a neki hasznos dolgokat. Ezt a Steinway zongorát is. - Korg sty, hangszinek feltöltések ropik, 36. oldal - Nem kell Amerikáig menni. Sok minden itt van a se@@ünk alatt és nem vesszük észre. "A cigánny a lován ül és keresi " Így pedig keresgélés, írogatás ismételten, kérdezgetés sokszorosan, stb., stb..........
Ne legyen félreértés, megtisztelő és dicséretes az, hogy valaki (bárki) megoszt valamit önzetlenül, köszönet érte. Csak arra szeretnék utalni ismételten, hogy pl. ezzel a korg-minták témával kapcsolatban is minden le van írva: - PCM, PCG, KMP, Import Load,......., de ebben a szalmakazalban nem mindenki hajlandó keresgélni. Ehelyett újra meg újra ismétlődnek a "gondok" és helyben toporgás.
- és sok mást is, csak a probléma (amit párszor már említettem), hogy vissza kellene lapozni száz oldalt, megoldatlan maradt
Annak idején szerettem volna ha tipusonként külön lett volna szedve az anyag, pontosan ezért, hogy ha valaki keres pl. egy pa1x, egy pa8oo, vagy akármilyen más anyagot, ne legyen ennyire bonyolult. Rámenne mondjuk a pa6oo-asra, Sound és ott megtalálná a neki hasznos dolgokat. Ezt a Steinway zongorát is. - Korg sty, hangszinek feltöltések ropik, 36. oldal - Nem kell Amerikáig menni. Sok minden itt van a se@@ünk alatt és nem vesszük észre. "A cigánny a lován ül és keresi " Így pedig keresgélés, írogatás ismételten, kérdezgetés sokszorosan, stb., stb..........
Ne legyen félreértés, megtisztelő és dicséretes az, hogy valaki (bárki) megoszt valamit önzetlenül, köszönet érte. Csak arra szeretnék utalni ismételten, hogy pl. ezzel a korg-minták témával kapcsolatban is minden le van írva: - PCM, PCG, KMP, Import Load,......., de ebben a szalmakazalban nem mindenki hajlandó keresgélni. Ehelyett újra meg újra ismétlődnek a "gondok" és helyben toporgás.
Atti
- wildbear
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 600, Tyros 4
- Adott köszönetek: : 358 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 216 alkalommal
Kedves Attila!Attila írta:Ezt én már felraktam ide előzőleg. Bocsánat![]()
- és sok mást is, csak a probléma (amit párszor már említettem), hogy vissza kellene lapozni száz oldalt, Ezt a Steinway zongorát is. - Korg sty, hangszinek feltöltések ropik, 36. oldal - Nem kell Amerikáig menni.
Nem kételkedünk a jó szándékodban, csak a Steinway hangminta amit feltettél az KMP-s, nekünk a Pa 600-ba nem jó. Amit most töltöttek fel, az PCM (RAM) hangmintás, ez működik a Pa 600-ban is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wildbear 2014.03.28. 15:17-kor.
Üdvözlettel: wildbear
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 932 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1001 alkalommal
Sziasztok!
Segíthetek egy picit én is?
https://www.dropbox.com/sh/jq14a9akqo081jq/yyGw-iLDZl
Üdv! Ata
Segíthetek egy picit én is?
https://www.dropbox.com/sh/jq14a9akqo081jq/yyGw-iLDZl
Üdv! Ata
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem ez a minta olyan tompának és nyersnek tűnik. Már Mentősatti feltöltésénél is ez volt a véleményem. Nem tetszik. Bocsánat.
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de nekem ez a minta olyan tompának és nyersnek tűnik. Már Mentősatti feltöltésénél is ez volt a véleményem. Nem tetszik. Bocsánat.
Üdv.: Apelláta
-
dsanyi64
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Korg Pa600
- Adott köszönetek: : 10 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 13 alkalommal
Re: PA 600 hangszinek!!
Én még nem próbáltam még ki,de holnap feltétlenül megnézem!
Ha csalódás akkor bocsánat de én sem tudom még hogy milyen csak meglepett vele egy barátom és gondoltam még kipróbálás előtt megosztom veletek!
Ha csalódás akkor bocsánat de én sem tudom még hogy milyen csak meglepett vele egy barátom és gondoltam még kipróbálás előtt megosztom veletek!
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 40
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 14
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Nem csak veled van baj
- apropó "név"
Apelláta, próbáltad tuningolni azokat a KMP-ket úgy ahogy a nagykönyv leírja ?
- apropó "név"
Apelláta, próbáltad tuningolni azokat a KMP-ket úgy ahogy a nagykönyv leírja ?
Atti