NEM SZABAD mindenféle ismeretlen anyagot, ilyen-olyan Set-eket beleerőltetni ! Látom nagyon sok hirdetésben, "feltőltve stilusokkal, midivel,.....mindennel"
Megismerni, megtanulni, dolgozni rajta és megszeretni - ez lenne a helyes út
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Ezen nem csodálkozom, otthon a szobában ez felesleges is lennemarton1974 írta:Gyuley.
Én nem adok másodpercenként 1000 parancsot a KETRON-nak,mert felesleges..
Te is megvetted már ebben az évben a nem egy darab gagyi Yamahát, de jól mondod, érteni kellene hozzá, nem egyből legagyizni és eladni, aztán újból megvenni, és isteníteni, aztán megint eladni és gagyizni!marton1974 írta:Gyuley.
Yamaha cuccokkal tele van az internet.De azok 80%-a gagyi és használhatatlan.De sokan megveszik a YAMAHA-t mert a szomszédnak is az van,és majd segít beállítani,kezelni..![]()
marton1974 írta:
Szerintem meg azért nincs elterjedve többek közt a KETRON,mert olyanok akik nem értenek hozzá,olyan dolgokat terjesztenek el róla ami 90%-a nem is takarja a valóságot.
Na mindegy.Mindenkinek magánügye kinek melyik hangszer áll közelebb a szívéhez.Nem vagyunk egyformák.Ha neked a YAMAHA akkor hát legyen.![]()
Elfelejtetted hozzátenni hogy : irgum -burgumBubamara írta: Ne kellejen már a holnap délelőttömet a topic moderálásával tölteni ha megkérhetem az urakat.