Én teljesen kompatibilissé teszem,egy gyári,mondjuk az acoustic kit-hez hasonló beállításokkal.Ezt a gyári kit-et érdemes átírni,mert ez a kit mát t3-on is meg volt.A nahu is erre írta a szettjeit.Tehát kinyered a tyros-ból a gyári acoustic kit-et,majd betöltöd az awave-be,és erre pakolod be a wave-eket.Ebben az esetben kinyered a wave-ket a korg szetből,a füledre hagyatkozva szétválogatod,összerakod.A layereket a yami mintájára állítsd be.Extrem samplével csatlakozz a tyrosra,soucre formatban ,a hardware converter opcióval.Itt ne konvertálj semmit,csak a szintin állítsd az acoustic kit-et,a velocity csúszkával hallod ahogy a layer váltás megtörténik mondjuk 59 nél pl a D2 pergőn.Innen tudod,hogy az első layerednek 1-59 ig kell szólnia,és így tovább.Húzod a csúszkát,és hallod,hogy még egy dobhang jön mondjuk 99-nél.Akkor a következő layer 60-99 ig szól.Majd az utolsó mondjuk 100-127-ig.De vannak 2 layeres dobszettek is a yaminál,ezért érdemes átnézegetni,hol van ebben az esetben a layerváltás.Pl 1-79 és 80-127,csak hasra mondom.
Azért fontos,hogy a yami rétegértékeivel dolgozz,mert így nem lesz gond,ha stílusba teszed,nem üt el a yami dolgaitól.de akkor még ott van a hangerő arány is !
Nem egyszerű pálya ez,de könnyen megérthető,én magam jöttem rá 1-2 év alatt.
Yamaha Tyros 4,yamaha genos,Korg pa3x pro,yamaha dxr 15 top,dB 05D sub,Yamaha Mg102c,Shure beta 58A