Mindenkinek jó bulit estére és Boldog Új Évet! Jövőre (holnap du) ugyanitt!
Sziasztok!
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Asterix írta:Utolsó bejegyzésem az idei évre: Bepakoltam a Skodába, a 2 RCF-et, a teljes Valkó passzív cuccot, 2 hangszert, állványokat, fényeket, keverőerősítőt és még ketten ülünk mellette az autóban. Így már eléggé túlméreteztem a cuccot estére, de hát ez a legdrágább buli az évben...![]()
Mindenkinek jó bulit estére és Boldog Új Évet! Jövőre (holnap du) ugyanitt!
Sziasztok!
Üdv.sipospeti írta:Marton!
Meg lehet kérdezni, h mennyiért vetted a 2.1-est? Új vagy használt?
A hangtechnikában a elsősorban hangnyomás a lényeg, a Wattoknak inkább a dinamikában van szerepe!marton1974 írta:Üdv.sipospeti írta:Marton!
Meg lehet kérdezni, h mennyiért vetted a 2.1-est? Új vagy használt?
Én ezt tegnap vettem.Vagyis cseréltem.2 JBL JRX 115 + CREST AUDIO CA4 végfokért.Keveset használt szép állapotú.Németországból való.Kb.140.000 forintba van nekem.Ne az új ára 850 euro.
De nem bántam meg.Kisebb helyen elfér szállításkor de sokkal szebben és ütősebben szól mint a JBL-ek.Pedig kisebb méretű.12 col a SUB de brutális mélyet nyom!A TOP-okkal jól kiegészítik egymást.
Én úgy hallottam hogy ezeknél a hangrendszereknél nem is a watt a lényeg hanem inkább a hangnyomás.
Az RMS 640 Watt !!!
Igen!Gyuley írta:A legjobb megoldás a három-vagy ,négy aktív útban működő rendszer, teljes egyenletes hangképet csak így lehet lesugározni tökéletesen, de nekünk ez nem megoldható, mert ki vesz 3-4 végfokot, rendszerprocit, meg egy csomó hangfalkábelt, és mindehhez egy kisteherautót a szállításhoz, hogy kiszolgáljon 100-150-főt, ezért nekünk maradnak a kis kompakt rendszerek, a saját maguk hiányosságaival!
Ment a levél, privát üzenetben megtalálod!---Qgli--- írta:Igen!Gyuley írta:A legjobb megoldás a három-vagy ,négy aktív útban működő rendszer, teljes egyenletes hangképet csak így lehet lesugározni tökéletesen, de nekünk ez nem megoldható, mert ki vesz 3-4 végfokot, rendszerprocit, meg egy csomó hangfalkábelt, és mindehhez egy kisteherautót a szállításhoz, hogy kiszolgáljon 100-150-főt, ezért nekünk maradnak a kis kompakt rendszerek, a saját maguk hiányosságaival!
Mindenkinek megvan a maga igazsága....
Nekem ugyanez volt a problémám, van mindig egy hang, amire bedübörög az egész igaz?taxi80 írta:Hali.
Nekem lenne egy olyan "problémám",ill. a véleményeteket kérném : néha van olyan szitu,hogy amikor zenélek és a hangfalak kb.egy vonalban vannak velem,mögöttem az épületfal kevesebb mint 1 méter,és ez a mélyet ugye visszaüti hátulról,ez miatt a mikrofonom is veszi a "dübörgést",ha lehúzom a mikit,akkor nemhallani és f@szán szól.(állítólag kint nem hallani,de engem nagyon zavar és fáj a fülem is tőle,de kell a basszus,mert kint akkor szól jól.)
Ha használnék kontrollt az segítene??
Vagy valami olyan mikrofont kellene venni ami nem annyira gerjed pl.milyet??(de ez végülis nem gerjedés)van olyan mikrofon amit ajánlatok pl.megoldásként..?
Köszi előre is a segítséget!