Szia Gabi! Igen ide---Qgli--- írta: Sanyikám! TE is ide találtál... Régen hallottam felőled....
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- forissandor
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Re: Pa 600
- HobBillentyűs
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Roland E-86, G-70; Fatar SNC
Köszönöm a válaszodat, ilyesmire nem igazán terjed ki se a kézikönyv, se referencia... Az viszont igaz, szinte minden apró paramétere állítgatható, ez tetszik.LiveNetworkTEAM írta:
USB -ről tud midi vezérlést fogadni. És ő is vezérel PL: PC.
Külső Vinyó szigorúan FAT32 és a terrát még viszi. Több részre osztva is. De NTFS vagy CDFS nem tud.
Ékezetes dalszöveg kijelzés van, de csak ha normál karakter készletes. SCI kódolásnál sámlit tesz ki az Ő helyett.
De ezek mellett kotta kijelzése is egész jó. Személyre szabhatósága egész kiváló.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
A PA-600 ugyan úgy mint a többi PA sorozat teljesen személyre szabható.
Érdemes ilyenkor csak először próbálkozni ismerkedni vele. Semmi olyant ne tegyél bele amire később nagy szükség lehet, legalább is ne véglegesítsd.
Érdemes gyakran menteni a beállításokat. Full Restore Backup. Így ha közben valami galiba történne, mindig vagy egy visszaállítási pont.
Érdemes beállítani a MY Setting's et. Ez a beállítás az ami azonnal indul amint a gép be töltött.
Global - General Controll - Lock.. Amik itt le vannak zárva azokat semmilyen Performance vagy Song Book nem tudja megnyitni.
a nyitva marad akkor igen. Éedemes elsőre mindent kinyitni, beállítani hogy alapban hogyan szóljon a masina, mi legyen változtatható.
Aztán vissza zárni azt ami mindig úgy kell hogy legyen. PL: nekem a Bass inverz mindig be van kapcsolva, és le is van zárva. Dinamika Full kemény és nem változtathatóra van téve.
Miután ez meg van, hosszan nyomni kell a MY Settings gombot és ez lesz az alapértelmezett beállítás. Természetesen később módosítható.
Érdemes ilyenkor csak először próbálkozni ismerkedni vele. Semmi olyant ne tegyél bele amire később nagy szükség lehet, legalább is ne véglegesítsd.
Érdemes gyakran menteni a beállításokat. Full Restore Backup. Így ha közben valami galiba történne, mindig vagy egy visszaállítási pont.
Érdemes beállítani a MY Setting's et. Ez a beállítás az ami azonnal indul amint a gép be töltött.
Global - General Controll - Lock.. Amik itt le vannak zárva azokat semmilyen Performance vagy Song Book nem tudja megnyitni.
a nyitva marad akkor igen. Éedemes elsőre mindent kinyitni, beállítani hogy alapban hogyan szóljon a masina, mi legyen változtatható.
Aztán vissza zárni azt ami mindig úgy kell hogy legyen. PL: nekem a Bass inverz mindig be van kapcsolva, és le is van zárva. Dinamika Full kemény és nem változtathatóra van téve.
Miután ez meg van, hosszan nyomni kell a MY Settings gombot és ez lesz az alapértelmezett beállítás. Természetesen később módosítható.
-
vesanyi
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg Pa-600
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Sziasztok !!!
Egy kis segitség kellene nekem mp3 szövegezéséhez mit használtok ? Mert én egy winapot de nem mindig irja szöveget van valakinek tutibb megoldása ?
Előre is köszönöm a segitséget !
Egy kis segitség kellene nekem mp3 szövegezéséhez mit használtok ? Mert én egy winapot de nem mindig irja szöveget van valakinek tutibb megoldása ?
Előre is köszönöm a segitséget !
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
-
vesanyi
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg Pa-600
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Adatlap
Fajl neve: 158_lyr3edit.rar
Marka: KORG
Szeria: PA600
Tartalom: mp3 szövegkészítő winamp beépülő program
Stilus:
Leiras: Pl.KORG PA600 hangszerhez mp3 szövegezésre használható alkalmazás
Telepítsd a Winamp-ot, majd ezt a progit/futtatás rendszergazdaként/,a többi értelemszerű!
Fajl neve: 158_lyr3edit.rar
Marka: KORG
Szeria: PA600
Tartalom: mp3 szövegkészítő winamp beépülő program
Stilus:
Leiras: Pl.KORG PA600 hangszerhez mp3 szövegezésre használható alkalmazás
Telepítsd a Winamp-ot, majd ezt a progit/futtatás rendszergazdaként/,a többi értelemszerű!
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
-
ibanezfan
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 29
- Hangszer: korg pa600, korg ps60, ibanez rg1570
- Adott köszönetek: : 14 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 68 alkalommal
Sziasztok!
Nem tudom, hogy más belinkelte-e már, de én most találtam ezt a linket. Egész jó hangok vannak benne. Egy részük pa3x-ből és mindet felismeri a pa600.
http://www.fileswap.com/dl/4gSEHvFmEM/
Írtatok fentebb még hang vastagításról. Aki erre vágyik érdemes a korgpa.com-on a bonusware részben feltöltött hangokat átnézni, én jópár gyári hangot felülírtam velük.
A triton, triton le hangok között is sok jó van ami teltebben szól.
Nem tudom, hogy más belinkelte-e már, de én most találtam ezt a linket. Egész jó hangok vannak benne. Egy részük pa3x-ből és mindet felismeri a pa600.
http://www.fileswap.com/dl/4gSEHvFmEM/
Írtatok fentebb még hang vastagításról. Aki erre vágyik érdemes a korgpa.com-on a bonusware részben feltöltött hangokat átnézni, én jópár gyári hangot felülírtam velük.
A triton, triton le hangok között is sok jó van ami teltebben szól.
- wildbear
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Korg Pa 600, Tyros 4
- Adott köszönetek: : 358 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 216 alkalommal
Kedves Fórumtársak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Pa 600-hoz:
1.A user 1-2 -be betöltött hangszíneket hogyan lehet bemásolni, vagy áthelyezni a Favorit hangok üres helyeire? Mert ezt a műveletet a stílusokkal simán meg tudtam csinálni. A hangszínek esetében hiába kapcsolom ki a Factory sound protectet, nem engedi bemásolni.
2. Itt már ugyan láttam egy ajánlatot, de tudna nekem valaki egy jónak, vagy szakszerűnek mondható Master EQ beállítást a hangszer saját hangszórójához? Bár a saját fülem szerinti optimális beállítást már elvégeztem, nem vagyok hangtechnikus, lehet, hogy többet is ki lehetne hozni belőle?
Egy kis segítséget szeretnék kérni Pa 600-hoz:
1.A user 1-2 -be betöltött hangszíneket hogyan lehet bemásolni, vagy áthelyezni a Favorit hangok üres helyeire? Mert ezt a műveletet a stílusokkal simán meg tudtam csinálni. A hangszínek esetében hiába kapcsolom ki a Factory sound protectet, nem engedi bemásolni.
2. Itt már ugyan láttam egy ajánlatot, de tudna nekem valaki egy jónak, vagy szakszerűnek mondható Master EQ beállítást a hangszer saját hangszórójához? Bár a saját fülem szerinti optimális beállítást már elvégeztem, nem vagyok hangtechnikus, lehet, hogy többet is ki lehetne hozni belőle?
Üdvözlettel: wildbear