Sziasztok!
Ha cinikus ha nem egyenlőre jobbra nem telik. Mellesleg az, hogy valami nem zsír új nem egyenlő a szarral. Biztosan jobba PA3 kipróbáltam így van. Jogos, de kb 700 E Ft különbség van közte. Annyi bulim kb 5 év alatt lesz..
Azt gondolom az eddigi tapasztalataimból, hogy ezt a hangszer is be lehet állítgatni úgy, hogy jól szóljon.
Igyekszem a legtöbbet kihozni belőle. 4 kezest nem játszom, örülök ha kettővel elboldogulok.

Tisztességesen szól a súly pedig ne szempont.
A 70 kilós hangfalakhoz képest az a 30 tokkal meg sem kottyan. Emellé megy egy csöves gitárkombó szintén ennyivel, a hangfalak, gityó stb..
Viszont ki mit javasol mivel érdemes bővítgetni hangszíneket illetően. Dobra és basszusra gondoltam elsősorban.
Természetesen a szájbőgő már csak hab a tortán ha marad elég ram rá...
Amúgy lehet egy ilyen öreg hangszer másnak már értéktelen vacak én sokat spóroltam rá és boldog vagyok vele. Ha úgy hozza jó sorom 10 év kihagyás után, hogy venni tudok másikat akkor lesz újabb és jobb, szebb ettől.
Viszont a hangja jó és szerintem ez számít semmi más..

Köszi.
Laci
Hangtechnikus, rendszer Dynacord Forum Line 2*15KW, Yamaha 02R digit, Soundtracks Megas Monitor, Studiomaster Horizon powermixer, Studiomaster Gold 16/8/16: Hangszer: Korg PA 1XPRO.