Nem vitatom hogy jó hangszer a pa1x.De azt viszont ne mond hogy megszólalásban ugyan az mint a 2X.Már csak a dupla polifóniára és a sávonkénti EQ-ra gondolván is.
Nekem is volt 1X PRO-m de sokkal lassabb volt mint a 2X,és nem is szólt úgy mint a 2X-em,és ráadásul nekem kinézetre is jobban bejön.
Ja és ami fontos hogy nem akkora mint egy kerítés léc...
Persze nem vagyunk egyformák...
Összegezve nekem jobban bejön mint az 1X.
Ui.: Azért Te is valamiért lecserélted a "bűvös kicsikét"...
Üdv Marton1974!
Már pedig ha a pa1 jól be van lőve, és a pa2 nincs, bizony jobb hangszer..és ez tapasztalat, nem mellébeszélés!
Petersen jól írja a polifóniának köze nincs hozzá! Az az egyszerre megszólaló hangoknál van inkább jelentősége! Az eq-al meg hangrendszer függő a dolog! Ha jó a láda, nem igényel annyi belenyúlást! /Bemutatkozásban írtam mivel dolgozom, utána lehet nézni...Nem reklámoznám!/
Azért cseréltem le, mert egy hangszerem sem volt meg 3 évnél tovább, egyedül a pa1!5 éves lett volna és mivel 1 hangszerrel dolgozom, ráadásul kiszolgálta az idejét váltottam! Miért a 3-as? Ketron audya tetszett még! De még sajnos hibái vannak! A korg meg bevált! Asterix majd megerősít majdnem megvettem ráfizetéssel a pa2-sét! De anyagilag bizony nekem max 100-eftot ért volna meg a csere! Akkor ő többért akarta és nekem sem volt vevőm a pa1-re! És milyen jól tettem mert a 3as a valódi váltás ami valóban érezhető különbséget nyújt! Egyébként nem adtam 600eft-ot