Szerintem írjunk ki egy versenyt! Felteszed a stílust tök alap GM hangokkal és mindenki játszhat vele,
úgy állítja be a szintijén, ahogy akarja, aztán a végeredményt mindenki megoszthatja itt a többiekkel...
Üdv: Roland
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Szia Pillerk!pillerk írta:Sziasztok,
Ha érdekel valakit, toltok fel pár AUDYA ra megszerkesztett MIDI fájlot, meg lehet halgatni oket!
almatom írta:Üdv, Pillerk!
Ezek szerint Te is Audyás vagy?
Ha igen, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az Audya stílust:
petersen írta:Helló!pap66 írta:Koszi a választ,nekem már fenn van a 4.2B,csak a stílek hiányoznak,de úgy láttam privát nem tudok hozzájutni a pendrive -hoz.
Pedig megosztoznák valakivel az árán,hacsak nincs levédve,mint a Cubase.Jó volna,mert már az alapbeállitást kicsit elbabráltam
ahogy ismerkedtem a géppel és nem tudom visszacsinálni.Ha tudsz érdeklodot légyszi szólj.Szivesen kipróbálnák már valami Audya kompozíciót,de
úgy látom még nem nagyon vannak,pedig eszméletlen dolgokat lehet vele csinálni./audio dobok keverve live-kkel+grove-kal a gitárról
nem is beszélve.Jovo héten készulok fol tajtiba,hátha rábirom oket.
Koszi.
Péter
Igen, lehetséges hogy valami védelmet rárakhattak a pendrive-ra, valami speciális formázást, vagy másolásvédelmet.
Igazából ez csak akkor derül ki, ha kipróbálja az ember.Sajnos személy szerint még nem volt szerencsém az Audya-hoz.
De lehet hogy nyitunk majd egy topicot, ahol mindenki bemutathatja saját kompozícióit, beállításait mp3-ban.
És ha valaki olyan hangot hall saját szintetizátor típusából -másoktól-, amit álmodni se mert volna, akkor lehet még
gyakorolni a beállításokat!![]()
![]()
Üdv
Petersen